Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, akkor majd megpróbálom Lecsót megkeresni itt az oldalon.
Hátőő, eddig is az volt, szerintem a törekvés továbbra is az, hogy az legyen.

Örüljünk ha valakik odajönnek nézni...

Persze, pályától függően változhat, előfordulht esetleg, hogy valameéyik pályával csak belépősen lehet megegyezni, de eddig iylen nem volt, minden belépőmentes volt.

Amikor a Simson kupa a supermoto bajnokság betétfutama volt (3éve) akkor némelyik belépős volt, de a maminál eddig ez enm volt, és gondolom.ha egy mód van rá nem is lesz.

Persze, én nem vagyok mamis szervező, 100% hitelességgel Karcsi vagy Lecsó tud nyilatkozni.
Szia Zoli, Néztem szocformulán, de nem találtam(lehet csak én vagyok vak) Hogy az idei MAMI kupás versenyekre, a nézőknek idén is ingyenes a belépés?
http://youtu.be/KzIKs3OIIgU buherálóknak kötelező[/L]

én már több mint 20 éve szedtem szét az első szimót de itt-ott van benne meglepetés
mondjuk én sosem tudományosan szereltem hanem olyan próba-szerencse módon
Kozzeee-nek!
Fasza kössz.
nem alkatrésznek is hivj nyugottam megbeszéljük
06703490765
nem különis mi mkell?
a meleg,csodákra képes! ! !ha egy blokkot melegítesz,csak egy kesztyű kell a szétszedéshez!és szerintem pörzsölő minden faluba van! ! ! amúgy meg fent van a neten a blokk szét-össze szerelés!
Minden bizonynal belemegy az 51-es is
Hülye kérdés jön: Pony Rometbe S51 blokkot bele lehet tenni viszonylag egyszerűen? Gyanús hogy csak turbós blokkokkal látok simson romet fúziókat..
Csak egyben eladó?
helló mit akarsz venni?
nem érdekel valakit simson s51 alkatrésznek?
enji
nem érdekel, hogy mit hiszel...én tom mi történt,és nem te! de már eladtam.a vevő meg már megcsinálta,szval ennyih...
Bandi!

Senki sem kezdett ki vele.

Az történt, hogy feltett egy nyilvánvalóan tökretett alkatrészt egy kamu dumával.
Bár nem tapsikoltam örömömben, az első kommentem mindösze annyi volt, hogy:

"ez szét van kalapálva"

ezzel arra a hazugságra reflektáltam, hogy az eladó szerint ez "leesett"

Lófaszt esett le, szétverte, tönkretette, és most rá karja sózni valakire a hazsnálhatatlan alkatrészt.

Egy árva szót nem szóltam volna többet, ha nem néz hüylének, nem hazudozik össze vissza.

A szarpaszírozás innen indult, nem onnan, hogy jajszegény kisfiút báncsák a gonosz manók.
Tiszteletemet tettem a kevés de legalább biztató kivétel(ek)nek.
Na, látom a színvonal változatlan:)

Amúgy meg az elmúlt 2 órát egy hasonló büdös mucsai gyökér által szétvert három darab acélcsavar kicsavarásával töltöttem.

Kapánál bonyolultabb műszaki eszköznek nem engedném a közelébe az ilyeneket.

Sarokcsiszoló lett a vége.
Fogalmam sincs milyen eszközzel lehet-és miért kell- elgörbíteni egy eszterga késtartójának csavarjait.

Nyilván elejtette.
Nyilván!
meg valahogy muszáj volt! És így tökéletes lett!:D
én nem vagyok se motor,se autó szerelő.:D de ahogy te is mondtad tanulni csak hibákkal lehet.:D meg amekkorát ütöttem a főtengelyre megmerem a farkammal is csinálni.xD:D
Sehogy.:D Autószerelő, motorszerelő szerinted hogy csinálja? De lelked rajta, én csak a tényeket közöltem. Úgy csinálod ahogy akarod.
kicsiket ütöttem.:) blokkszéthúzó nélkül te hogy csinálnád?
Deeee azt lenginkább semmivel nem kellene ütni, hé!:D Hát itt nem csak a menet élete van a kezedben, hanem a főtengely egész geometriája is! A centrírozás SZÁZADRA pontos, nem szemre! Olyan mintha a töködet ütnéd gumikalapáccsal.:D Oda is tehetsz rongyot, meg fadarabot, nem ér sokat. Nyilván a sima álánáturr ütlegeléshez képest komfortosabb, de a végeredményen nem változtat...