Rendkívül szánalmas, hogy lépten nyomon a gyerekes provokációdba botlunk.
Hétről hétre, hol egyikünk, hol másikunk, udvariasan megkér, hogy légyszíves akádjál mer le a Simsonos közösségről.
VAjon miért nem más motoros társaságot boldogítasz?
TAlán csak nem azért, mert rajtunk kívül minden motoros topik lakói gyorsban elküldenének a halál faszára?
Ettől áll fel?
Haver keress már egy nőt, és azt baszogassad légyszíves.
Valamikor kiskorodban volt simsonod, és nem vergődtél vele zöldágra?
TAlán csak nem azért, mert már akkor is annyi eszed volt mint most
(semennyi) és a folyamatos kudarcaid miatt a nagyfiúk kinevettek?
Most meg törlesztesz?
Nem unod még?
Mert engem már direkt untat a primitívségnek ez a foka.
Cateye velo 5, 5 ezer ft. Beprogramozod a kerékmérethez, és teljesen pontosan mér. Vagy van 1 excelbe használatos áttételszámolós sebességmutatós sebesség tesztelő, az pontosan kiírja hogy a gyári 5500as max fordulatnál mennyi meg mennyi a vége. Nekem is ától cettig írja hogy 8500as fordulaton ( valamiért baszik kiforogni 4.be 10500ig) 70 körűl kell mennie. Hozza is óra szerint.
Enyém meg reszelt 70es hengerrel, babetta gyújtással( bár nemtudom mi köze a sebességhez), gyári 4es váltóval, hengerhez tervezett rezóval, 19es dellortoval megy 70et. Menő vagyok ?
Itt a nagy végsebesség témához hozzászólok, bontattlan s51 16ekm-el, 3 sebivel, mexás gyulával, 77-et mentem végre (GPS-el mérve, síkúton, nulla hátszéllel 0%-os emelkedőn, Kecskeméten a hegyvidéken). 80-at simán megy a gyári simson, tuning meg 85-öt xDD
Sziasztok !
Keresek sportos megjelenésü bármilyen fejidomot amit fel lehet rakni a simora.Bárki tud vagy bárkinek van reális áron az kérem szóljon és megbeszéljük a részleteket.
72es fuvóka van benn,a 69es kevés,a 74essel meg az a baj h nem lehet sehogyse alapjáratot állítani,meg ha visszarakom 1be akkor leáll,viszont amíg húzom addog jól megy és nem hörög.
Ne is erőlködj, nem fogadja be az agya a tényeket, régebben kb. majd egy délutánt szájkaratéztam vele MSN-en, nem fogta fel, szerinte 90-et megy félgázon a gyári henger, és csak a dugó van tuningolva meg ki van könnyítve (magam sem értem mégis micsoda:)... Régebben Bubuka néven futott, szakértő kollega
Ha így jobban tetszik univerzális fejidomot keresek,polisport ufo mindegy,ha valakinek van eladó rakjon fel róla képet és megdumáljuk
HA válaszolsz neki, végtelen ciklusban provokál tovább.
Óvodás e vagy?
Rendkívül szánalmas, hogy lépten nyomon a gyerekes provokációdba botlunk.
Hétről hétre, hol egyikünk, hol másikunk, udvariasan megkér, hogy légyszíves akádjál mer le a Simsonos közösségről.
VAjon miért nem más motoros társaságot boldogítasz?
TAlán csak nem azért, mert rajtunk kívül minden motoros topik lakói gyorsban elküldenének a halál faszára?
Ettől áll fel?
Haver keress már egy nőt, és azt baszogassad légyszíves.
Valamikor kiskorodban volt simsonod, és nem vergődtél vele zöldágra?
TAlán csak nem azért, mert már akkor is annyi eszed volt mint most
(semennyi) és a folyamatos kudarcaid miatt a nagyfiúk kinevettek?
Most meg törlesztesz?
Nem unod még?
Mert engem már direkt untat a primitívségnek ez a foka.
Itt a nagy végsebesség témához hozzászólok, bontattlan s51 16ekm-el, 3 sebivel, mexás gyulával, 77-et mentem végre (GPS-el mérve, síkúton, nulla hátszéllel 0%-os emelkedőn, Kecskeméten a hegyvidéken). 80-at simán megy a gyári simson, tuning meg 85-öt xDD
Keresek sportos megjelenésü bármilyen fejidomot amit fel lehet rakni a simora.Bárki tud vagy bárkinek van reális áron az kérem szóljon és megbeszéljük a részleteket.
A hajlítást meg tulajdonképp újramunkáltam, hogy igazodjon a laposabb szöghöz.