Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sőt, lehet, hogy kiégett a hátsólámpa izzója.)
lehet hogy gyürü törés van
Sziasztok akinek megvan véletlenül az SA almot 60 as hengerhez való rezó palástrajza vagy segítsége lenne a palástok szerkesztéséhez megköszönném. (én már megépítettem de nem az igazi így hogy össevissza kellett nyesni a kúpokat hogy normálisan idomuljanak az egyes részek egymáshoz ) :(
Nézd meg a hengertőcsavarokat hogy normálisan meg vannak e húzva engem is ez szívatott be terheletlenül forgatva pörgött mint a barom terhelés alatt meg elmelegedett a h.fejnél és kifújt.
ezzel kezdtem , + a gyertyán se látni semmit
Szerintem koszos a karburátor! Szedd szét, pucold ki alaposan.
vki segítsen
tegnap motorozás közben egyik pillanatról a másikra elbaszódott vmi. terhelés alatt mintha nem kapna benzint, üresben forog szépen, és az alapjárata is egyenletes. menet közben gázadásra mintha nem kapna benzint, csak ha a szívatót ráhúzom úgy megy kicsit rángatva. ( a tűt is feljebb tettem előbb, de úgyse lett jobb, tehát maradt ahogy volt) Karburátor rendben van, gyújtás is jól be van állítva, és eddig szépen működött a gép. Falsot szívna vhol? (a gyújtás alatti szimmering a helyén volt) a motor s51, 16n1-es karbival.
vrezo-t nemtud valaki?
Most erre mit mondjak? Eddig nem zavart senkit... Meg lehet venni az eredetit is (ha van) 2-3X ennyiért...
Védett márkajeleket használsz ez egy icipicit törvéynbeütköző
Sziasztok! kr51/2 típushoz fúvókákról tudna nekem mondani valaki valamit? Méretek? Gyári méretek?
Egyébként elérhetőségeim az adatlapomon!
Körbekérdezek, meg még meggondolom, különben szépen meglehetne csinálni.
Ezek sima fehérüvegek, meg füstüveg színűek.
Ezek nem színesek, csak színes lötty van bele öntve, hogy jobban látszódjon rajta a minta... Arra a sörös korsóra gondolsz? Azt sajnos nem tudok venni többet valszeg. Sehol sem találok. De ha mégis akkor az 2500 Ft. De van helyette ugyanúgy fél literes sörös poharam (fül nélkül) 2000-ért. És akkor milyen mintával is kellene?
Igazándiból az utolsó képen látható legutolsó tetszene, a Yamahás zöldben. Az hány decis? Ára? Rákérdezek haveroknál és szólok! Valami elérhetőséget adsz?
Több méretű van. A kis 2 decisek, vagy a magasabb 2,5 decisek 1500-ba. Milyen kellene? De ha összeállsz valakivel, több esetén mindig engedek.
Engem lehet hogy érdekelne, milyen árban lenne?
Hali! Nem érdekel valakit Simsonos pohár? Lenne rá igény? Ilyen elven készülne, csak Simson jellel, sőt akár típujelzés is mehetne rá:
Sokat számít a fém vetemedése is pl, de az tényleg abnormális...
Üdv! Eladó a motorom Pétervásárán Heves megyében az ára 60ezer ft
http://www.kepesmotor.hu/simso...

Széles utat!
hát ez is benne van a pakliban.
De újak a szimeringek új tömítéssel raktuk össze. Nem tudom mi lehet a bajuk de nagyon szépen haladnak:)
Annak az lehet az oka, hogy falsol mindegyik:)