Akkor sem jó. Ha tényleg 6500 a vezérlése akkor 8600-ra lehet forgatni. Ha a tetejére nincs elég teljesítménye akkor nem megy jó végsebességet a motor. Márpedig ha túlságosan magas fordulatra dolgozik akkor tetejére nyema teljesítmény.
Én mikor megvettem, kezdtem egyből 1 alaplap cserével, azóta szerencsére tökéletesen üzemel, igaz néha nemnagyon szeret indúlni, de máskor meg rugásra, szerintem a karbi takarítását kéne sűrítenem ..
Hali! Szeretném a simson gyújtásomat babetta gyújtásra cserélni(simson S50 van). Elvileg ha van közdarab, a forgórész ki van esztergálva akkor működne rajta.? Esetleg valaki tud eladó babetta gyújtást mindennel együtt(esztergált forgórész, alap, tekercsek, közdarab) érdekelne. Köszi.
Most olvastam a simson.hu-n :
végére maradt a világítás problémaköre. Én nemes egyszerűséggel megoldottam. Fogtam 2 nagyvasmagos gyári világítótekercset, és sorba kötöttem. Ha nem lenne izzóőröm akkor a munkafordulatszám tartományban vígan lövöldözné ki az izzókat. De olyan 2-3 ezres fordulattól már teljes fénnyel világít a 12V/35W-os izzóm... Szóval nekem ez is bejött.
(Sanya: gyárilag is így vannak bekötve, van hogy mind a 3 sorban van)
(Sanya: Amúgy a nagyvasmagos: 22mm magas, a normál 12mm, a gerjesztő pedig 5mm, tényleg vicc :))
Viccet félretéve, ne tudok oylan alkarészt ebben a gyújtásban, ami még ne ment volna tönkre több embernek valami nevetséges módon
Gyulatek, jeladó, lendkerék elektronika, trafó
Ezek szoktak rendszeresen tönkremenni.
Felhetetően, a közdarab ez egyetlen stabilan működő eleme:)
Azt írja plexire is kiválló és a mély karcokat is eltünteti,vélemény e termékről ?
hanem akkor más viszi el.
Ha áll az üzlet holnap mennék is érte :)
végére maradt a világítás problémaköre. Én nemes egyszerűséggel megoldottam. Fogtam 2 nagyvasmagos gyári világítótekercset, és sorba kötöttem. Ha nem lenne izzóőröm akkor a munkafordulatszám tartományban vígan lövöldözné ki az izzókat. De olyan 2-3 ezres fordulattól már teljes fénnyel világít a 12V/35W-os izzóm... Szóval nekem ez is bejött.
(Sanya: gyárilag is így vannak bekötve, van hogy mind a 3 sorban van)
(Sanya: Amúgy a nagyvasmagos: 22mm magas, a normál 12mm, a gerjesztő pedig 5mm, tényleg vicc :))
Egy próbát megérhet szerintem :)