Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor sem jó. Ha tényleg 6500 a vezérlése akkor 8600-ra lehet forgatni. Ha a tetejére nincs elég teljesítménye akkor nem megy jó végsebességet a motor. Márpedig ha túlságosan magas fordulatra dolgozik akkor tetejére nyema teljesítmény.
A kipufogó a hengerhez van tervezve, Mihu csinálta a terveket.
Vélhetőleg sokkal magasabb fordulatra dolgozik aí kipud a kelleténél és hosszabb áttétellel már képtelen megbírkózni.
Hát nemtudom, áttételszámolónál ezek az értékek jöttek ki, csak a 4. nem forog tovább.
Nem, nem beállítási problémája van a motorodnak, hanem a 6500-as vezérléssel 8500-ig érdemes elforgatni.
Én mikor megvettem, kezdtem egyből 1 alaplap cserével, azóta szerencsére tökéletesen üzemel, igaz néha nemnagyon szeret indúlni, de máskor meg rugásra, szerintem a karbi takarítását kéne sűrítenem ..
babszi gyulának azok az alkatrészei működnek megbízhatóan, emik nem kerülnek fel a motorra:)

Viccet félretéve, ne tudok oylan alkarészt ebben a gyújtásban, ami még ne ment volna tönkre több embernek valami nevetséges módon

Gyulatek, jeladó, lendkerék elektronika, trafó
Ezek szoktak rendszeresen tönkremenni.

Felhetetően, a közdarab ez egyetlen stabilan működő eleme:)
Állj hozzá pozitívan. Minden jó, de van ami el is romlik
ne akarjál babetta gyújtást mert szar.
Az lesz holnap be is nézek egy üzletbe,hátha mondanak,vagy adnak valamit :)
Hali! Szeretném a simson gyújtásomat babetta gyújtásra cserélni(simson S50 van). Elvileg ha van közdarab, a forgórész ki van esztergálva akkor működne rajta.? Esetleg valaki tud eladó babetta gyújtást mindennel együtt(esztergált forgórész, alap, tekercsek, közdarab) érdekelne. Köszi.
üdv mindenki simson robesz tankom eladó..
Ha plexi akkor jónak kell lennie(enyém üveg), bár menj be valami erre kitalált üzletbe, hátha olcsóbban megúszod.
http://delishop.hu/deligsm/egy...

Azt írja plexire is kiválló és a mély karcokat is eltünteti,vélemény e termékről ?
tudod mit egyezzük meg 40ezerbe és viheted oké?
hanem akkor más viszi el.
Értem. nekem ennyit érne meg per pillanat. :)
Ha áll az üzlet holnap mennék is érte :)
blokkja csörgésmentes semmibaja!
kevés. én alkatésznek megkeresek vele 50-et!
Te akartad. 20 ezer.
mondj egyet.
Jah, és nekem is van izzóőrőm, feleslegesen :D
Nekem 3 van sorba kötve, 12/55ös izzót nem hajtja ki.
Plexipolír
Most olvastam a simson.hu-n :
végére maradt a világítás problémaköre. Én nemes egyszerűséggel megoldottam. Fogtam 2 nagyvasmagos gyári világítótekercset, és sorba kötöttem. Ha nem lenne izzóőröm akkor a munkafordulatszám tartományban vígan lövöldözné ki az izzókat. De olyan 2-3 ezres fordulattól már teljes fénnyel világít a 12V/35W-os izzóm... Szóval nekem ez is bejött.
(Sanya: gyárilag is így vannak bekötve, van hogy mind a 3 sorban van)
(Sanya: Amúgy a nagyvasmagos: 22mm magas, a normál 12mm, a gerjesztő pedig 5mm, tényleg vicc :))

Egy próbát megérhet szerintem :)
Mi az ára? Érdekelne.