Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XR 400-ad van? Akkor már ne nagyon foglalkozz simsonnal!
turbos simson swalbe(1971) egyben vagy bontva eladó
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
hello,olyan kérdésem lenne h a kuplung kosár alá melyik hézagoló megy?vastag vagy a vékony?
Nem. Maga az egész láncos hajtáslánc a szekunder hajtáslánc.
Csak így próbáltam meg neked szemléltetni, hogy miről is beszélek.
Sziasztok nincs esetleg valakinek 1 VREZója eladó ha van akkor legyen szíves küldeni nekem egy képet árral a kelecz.richi@freemail.hu-ra
előre is köszönöm
(bár ez így elég hülyén hangzik)
Oppá
És akkor a hátsó lánckerék meg tercier lánckerék lenne?
forgács is primerkeréknek hívja a ksilánckereket.
Monnyuk annak van is indoka, mert a gokartban nincs is több macera:)
(legalábis a fixeseben:)

Persze, ettől még hyletelen.
A primer kifejezés, az az elsődleges hajtáslánc, azaz a kuplung. A kimenő tengely (jelen esetben a csőtengelyünk) az lenne a szekunder hajtómű.
Simsonhoz szerkezetileg jó állapotban levő kipufogó eladó, nem szép festéssel.

ODa tudom adni, Budapest melett, Csömörön az M0ás autópálya közelében, vagy a Keleti pályaudvarnál. 06706058635, email/vftsforever@gmail.com.
Az, hogy 60/4F, az egy dolog.
Lehet egy szénné faragott 10 ezerre dolgozó is, ami max egy 13-14-es primert bír el, mert keskeny sávban dolgozik, és lehet az egy 5 ezertől 8-9 ezerig folyamatosan huzó, nyomatékos gép. Utóbbinál előfordulhat, hogy a 17-es primert is elviszi. De ez a két véglet volt. Veszel egyet, próba, ha nem tetszik, veszel kisebbet/nagyobbat. Nem fogjuk neked tudni pontosan megmondani, hogy mekkora kell. Ha Simsonboltos 60/4F, az elmegy még 16-os kislánckerékkel is.
15 ös szerintem
helló az a kérdésem hogy nekem van egy 60ccm 4 felömlős simson om
és azt szeretném kérdezni hogy hanyas fogaskerék amit elbír én azt szeretném minél gyorsabban menjen adjatok tippet pls
CSá.Ha lenne valakinek babetta gyujtás átalakító simsonra (közdarab) az írjon légyszíves.
haggyuk ezzel sokat értem ....
Nem lesz sok, beálíltani nem (sokkal:) nehezebb mint a simson saját cuccát.
Sajnos, nem vagyunk gondolatolvasók, és távolbalátók sem.

Azt álíltod, minden jó, (miközben nyilván nem ), és segítsünk.

Szerinted hogy?
de nem akarom szerelöhöz vinni mert nincs pénzem
és ha elmondanátok akkor tán megtudnám csinálni
Helo
van egy 50/2f es simsonom erre szeretnék egy amal 19-es karbit
az a kérdésem nem e lesz neki sok nehéz e beállítani stb..
Hy Mz Kapcsoló eladó ha valakit érdekel 3000Ft E-mail cimem: gallhs@vipmail.hu ha kell küldök több képet. Posta ok!
Ellőre is köszönöm,
A hozzászólásodból világosan látszik hogy abszolút nem értesz hozzá (ne vedd sértésnek, nem azért írom), szóval jobban jársz, ha elviszed egy szerelőhöz (lehetőleg olyanhoz, aki nem gányol, vannak referenciái).
nem tudom azt kérdezem am a gyertyát elfelejtettem de az is jó
"gyújtás karbi jó, még sem megy"

Szerinted?
hello
légyszi segitsetek már van egy tilisztoros simson de nem akar felpörögni csak igy hörög és leáll a karbit gyujtást tilisztort ellenöriztük mi lehet a baja?
Sziasztok van valakinek eladó valami fasza 19-22mm torokátmérőjű karbija ? (simsonomra kellene)