Sziasztok akinek megvan véletlenül az SA almot 60 as hengerhez való rezó palástrajza vagy segítsége lenne a palástok szerkesztéséhez megköszönném. (én már megépítettem de nem az igazi így hogy össevissza kellett nyesni a kúpokat hogy normálisan idomuljanak az egyes részek egymáshoz ) :(
Nézd meg a hengertőcsavarokat hogy normálisan meg vannak e húzva engem is ez szívatott be terheletlenül forgatva pörgött mint a barom terhelés alatt meg elmelegedett a h.fejnél és kifújt.
vki segítsen
tegnap motorozás közben egyik pillanatról a másikra elbaszódott vmi. terhelés alatt mintha nem kapna benzint, üresben forog szépen, és az alapjárata is egyenletes. menet közben gázadásra mintha nem kapna benzint, csak ha a szívatót ráhúzom úgy megy kicsit rángatva. ( a tűt is feljebb tettem előbb, de úgyse lett jobb, tehát maradt ahogy volt) Karburátor rendben van, gyújtás is jól be van állítva, és eddig szépen működött a gép. Falsot szívna vhol? (a gyújtás alatti szimmering a helyén volt) a motor s51, 16n1-es karbival.
Ezek nem színesek, csak színes lötty van bele öntve, hogy jobban látszódjon rajta a minta... Arra a sörös korsóra gondolsz? Azt sajnos nem tudok venni többet valszeg. Sehol sem találok. De ha mégis akkor az 2500 Ft. De van helyette ugyanúgy fél literes sörös poharam (fül nélkül) 2000-ért. És akkor milyen mintával is kellene?
Igazándiból az utolsó képen látható legutolsó tetszene, a Yamahás zöldben. Az hány decis? Ára? Rákérdezek haveroknál és szólok! Valami elérhetőséget adsz?
tegnap motorozás közben egyik pillanatról a másikra elbaszódott vmi. terhelés alatt mintha nem kapna benzint, üresben forog szépen, és az alapjárata is egyenletes. menet közben gázadásra mintha nem kapna benzint, csak ha a szívatót ráhúzom úgy megy kicsit rángatva. ( a tűt is feljebb tettem előbb, de úgyse lett jobb, tehát maradt ahogy volt) Karburátor rendben van, gyújtás is jól be van állítva, és eddig szépen működött a gép. Falsot szívna vhol? (a gyújtás alatti szimmering a helyén volt) a motor s51, 16n1-es karbival.
http://www.kepesmotor.hu/simso...
http://www.kepesmotor.hu/simso...
Széles utat!
De újak a szimeringek új tömítéssel raktuk össze. Nem tudom mi lehet a bajuk de nagyon szépen haladnak:)