Szivesen,várom a fejleményeket ! Ja és igen mint mondták van egy 8-as csavar a karbi alatt a blokkon,azt ha kicsavarod látni fogsz már amennyire látni lehet egy menetes szárat és azon belül lesz egy csavar amit lehet forgatni jobbra balra,ezt csavargatni egy két fogu házilag legyártott "célszerszámmal" szoktam forgatni,hasonlit egy zégergyürü fogóra,azzal lehet faszául csavargatni,szóval mielőtt megbontod ezt is kipróbálhatod.
Ajánlom figyelmedben a Youtubeon és az itt is fellelhető Simson lehrvideo című eredeti szerelési útmutató videót. :)
Sok hasznos tippel fogsz benne találkozni illetve van aminek a megjavításoz nem is kell széthúzni a blokkot.
Na ezért vagy te nagy király .
Erre voltam kiváncsi.Nem az a baj,hogy nem értek hozzá,csak nem találkoztam még ilyennel.Azért kérdeztem itt ahol van tapasztaltabb illető(lásd te).
Köszönöm szépen a segítséget.A hétvégén nekiugrok.Majd jelzem mi volt vele(ha érdekel).
További szép napot!
Üdv.!
Illetve ha ott mindent rendben találsz,váltódob,léptetővilla,akkor talán amiatt is veheti nehezen a 3. 4. fokozatot mert a váltó tengelyben meg van kopva a húzóék tengelyed,vagy pedig a golyók a váltó tengelyben,de ehhez már szét kell rántani a blokkot,de hátha csak kívül lesz a gond sok sikert !
Semmivel sem nagyobbat, csak konkrétan 5x egyszerűbb az egész.
Nem kell satus se hozzá, egyszerű megoldás mint a zsíros kenyér.
Elférsz, nem kell se fakocka, se satu, nem kell semmit sem macerálni vele hanem tök könnyedén szétszedi az ember. :)
Megértettem.
Kösz.
Üdv.!
Nem "azzal is lehet állítani", hanem azzal kell.
Ezer hála.
Már csak jó legyen.
Üdv.!
Üdv.!
Sok hasznos tippel fogsz benne találkozni illetve van aminek a megjavításoz nem is kell széthúzni a blokkot.
Üdv.!
Erre voltam kiváncsi.Nem az a baj,hogy nem értek hozzá,csak nem találkoztam még ilyennel.Azért kérdeztem itt ahol van tapasztaltabb illető(lásd te).
Köszönöm szépen a segítséget.A hétvégén nekiugrok.Majd jelzem mi volt vele(ha érdekel).
További szép napot!
Üdv.!
Akit érdekel az írjon!
kuncs@citromail.hu
Nem kell satus se hozzá, egyszerű megoldás mint a zsíros kenyér.
Elférsz, nem kell se fakocka, se satu, nem kell semmit sem macerálni vele hanem tök könnyedén szétszedi az ember. :)