figyeljak!
Amikor a hengerfejet beraktad akkor azok a gumik amik a hengerben vannak azok visszakerültek vagy azokat kihagytad?
Megvan húzva a hengerfej?
A vége bemértük 80km/h, természetesen minden gyári, a hengeren+hengerfejen kívül. Kipufogó is utángyártott. Csak azért szeretnék a dolgok végére járni, mert legelőször összeraktuk, 40-nél csörgött és meg is torpant, de egy időre megoldotta a 9-es NGK. Majd elkezdtem jobban húzni és újra becsörög. Tehát azért zavar, mert a motor tudta azt is hogy szépen megy.
Igen, mondhatjuk így is. Azt nem tudom, hogy megtorpan-e, nem érzem teljesen, de mikor összeraktuk, akkor 40-nél már ciripelt. Most már csak olyan 75-80 környékén. majdnem végsebességnél.
Ha rosszak a szilentek, akkor inkább oldal irányba mozog a blokk és a lengővilla. A fel-le mozgás a blokk aljánál található csavar meghúzásával tudod megszüntetni. Ha alánézel meg fogod látni.
Bocsi, nem akarok beleszólni, a 9-es NGK-t csak példának írtam, nekem sem vált be teljes mértékben, de csak ezt ismerem ebben a magasabb hőértékben. Ha azzal nem kezd becsörögni, akkor jó irányba halad. Én is feljebb vettem a benzinszintet, kezdek jó irányba haladni. Csak hülye fejemmel nem a 9-es NGK-val mentem próbakörre.
Szerintem szedd szét és nézd meg hogy mien átmérőjű kívül belül a szilent!
Bemész egy autósboltba mondod a méreteket, és adnak egy pont olyat!
Egyébként amit belsod ír 9-es NGK gyertyát szerintem hagyd ki!
Énisvettem egy ilyet, kibontottam beraktam és hazakellett tolni a motoromat!
A mostani motoromban van egy magnetti marelli, azzal próbálkozz!
De nagy a valószínűsége hogy a lénckerekek nem állnak együtt. Akkor a blokknál lehet valami deformálódva, vagy a szilentek ahogy írtad. Így több ötletem nincs.
Amikor a hengerfejet beraktad akkor azok a gumik amik a hengerben vannak azok visszakerültek vagy azokat kihagytad?
Megvan húzva a hengerfej?
Alakul már vagy még mindíg letilt, vagy mitcsinál?
Bemész egy autósboltba mondod a méreteket, és adnak egy pont olyat!
Egyébként amit belsod ír 9-es NGK gyertyát szerintem hagyd ki!
Énisvettem egy ilyet, kibontottam beraktam és hazakellett tolni a motoromat!
A mostani motoromban van egy magnetti marelli, azzal próbálkozz!