Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FBS-sel hengerfejet? Erről még éltemeben nem hallottam.
Ja, nem! Mert be kellett volna? :D
hengerfejet!
Micsodát?
amikor felraktad akkor bekented fbs-el?
Benn van mind a 4 gumi és a fej is le van húzva, nem olajos sehol sem.
figyeljak!
Amikor a hengerfejet beraktad akkor azok a gumik amik a hengerben vannak azok visszakerültek vagy azokat kihagytad?
Megvan húzva a hengerfej?
A vége bemértük 80km/h, természetesen minden gyári, a hengeren+hengerfejen kívül. Kipufogó is utángyártott. Csak azért szeretnék a dolgok végére járni, mert legelőször összeraktuk, 40-nél csörgött és meg is torpant, de egy időre megoldotta a 9-es NGK. Majd elkezdtem jobban húzni és újra becsörög. Tehát azért zavar, mert a motor tudta azt is hogy szépen megy.
Nemazért de a 70-80 az már elég szép végsebesség!
Igen, mondhatjuk így is. Azt nem tudom, hogy megtorpan-e, nem érzem teljesen, de mikor összeraktuk, akkor 40-nél már ciripelt. Most már csak olyan 75-80 környékén. majdnem végsebességnél.
Ha rosszak a szilentek, akkor inkább oldal irányba mozog a blokk és a lengővilla. A fel-le mozgás a blokk aljánál található csavar meghúzásával tudod megszüntetni. Ha alánézel meg fogod látni.
tehát akkor becsörög és ez a probléma?
Jobban megy valamivel a motor, de még becsörög. Most a jelölésnél van pontosan a benzin, később csörög be.
É s hogyállsz?
Alakul már vagy még mindíg letilt, vagy mitcsinál?
Még valami! Egy gyertya úgy is túlmelegedhet, ha kiveszem és nem hófehér, hanem mondjuk fekete? (a két végletet mondom direkt)
Bocsi, nem akarok beleszólni, a 9-es NGK-t csak példának írtam, nekem sem vált be teljes mértékben, de csak ezt ismerem ebben a magasabb hőértékben. Ha azzal nem kezd becsörögni, akkor jó irányba halad. Én is feljebb vettem a benzinszintet, kezdek jó irányba haladni. Csak hülye fejemmel nem a 9-es NGK-val mentem próbakörre.
Szerintem szedd szét és nézd meg hogy mien átmérőjű kívül belül a szilent!
Bemész egy autósboltba mondod a méreteket, és adnak egy pont olyat!
Egyébként amit belsod ír 9-es NGK gyertyát szerintem hagyd ki!
Énisvettem egy ilyet, kibontottam beraktam és hazakellett tolni a motoromat!
A mostani motoromban van egy magnetti marelli, azzal próbálkozz!
Rendben,köszönöm !
Szia,hát azok se túl jók,mert a blokkot tudom mozgatni le fel,cseréljem ki azokat is ?
Látom szép barna, viszont próbálj meg egy NGK B9HS-t vagy ezzel azonos hőértékűt! Ha nem javul meg akkor így távlatból nem tudok segíteni.
Szia, ez lenne az : Brisk N15YC
Ha a szilentek nagyon kakák, akkor gyorsítás közben elhúzhatja annyira a blokk önmagát, hogy ne fusson síkban a hátsó kerékkel.
A Brisk alapvetően nem rossz, csak a hőértéke is fontos! Azt nézd meg holnapra és hátha tudok valamit mondani.
De nagy a valószínűsége hogy a lénckerekek nem állnak együtt. Akkor a blokknál lehet valami deformálódva, vagy a szilentek ahogy írtad. Így több ötletem nincs.
Szia,hát ezek jól meg vannak húzva,itt valami más a bibi,de azért kösz