Gyanús is volt az a 40, de akkor az 51-eseknek más a lökethossz mert annak a hengerébe nem megy bele ez a dugó.Gyűrűk, meg azt hiszem így vettem nélküle, vagy pedig elkevertem valahova
Hát ha ez 40-es, akkor még alapméretes. Menet jónak tűnik. Ha valóban 40-es akkor még a dugattyúnak is gyárinak kéne lennie. Hogyhogy nincs meg a gyűrű?
Huhh.
Hát mondjuk függ attól hogy gyári-e vagy utángyártott, kipufogó csonk menete milyen állapotban van, meg úgy az egész milyen állapotban van, de mivel nincs hozzá gyűrű így úgyis kell furatni (hacsak nem 1-2 száz km-t futott) úgyhogy a dugót mindegy hogy adod-e hozzá vagy nem.
Nem értem miért , hogy folyton köbcentit akartok növelni. Az a motor úgy jó ahogy van. 1973-ban egy Simson Star-al (rendszámmal) 50 km-re mentünk ketten vizsgázni . Három sebesség volt benne ! És ment. Ha erősebb motor kell vegyetek nagyobbat. Fékek , váz, minden arra a sebességre van méretezve . Nem egészséges dolog ezen változtatni. A Simson egy igen jó kis motor úgy ahogy van.
Hát ha jól számolok a megadott adatokból
löketnek 3,95
max furatot 42mm-ert mondtatok hogy annyi lehet max egy s50-es henger
Ezekkel az adatokkal ez jött ki:
2,1 a négyzeten szorozva 3,95 szorozva 3,14-el az annyi mint 54,69ccm és az nincs 60ccm sehogy se
Javíts ki ha tévedek de ezek szerint nem lehet 60ccm egy sima s50.es henger sehogy sem
Hát mondjuk függ attól hogy gyári-e vagy utángyártott, kipufogó csonk menete milyen állapotban van, meg úgy az egész milyen állapotban van, de mivel nincs hozzá gyűrű így úgyis kell furatni (hacsak nem 1-2 száz km-t futott) úgyhogy a dugót mindegy hogy adod-e hozzá vagy nem.
valaki nem tudja véletlen hogy hátsólánc kerék tengelyhez hányas seeger gyűrű kell?
elöre is köszi
Az 51-est igen de annak az alapmérete 38.
löketnek 3,95
max furatot 42mm-ert mondtatok hogy annyi lehet max egy s50-es henger
Ezekkel az adatokkal ez jött ki:
2,1 a négyzeten szorozva 3,95 szorozva 3,14-el az annyi mint 54,69ccm és az nincs 60ccm sehogy se
Javíts ki ha tévedek de ezek szerint nem lehet 60ccm egy sima s50.es henger sehogy sem