gyáááájj.:D am meg te nem érted,mi?:D haggyuk...:D van műhelyasztalom.:D de az csak egy dolog h asztal van.nekem mindenféle szerszámom is van.:D ami neked ebből levéve nincs.:P sajnálom.:PP
Ha ehhez szoktál otthon és egyszer meglátogatsz, a világért sem zökkentenélek ki a mindennapi asztalközepére szarási ritusból.
Persze, én alapvetően arra a műhelyasztalra gondoltam amin ezt a főcit szétverted.
És akkor már két darab szar lenne az asztalon, a főci és a te excrementumod.
(mondjuk jogos kifogás lehet, hogy műhelysztalod az vélhetően nincs, szóval marad a szivecskés reterát...)
Én személy szerint a reterátot tudom neked javasolni (tudod, aminek szív alakú kivágás van az ajtaján, és bent keresztben egy deszkán a lik, oda)
Természetesen felőlem szarhatsz az asztal közepére is kreatívan.
Mellesleg abban sem vagyok már biztos ,hogy nem-e üt-e a tengely.
Erre a főtengelyre rá kell költeni kb 5000 Ft-ot(kicentírozás, egytengelyűség ellenőrzése, egyáltalán az ,hogy javítható-e a menet stb),hogy használható legyen. A rohangálást és a megfelelő tényleges szakműhely felkereséséről nem is beszélve.
Nem olyan triviális dolog ez ahogyan az te gondolod...
Azután meg csodálkoznak a szerencsétlen vevők akiknek eladod ,hogy 3héten belül lóg a főtengelycsapágy, vagy lerázza a lendkereket a főntengely, mert aki eladta neki ennyire nem volt tisztában a dolgokkal. "Csak menetet kell rá vágni és jó.." aha, igen, mucsán így van.
Rendes motoros elviszi szakműhelybe ha csak annyit konyít hozzá mint kutya a paprikás lecsó készítéséhez.
Meg ugye az csak egy dolog, hogy fel ül a kúpra a lendkerék, de azt anyával azért le kell húzatni, hogy felüljön. Kézzel nem lehet rátenni olyan erővel. Nem?
Nem akarok megérteni sajnos azt, hogy az anyag torzult.
Arról nem is beszélve, hogy ilyen finom menetű menetvágó nincs, esztergán lehetne rá vágni új menetet.
Második dolog meg az ,hogy a leesés következtében tuti nem egytengelyűek már a tengelyek és a sonkák sem párhuzamosak.
Viszont ha nagyon szétverődött a tengelyvég az esés miatt akkor arra már menetet sem éri meg csinálni, vagyis talán de mindenképpen kisebb anya fog rámenni.
A seegeres hülyeséget meg felejtsd el.. ilyen baromságok meg se forduljanak a fejedben, mert az kókányolás.
16 éveseké a világ ( legalábbis azt hiszik )
Akárhogyan is nézzük!
Bár a mai fiatalok már senkit sem tisztelnek. Csak SP-t meg FLuor-t
Mint most is.
Persze, én alapvetően arra a műhelyasztalra gondoltam amin ezt a főcit szétverted.
És akkor már két darab szar lenne az asztalon, a főci és a te excrementumod.
(mondjuk jogos kifogás lehet, hogy műhelysztalod az vélhetően nincs, szóval marad a szivecskés reterát...)
Természetesen felőlem szarhatsz az asztal közepére is kreatívan.
Honnan, az Eifel torony tetejéről?
Erre a főtengelyre rá kell költeni kb 5000 Ft-ot(kicentírozás, egytengelyűség ellenőrzése, egyáltalán az ,hogy javítható-e a menet stb),hogy használható legyen. A rohangálást és a megfelelő tényleges szakműhely felkereséséről nem is beszélve.
Nem olyan triviális dolog ez ahogyan az te gondolod...
Azután meg csodálkoznak a szerencsétlen vevők akiknek eladod ,hogy 3héten belül lóg a főtengelycsapágy, vagy lerázza a lendkereket a főntengely, mert aki eladta neki ennyire nem volt tisztában a dolgokkal. "Csak menetet kell rá vágni és jó.." aha, igen, mucsán így van.
Rendes motoros elviszi szakműhelybe ha csak annyit konyít hozzá mint kutya a paprikás lecsó készítéséhez.
Arról nem is beszélve, hogy ilyen finom menetű menetvágó nincs, esztergán lehetne rá vágni új menetet.
Második dolog meg az ,hogy a leesés következtében tuti nem egytengelyűek már a tengelyek és a sonkák sem párhuzamosak.
Viszont ha nagyon szétverődött a tengelyvég az esés miatt akkor arra már menetet sem éri meg csinálni, vagyis talán de mindenképpen kisebb anya fog rámenni.
A seegeres hülyeséget meg felejtsd el.. ilyen baromságok meg se forduljanak a fejedben, mert az kókányolás.