Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre a mail címre írd a választ. köszi. :)
Milyen hengerre van tervezve? MEg mennyi lenne? adampepe@citromail.hu
Nekem van egy, kép róla az adatlapomon, bár kicsit viseltes.
Eladó Vrezot kesesek! Nagyon sürgős lenne. Előre is köszi.
itt a kép az alátétről ha valakit érdekel hogyan is néz ki teljes valójában:)
emzoli:Vékonyat már nem adnak. itt legalábbis nálunk csavarboltba hát nem tudom van e. De a motorosboltba nemvolt csak a normál.
Azok voltak a jó fajták amiknek kúpos volt a végük! és két pont volt a kúpban és sokáig őrizgettem itthon 3 darab olyat de kikönyörögték tőlem illetve el lett használva más motorjának a javítására nem gondoltam volna hogy valaha ilyen bajom lesz és hogy a motorbolti ennyire fos lesz. Ma már tudom nem ott kell csavart venni a motorhoz hanem csavarboltba.
egyről a kettőre jutottam. megnéztem mennyit fog a lendkerék ezt egy fakkfilc segítségével sikerült megnéznem befestettem a föci végét és megforgattam a lendkereket rajta. Jónak ítéltem meg a dolgot. Elég sokat fogott. majd beraktam a bolti éket. és az új csavarboltos 8.8 as csavarral úgy meghúztam meg a bordás-kúpos alátéttel ,hogy már rotyogott a kezem és most JÓ! jól meg is lehetett húzni jól a helyén is maradt persze nitróval megtörölgettem a főtengely végét és a lendkerék belsejét is hogy abszolút biztos legyek nem lakkfilces vagy zsíros a két felület. Köszönöm a segítő hozzászólásokat MINDENKINEK!
Üdv eladó lett a simson s51n esem pétervásárán,akit érdekel nézze meg az adatlapomon!
Üdv
8,8as kell, az sem baj, ha normál szélességű, nem félvékony, mint a gyári:)
A föci végén a menet jó nincs szétverve. DE az anyacsavar elég halott ma vettem 2 félét 1 et a motorosboltban ami ugyan az mind a régi (keménység 5,6) csak ép a menete , meg vettem a csavarboltba és ez keményebb(8.8). A régit felraktam meghúztam megszakadt majd megfordítottam meghúztam megszakadt ha volt alatta alátét ha nem volt alatta. És vettem még egy elég érdekes alátétet is kicsit kúpos azt mondja a fickó hogy ez megrogyik mikor megvan húzva olyasmi mind a gyertyán és bordázott most ezt rakom rugós alátét helyett. Próba és meglátjuk mi lesz. Ja és vettem "GYÁRI" lendkerék éket.
A kúpnak mint erőzáró kötésnek oylannak kellene lenni, hogy ha kézzel felteszed (retesz nélkül) KÉZZEL felütöd, akkor kézzel már ne tudd levenni.

Amígh nem iylen, addig kell gyaszatolni a kúpot.

Persze, vannak reménytelen esetek, amikor már úgy megsérült mindkét felület, hogy tusírozással nem javítható.

Célszerű ezt az állapotot nem megvárni-előidézni...
egyszer nekem is pont így ette az ékeket a gép.evvel a kemény ékkel már jobban rászorúlt.azóta is úgy van.
Azért vicces, mert amit javasolsz, az nem csak szakszerűtlen, macerás, hanem értelmetlen is.

Kb mintha áramszünet lenne, és a gázműveket hívogatnád, hogy hárítsák el a hibát.

A hibát ott kell kijavítani, ahol keletkezik.
mi ezen a nevetséges?árúld el,hogy kacagjak én is
néz meg a szívató rendesen kinyit e ha ráhúzod megfelelő e a bovdenfeszítés. Állíts úszó szintet. Cserélj gyertyát ha még nem tetted meg nézd meg hogy 0,4 legyen a gyertyahézag ezt egy tapétavágó pengéjével tudod ellenőrizni az pont 0,4 vastag. Mexa hézag ugyan ennyi legyen. Belsőtrafós gyula van rajt? próbálj tekercset cserélni pont most csináltuk egy haver motorját akinek volt szikra benzin de mégsem indult cseréltünk gyula tekercset és indul megy halad. Próbálkozz ezekkel. Esetleg ha külső trafós akkor csere a külső trafót vagy még kis kondit a gyújtásban. Sok sikert a szereléshez.
"benzinvanszikravanmégsemegy" erre kb ezt lehet válaszolni.
Hát ennél normálisabb segítségre vártam.......
Lapos a hátsó kerék?:S
Az meg alap, h a levegőszűrőt megnéztem.
De azért köszXD
Sziasztok , mit lehet tenni a simómmal ha elmelegedés után csak alapjáraton hajlandó forogni nyélgázzal is , meg az erő is elmegy belőle .. ( 60/4 fűkasza gyula rezó ).. már a tudatom tele van vele...míg beindítom pár percig bírja is húz mint a vadállat de amint felmelegszik semmi erő benn ... stb.. pls help :(
Van pár eladó cuccom Simson 50 Starhoz 1 Ft-ról:
http://www.vatera.hu/simson_50...
Lapos a hácsó kerék, vagy tisztitcsad ki a lékszűrőt. ilyen hidegben eldugul néha.
Helló valaki tudna segíteni
szeretnék kerekezővasat csin az ülés mögé
és hogy mekkora zárt szelvényből mekkorára mekkora szögbe és ez kb mennyibe kerül
kössz!
Sziasztok. Kellene egy két dolog simóhoz. Ami a legfontosabb lenne egy jó állapotú kipufogo rendszer és egy jobb oldali dekni vagy mi ami alatt az aksi van. emailbe kérek ajánlatot akinek van: yamaha162@freemail.hu
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem:
Van egy simson star-om, benzint kap, szép szikrája van és semmi életjelet nem ad.
Mi lehet a baja?
Hali mindekinek!
Valaki segítene-e abban hogy az egyenirányítót hogy kéne bekötnöm mivel a kapcsolási rajz elég kínai!
Ha valakinek ilyen rendszer van a mnotorjában az lécci lefényképezné és felrakná azért nagyon hálás lennék!
Hello Simsonosok!

Ki ne szeretne egy olyan penge gépet mint ez : http://www.google.hu/imgres?im... most itt a lehetőség, hogy neked is ilyen idomjaid legyenek!