Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van nekem egy Simson sr50-es robogóm.
Mikor tolom és a motor nincsen beindítva, olyan kattogó hang jön ki a blokkból, mintha valami szorulna, minden fordulatnál 1.
Ha jár a motor akkor nincsen ilyen hangja, mióta lazítottam a láncon egy kicsit (ha járó motornál gurultam akkor is csinálta).

Mi lehet a gond van valakinek valami tippje?

Köszi

Andrew :)
Zoli ez csak tipp és tanács. Nekem is a gyári van átalakítva...
És ez emnnyivel jobb mint a gyári?

Drága, és ronda.
helló. Érdeklődnék ,hogy a 4 es s51 es váltóban található 34 fogas fogaskeréknek mekkora a párja?
Köszi, az olcsóbbak közül lessz akkor valamelyik, pedig az airbox is komolynak néz ki.
s51es simó első villába mennyi olaj kell? és milyen tipusú lenne a jó sűrűs vagy inkább folyósabb?
A 80/90 általában megfelelő.
A 70es előre még elmegy.
Gyári szűrőbe a filtert átcseréled ilyen szivacsra, és megvan oldva a probléma. Vagy veszel, 1 kis légszűrőházat Filterrel, esetleg 1 airboxot.

airbox
Köszi :) Hát ide nehézkes lenne :D Ha valakinek van vmi jó ötlete, vagy gyári légszűrő tartozékai eladósorban, jelentkezzen Köszi!
elég vékonynak tünik a 70-es de csak jó rá.D
http://sportmotor.hu/motoros_k...

Mondjuk Starra elég nehézkes :D Akkor sztem hagyd a gyárit:D
Azóta kinyomoztam, és 80/90 kell elvileg, de lehet a 70-es is jó. Nem tudom, gumihoz segghülye vagyok :D
Az a helyzet, hogy a gyári hiányos, csak a légszűrőház van meg, ezért gondoltam valami mást helyette. Viszont a GI légszűrő nekem ismeretlen, tudnál róla írni pár sort, miből, honnan, hogyan, esetleg link? Köszi!
sőt ugyanolyat mint te csak 70/90esben:D
szunyi én most rendeltem 70/90 16"-os gumit aztán majd kiderül h jó e vagy sem:D
0,4 mm gyertyahézag, a direktszűrőt meg gyorsan felejtsd el. Inkább GI légszűrőt csinálj, vagy hagyd a gyárit
Heló! Kérdeznék két dolgot: schwalbe kr51/1-esnél mennyinek kell lennie a gyertyahézagnak? És ha tennék direktszűrőt rá, kell állítani valamit, pl. karbin? Köszi!
S51-es Simsonnak mi a gumi mérete?
80/90-16 ?
Ilyet rendelnék: http://www.motorgumishop.hu/in... :S
Már vártam, hogy valaki leoltson :)
Amúgy még az előző tulaj gányolása, én kurvára utálom, de vhogy mindig másra kell a pénz. Most pl gumira, ezelőtt hengerre, kipura :S
Miért jó hogy csúszda van az ülés helyén?
Na végre megy a Simóm :) 60 km-t már le is tudtam a bejáratásból. Örülök, mint majom a farkának :D
Üdv!

lenne egy eladó Kr51/1 es simsonom. Pénz szűkébe szeretném eladni a motort nagyon jókis motor megbízható színe kék ára 35.000 ft mert sürgősen pénz kellene:S érdeklődni 06/30 286 1563 v mikulas1000@freemail.hu - email címen.
Roppant lecsökken a szikra.
Mi történik olyankor ha tönkremegy a kondenzátor ?
Ne foglalkozz azzal hogy én mivel foglalkozom