Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarom megbántani faterodat de ezek szerint nem nagyon ért hozzá.
tudom! én kezdésnek megnéztem, hogy szedi szét faterom...én meg gyakorlásnak egy rossz 50-es blokkot szedtem szét...természetesen nem értek annyira hozzá mint ez az emzoli de hiába mondok jót.ez úgy is lefikáz...szval tök m1...
Azért attól még hogy "csak" Simson, azért vannak benne szoros illesztések a csapágyaknál.
Miért csinálsz olyat amihez nem értesz? :)
Vagy legalább megpróbálnád normálisan megcsinálni, nem szétgányolni.
meg azt mutatja, hogy hogy kell belerakni...nem az a lényeg, hogy milyen...vagyis ITT! valóságban nyilván más...
Arányosságról még nem hallottál? nem úgy kell hogy csak az egyik oldalt...oda is van írva, hogy NE FESZÜLJÖN! meg sok oldalon megnéztem...és mindenki ezt javasolja...és a blokknak meg semmi baja nem lesz tőle...
Jó kis oldal
Szépen be van mutatva mit nem szabad csinálni.

Blokk szétfeszegetése csavarhúzóval, valami vasdarabbal bántalmazva a szimmeringház, beszerelésnél szinté valami hegyesebb vasdarabbal beszerelve a (hót gagyi nem járműbe való) szimmering.
Tanúlságos
ezt télleg úgy kell ha nincs blokk lehúzód.
http://www.freeweb.hu/simson/i...
nézd már meg...és vágd hozzá a fejedhez...ha csak okoskodni tudsz...:D
Fejedhez kellene és mehet a 10 kilóssal:)
az új gazdája majd tudja mit kell vele csinálni...le is videóztam, hogy hogy mozog...
nem lehet úgy szétszedni mert a csapágy fogja a főtengelyt.de csak úgy szabad ütni a blokkot, hogy oda raksz egy jó vastag rongyot.
A Simson blokkon mit kell kalapálni? Az a patent blokk kézzel szétszedhető összerakható! Mondjuk egy gépipari szakközép után! Ököllel szoktam összerakni!
Az egy dolog hogy szar a menet, de az ütés miatt ami tönkretette a menetet biztos benne van jópár század (tized)excentritás, szóval kis is kéne azt centríroztatni, nem csak belerakni a motorba, miután új menet lett rá vágva...
Meg szerinted ha, át akarnék verni valakit akkor nem én járnák rosszul? -.-"
Lenyomni? Mert mi ez? Talán verseny? Most mondom el utoljára, hogy nem akarok senkit se átbaszni.Azért adom olcsóbban.Mert újonnan 17.000 forint.Volt már érdeklődő és meg mondtam neki, hogy rossz a menete és nem könnyű megjavítani.Neki nem is kellett.De egy másik meg elcserélte volna idomra csak S53-as ért.
De ha nem kell senkinek lejjebb viszem az árat.De a úgy se akkor meg megcsináltatom és eladom jobb árért.:)
De nem vitatkozok veled...Eddig se érdekelt...Mond a véleményed és kész.:D
Téged lenyomni nem nagy szellemi kihívás.

Rendszerint nem is szoktam túráztatni magam 16 éves egérkék vergődésén, ez azért kivétel mert valakit éppen átbaszol.

Viszont, én már elmondtam amit akartam, tegnap még szórakoztató volt a színvonaltalanság, ma már nem az.
A továbbiakban nem kívánok veled és a tönkretett főciddel foglalkozni.
Te székely vagy?Vagy mi?:D Hogy ilyenekkel próbálsz nagyobb lenni?
nincs annak télleg semmi baja...csak a menet...amit ki KELL esztergáltatni...kotyogott,de már nem kotyog...és nem is volt benne az én blokkomba...KICSIT lehet h szét van hajtva de annyi...meg képen ugyan sok mindent lehet látni...
télleg nem volt! higgyétek már el!-.-" meg fadarabbal ütöttem ki is amikor húztam szét a blokkot.nah ott lehet h kicsit megsérült...de azt még helyre lehetett volna hozni ANYÁVAL.de ezt is helyrelehet...és már nemsoká jön érte az új gazda.:)
csak megne szakadjatok, mint a főtengely menet
ki volt az a bátor aki megvette azt a főtengelyt?
VAn itt az oladaalon egy Tekercselő nemvű felhazsnáló.
Ezzel foglalkozik
Sziasztok!
Olyan embert keresek, aki tud gyújtást újratekercselni. Egyik ismerősömnek kellene a KTM-jén. csak precíz, jó dolgozó ember írjon!

Köszi előre is
Pihenj.
Úgy jártál mint az egyszeri Székely fia aki nagyobbat akart fingani mint az apja, de beszart.
Szinte biztos vagyok benne hogy beleakartad a blokkfélbe verni kalapáccsal a föcit, sajnos láttam már olyan főtengelyt ami tényleg a végére esett betonon(szemtanúja voltam...) és bizony az egyáltalán nem így nézett ki. Ez biztos hogy kalapácsolva volt.
megesznek? kik?én csak szakadok a haverjaimmal az okoskodásaitokon.:D