Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És tényleg:)
Az a képen lévő dugó biztos utángyártott, gyáriban nincs középen az a pont.
Dánkesőn
Olyan 3 rongy körül... ha lenne hozzá gyűrű is és nem kéne furatni és a dugó tuti gyári akkor meg lehetne próbálni többért is.
De azért írj már egy sacc árat, hátha mégis kell valakinek, tudjak rá reális árat mondani
Amúgy az alapméreteset szerintem jobb pénzért el tudod adni mint a fúrtat.
Akkor ezt benéztem, ebből se csinálok most a héten pénzt És kössz az eddigi segítségeket:D
Az 51-es lökete 4,5 mm-el hosszabb.
Gyanús is volt az a 40, de akkor az 51-eseknek más a lökethossz mert annak a hengerébe nem megy bele ez a dugó.Gyűrűk, meg azt hiszem így vettem nélküle, vagy pedig elkevertem valahova
Dugó tetejét óvatossan pucold le, a belsejében meg keress K20 feliratot.
Hát ha ez 40-es, akkor még alapméretes. Menet jónak tűnik. Ha valóban 40-es akkor még a dugattyúnak is gyárinak kéne lennie. Hogyhogy nincs meg a gyűrű?
Kimentem lefényképeztem:D 40mm-a henger, dugó nem kotyog benne gyűrű nélkül se, kipufogó menet is fasza:P remélem látszik
40-es.
Huhh.
Hát mondjuk függ attól hogy gyári-e vagy utángyártott, kipufogó csonk menete milyen állapotban van, meg úgy az egész milyen állapotban van, de mivel nincs hozzá gyűrű így úgyis kell furatni (hacsak nem 1-2 száz km-t futott) úgyhogy a dugót mindegy hogy adod-e hozzá vagy nem.
Hello
valaki nem tudja véletlen hogy hátsólánc kerék tengelyhez hányas seeger gyűrű kell?
elöre is köszi
Az a nem sok pontosan mennyi? Szeretnék egy irányadót, amúgy csak 60as csak a 65 jobban kézreállt:D
Persze hogy jó motor az. Egyébként meg nem a ccm-növelés a leghatékonyabb módja a Simson tuningnak.
Szerintem nem csak 42-ig lehet fúrni az 50-es hengert.
Az 51-est igen de annak az alapmérete 38.
Aaaaz nem ! Csak pontosan !
Csak számolgatunk,az még nem bűn
Nem értem miért , hogy folyton köbcentit akartok növelni. Az a motor úgy jó ahogy van. 1973-ban egy Simson Star-al (rendszámmal) 50 km-re mentünk ketten vizsgázni . Három sebesség volt benne ! És ment. Ha erősebb motor kell vegyetek nagyobbat. Fékek , váz, minden arra a sebességre van méretezve . Nem egészséges dolog ezen változtatni. A Simson egy igen jó kis motor úgy ahogy van.
Hát ha jól számolok a megadott adatokból
löketnek 3,95
max furatot 42mm-ert mondtatok hogy annyi lehet max egy s50-es henger
Ezekkel az adatokkal ez jött ki:
2,1 a négyzeten szorozva 3,95 szorozva 3,14-el az annyi mint 54,69ccm és az nincs 60ccm sehogy se
Javíts ki ha tévedek de ezek szerint nem lehet 60ccm egy sima s50.es henger sehogy sem
Nem sokat mivel s50-es és turbós hengereket csak 63 ccm-ig illik felfúrni. Szóval ha az valóban 65 ccm akkor ott a persely törni fog.
A lökethossz ismeretében ki tudod számolni. Olvass vissza.
Hy! Egy S50-eshez való 65ccm-es henger dugóval gyűrűk nélkül mennyit ér Talán ti jobban tisztába vagytok az árakkal:D