Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha az anya nem kap rá, akkor cseszheted!
annyira nincs...leejtettem és pont a végére esett.:S én tudtam volna vágni bele menetet, de nem volt akkora vágó.am meg pont a LEND keréknél ment szét.szval ha így is rálehet rakni mert csak lehúzóval jön le úgyis.
gyönyörűen szét van verve a vége.
Ismét hagytam magam rábeszélni egy óriási bulira egy 3 fős csapattal INDULNI FOGUNK A BUDAPEST SZEGED MOPED RALLYN két db Simson schwalbe egy egy Simson robogóval ha lenne kedved jönni de eddig nem tudtad megoldani a szállítást stb stb keress meg nyugodtan ha már csak a gondolattal eljátszol szerintem jól el leszünk , szinte mindennel lehet indulni 80 ccm-ig. Ja jövőhét szombaton lesz a start
Eladó egy S70-es Sport Főtengely.A jobb oldali tengelyen van egy gyári csapágy.Annyi hibája van, hogy az a tengelye amerről van a csapágy a menete kicsit hibás.De azt helyre lehet hozni.Pl.: Menetvágó.
És ha szerinted koszos akkor még ki is polírozom neked.:)
DE ELCSERÉLEM FEJIDOMRA IS!
Érdeklődni e-mail címen!
E-mail címem: erdelyi30@freemail.hu
MSN címem: barcaody@hotamil.com
Üdv mindenkinek!
Van-e esetleg valakinek egy eladó porlasztója simsonra?
Lehetőség szerint ojan legyen aminek oldalt kell az alapjáratot meg keveréket állítani(levegő, benzin keveréket)!
Akinek van az irjon lécci!
Email címem: gubalajo@citromail.hu
Esetleg valami más trafó nem tudom jó e lenne? pl:honda dio,yamaha.
Ezekre gondoltam.Légyszíves aki ért hozzá írjon.
Heló!
Vennék egy PVL-gyújtást,csak annyi gond van vele,hogy nincs hozzá trafó,aki esetleg tudna,írjon,Kösz.
Egy kép róla hogy néz ki:
nincs mit
Köszönöm a segítséget!
Heló! A kondenzátor túlzott felmelegedése okozhat teljesítmény csökkenést?
Versenzők a 80as évek végén
Feltetehően a Felhazsnálót is terheli NÉMI FELELŐSSÉG:)
Üdv mindenkinek!
Ki tdja hogy a 16N1-4-es típusú porlasztónál meik csavarral kell alapjáratot állítani, vagy hogy eggyáltalánmivel kell?
átcsiszolgattam az összes érintkezőt, beállítottam 0,4re a megszakítót
karbi amúgy is ki volt már áztatva/takarítva
és nem jó a végeredmény, ugyanolyan......
múlt évben még tudtak menni vele, na de semmi sem tart örökké........
mondtam nekik hogy nem fogom szétszedni meg összerakni 400 forintos csapágyakkal mert akkor hozhatják vissza jövőre is
Hát meglátom még mi lesz, azért köszönöm a segítséget.
Ahok sokkal puhábbak, de ésszel azokon sem lehet megszakítani a menetet.

Megnézed mennyi a meghúzási nyomaték, és annyira lehózod.
B verzió, hogy keresel egy ügyes lakatost, aki 1/1ben kicseréli az átrozsdásodott részt.
Üdv valaki tudna 60/4 es hengerhez hengerfej tervet linkelni?
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Az a probléma az 51esemmel , hogy hörböl gázadásra , de van amikor elkapja a fordulatot és kiforog.Ezen kívül nagyon füstöl.A keverék 40es , olajat nem öntöttem a váltóba, hogy kizárjam a szimeringet.Túlvagyok egy felesleges blokkhúzáson , mert azt hittem , hogy az olajat a váltóból átszívja a forgattyúsházba . de mégsem.A fúvokát kicseréltem 67-re tűt is állítgattam , de hiába.Gyújtáskimaradás okozhatja ezt a problémát?A gyújtást is újrakábeleztem , beállítottam , de lehet , hogy ott nem stímol valami.A gyújtása megszakítós .A szívatóját is leelenőríztem és zár.Ha van vmi ötletetek a probléma elhárítására , azt megköszönném.
Végül is ez utángyártott 70-es főtengely, én nem tudom milyen, de rocket hajtókar van rajta gyárilag. Azon is húzhatom bátran?
Hát a legjobb a bontott lenne, de mivel ilyen belpiacos motor, ezért nehéz hozzá bármit is szerezni, bontott tankot most ebayen sem találok. Ezért keresek valamiféle megoldást, mondjuk most ilyen "tankjavító" kétkomponensű cuccal van betapasztva, egy éve rajta van, bírja, de nem túl esztétikus:)
Vannak erre speciális rozsdaeltávolító és regenerúló anyagok, jellemzpően veteránosok használják, nagyjűúból mindegyiknek a sóskasav (oxálsav) az alapja.

Ebbe az atrükk, hogy az oxálsav csak az oxidot marja a tiszta fémet már nem.

Viszont a sav olajos felületen nem dolgozik.

Lehet pélsádul homokfuvatni, de szeritnem ennyi macerát nem ér egy átrozsdásodott tank.
Keress bontottat.
Na megválaszoltam magamnak, szóval a rozsda eltávolítható valami módon? A sarokcsiszoló-vágókorong kombót kizárnám a játékból
És a rozsda valamiféle oldószerrel eltávolítható? Sósav, rozsdamaró? miegymás?:)