Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utcabeli srác sztorija sokadszorra.
Én hülye vagyok, nehogy már az audis szimering, mivel hát az minőség, ne bírja ki az rx125-be. Hiszen ott is motorba van.
Csak nem éppen 2t főtengely van az audikba.
4 km-t bírt ki és olyan főtengelyszimeringes volt, mint elötte soha. :)

A másik kedvencem... hülye vagyok, nehogy már úgy találták ki a robogó fékrendszerét, hogy a légtelenítéshez le kelljen szedni a nyerget. :) Nyilván ha megemelték volna a seggét nem lett volna muszáj, de azért fél nap kínlódás után megpróbálták :) Azóta is emlegetem nekik a dolgot :)
Ott komoly problémák lehettek. A láncfeszítő NEM vehet fel terhet. Az a beállításhoz szükséges, mikor kilazítod a tengelyt.
Amennyiben meg van húzva rendesen, illetve felfekszik, akkor a felfekvő felületek súrlódása miatt ott kellene maradnia és egyátalán nem szabadna terhelnie a láncfeszítőt.
Menet közben elvágnánk a láncfeszítőmet, akkor az idők végezetéig ott maradna a helyén a tengelyem, max a kopás miatt kényszerülnék állítani.
Ne már lazított tengelynél ne lehessen vele hátrahúzni a kereket.

Amire egyébként tippelni merek az az, hogy vettél egy kutyaszart érő hátsó lánckereket, ami olyan tojásalakú, hogy egy maróst megkérnél, hogy fogazzon neked olyan oválisat elküldene a francba mert képtelen rá, aztán úgy befeszül bizonyos állásoknál a lánckereked, hogy már a blokk szilentet sem tudja odébb csavarni, engednie kell valaminek c. történet alapján ránt egyet a tengelyen, aztán máris szakad. Vagy valami ilyesmi.
Mi repsol scooterrel etettük a masinákat pár évig, e a sintetice is több mint elég.

Mostanában inkább elf moto xt2 veszünk
Jah, igen.

Viton az egyfajta szimmeing alapanyag, az ebből készült cuccok rendszerint barnák.
Járműbe viton szimering való.

A többi ződ, kék, satöbbi vizpumpához meg ilyesmihez alkalmas, egyik sem eléggé hő és vegyszerálló.

Az alakalmatlan sziommeringnek megég az éle, és a kiekeményedett rész megdarálja a 60hrc feletti főtengelyt.
Ilyenkor drága nagyon az olcsó...

Egy normális viton szimmeing a főcire 1400 körül van, de nem véletlenül annyi, rendszerint túléli a csapágyat.

Szóval ha jót akarsz az yieln huber és hasonló tárgyakat a főcire kerüld el.
A többi heélyre sem alkalmas, de oda még belefér, ott kárt nem okoz.
mostan má mind1 mer vettem Castrol POWER1 Racing 2T Full Synthetic-et:D
Agip City !
tud valaki ajánlani 2T olajat benyóba ami azért nem túl drága de jó minőség?
oké nagyon szépen köszönöm.
ja és köszi szépen!
viton mit jelent?
felénk van ilyen himihumi kinézetű huber(t?) márkájú meg valami német kék szinű (nem moped 91es német minőség) porvédős
az a kék elég jó szokott lenni olyan 400-800ft árfekvésű
16004
6000
6203
6204-2db
6004
mind c3

20x47x7-viton
20x35x7-viton

22x35x7 bármi
20x30x7 bármi
tudja valaki milyen csapágyak és szimmeringek vannak az 51es szimóban?
valahová nekem fel volt írva de nem találom......
köszi!
felraktam amikro vettem mentem két kört és kétszer tört el :D meglett heggesztve és azóta birja de nem esne jól ha nagyobb tempónál eltörne:S
Hát igen, azok eredeti állapotukban hazsnálhatatlanok.

Hazaviszed, a menetes szárat rendesen ráhegeszted, így indul.

Érdemes a tengelyanya és a láncfeszítő lemez közé halványan bezsírozott alátétet tenni, akkor nem szkad el az anya meghúzássakor.
(gyárialg ez nincs, de szerintem nem árt)
Felteszeem triplisztoros vellanygyula:)

Akkor bejelölöd a jeladó vasmagjainak középvonalát, és a kivágás középvonalát a lendkeréken ahol mondod, és a kettőt összeálíltod, ott gyújt.
én meg eredeti láncfeszitőt mert amit most árulnak a boltban hát az valami borzalmas:D
Sziasztok! Mechanikus hőfokmérő órát keresek, akinek van az írjon!
köszönöm. Eddig 1,8-ra állítottam. De egy kis kérdés még azon a lendkeréken ilyen trapéz szerű a kitörés annak a közepéhez kell állítani vagy a széléhez képest az 1,5 öt?
1,5 körül kisérletezz.
helló 70 es henger és hengerfej almot bolti után gyári minden ami csak számít:) ehhez van egy tirisztoros gyújtás. Az lenne a kérdés mekkora az előgyújtás ehhez így?
Szevasztok!
Van egy pár gyári hátsó Simson teleszkópom, és egy pár állítható hátsó teleszkóp, mindkettő jó állapotú. Ha valakit érdekel rakok fel képet
Sziasztok!HENGERFÚRÁS AKCIÓ!
Hihetetlen áron már csak 5 napig Főleg Szolnok-békés megyeieknek, Hengerfúrás+honolás, dugattyúval, gyűrűvel, csapszeggel, 1900 ft /db.. Az akció sajna csak simson s51 hengerre vonatkozik..Postaázás is lehet + postaköltségért.. Egyébként Mezőtúr-ra kell elhozni, vagy eljuttatni a hengert.. Még annyit hogy ez az akciós dugattyú indiai..(Pontos precíz gépműhelyi munka) Keressetek:06309108277
amikor ez a szint itt, akkor kicsit nem olvasom:)
nem