Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Lenne egy kérdésem,a gyári főtengely szerintetek elbírna egy reszelt 60/4-es hengert?
Sziasztok. Lenne egy 250-es MZ Trophy, amin gyárilag BVF 28-as karbi van és ezt szeretném helyettesíteni egy Dellorto PHBH 28-assal? Be lehet hozzá állítani rendesen? Nem baj, hogy membrános motorról való? Eddig még nem nagyon kaptam konkrét vélemény sehol. Köszönöm.
Esetleg cseréld ki a kondenzátort.megszakítód jó?nem kicsi-e a hézag?kontaktsprayvel menj át a csatlakozókon stb-stb:)
S50 4 felömlős zsír új henger (almot) eladó!
Módosított nyílások+ 4 felömlő, igényesen kialakítva,19mm szívónyílás!
új dugattyú,gyűrű, csapszeg jár hozzá!

Postai úton, vagy személyesen (budapest)

Ár: 15.000Ft

06-70-530-5174
S60 4 felömlős zsír új henger (almot) eladó!
Keystone sport dugattyú, vékony,krómos gyűrű, csapszeg jár hozzá!

Ár: 18.000Ft

06-70-530-5174
S70 4 felömlős zyír új henger (almot) eladó!

Keystone sport dugattyú, vékony,krómos gyűrű, csapszeg jár hozzá!

Ár: 20.000Ft

06-70-530-5174
nézd meg milyen hosszú szikrát ad.
mert ha gyenge a szikrád és van kompreszió a gépben,nem biztos hogy bebírja robbantani,és jah ez lesz.
nekem volt hogy volt szikra,de hátrafele volt normálisan.
érdekes volt,én lefújtam fújós festékkel,azóta 1,5 centis szikrám van,egy rugásra hidegen indult,de az is igaz hogy nekem 14,1-es kompresszió volt szegényben ... :DxD
nah nekem olyan jelentkezett,hogy beröffent de leállt,vagy ha beröffent akkor fulladt,vagy puffogott,nem pörgöt ki,lefújtam fasza,de állítólag nem ezzel csináltam meg .... -.-
havernak folyton szarakodott az s50-en a gyújtás,lefújtam neki a tekercset,azóta gyújtással gondja nem volt.
de lehet hülyeséget beszélek ... o.o
igen trafó csere megvolt nem aksis a vezetékeket megnéztem de én a gyújtó tekercsre tippelek mert adott szikrád csak keveset és nem gyújtotta be az anyagot.köszi
köszönöm
És a trafót is kicserélted?Ha nem aksis?Mert sokszor azis elromlik,vagy a vezeték is elszakadhat valahol.Vagy a gyújtáskapcsolónál is lehet probléma...
Nézd meg hogy jó e a gyújtása,ha elég erős a szikra és új a gyergya akkor az biztos nem hiba. Ésha a gázt odahúzod akkor sem akar menni?Mert akkor sztem a szimeringje ment ki, vagy rossz a levegő+benzin arány.
Az oldal közepén ott vannak a méretek.
http://www.simson.hu/index.php...
Bocs ,de mégse adom el mert sikerült faszán belőni épp most.
ha te is megmondod akkor igen
am az előzményre kattintva látod
Rinaldo tőlem kérdezed ?
le tudnád írni annak a közdarabnak a méretét?
Üdv
Dobi89 nekem van simsonra babetta gyújtásom kipróbált, jól működik. Mit ér neked a gyujtás?
Nah hogy beindul,pöfög,leáll ....
nekem is volt ilyen,vagyis ami történhetett,már szinte minden megtörtént velem,a kis n-e szimóm sztem utál ... :DxD
Nah volt,mikor a gyertya volt a hibás.
Volt mikor a gyújtótekercs.
Volt,mikor a benzincsakom volt eldugulva,vedd le a csövet,és enged valamibe a benzonátot,mert volt hogy nekem scak szivatóval ment olyan 3-4 métert,és leállt.
Volt mikor megvettem,a szimmering szar volt,és beszívta a sok olajat,akkor is ilyet csinált ...
Lehet sokminden,de én arra gyanakszom,hogy eldugult a benzincsapod lehet :D
Hali!Akkor próbálj meg állítani a nagy csavaron ami oldalt van ha nagy subis karbid van.Nekem is ezt csinálta.n is beállítottam meg hogy mennyi anyagot kapjon.de ha nem akar felpörögni melegen akkor kevés levegőt kap.Olyankor vedd le kicsit a gégecsövet és egyből felpörög.!
Köszi :)
Ugyan olyan a 2 motor alaplapja és lendkereke (illetve az S50-esnek a gyújtótekercs alatt egy darab hiányzik de ez nemlényeg) szóval ugyan olyan közdarab kell.
Üdv,keresek komplett babetta gyújtást simsonra,nem nekem kell az enyém szerencsére pöpec,reális áron ha tud valaki szóljon és megbeszéljük a részleteket ! Köszönöm.
Ja és még 1 s50-es simora kell annak nem kell másabb közdarab mint az 51-esnek ?
Vízpapír...
Sziasztok!Simson blokkot szeretném egy kicsit gyáriasabra varázsolni.Lenne esetleg valami ötletetek,hogy milyen szert használjak.Kicsit megmattult már.Nem polírra gondolok.
Sziasztok, érdekel valakit egy S51N gyári kormány? egyenes, esésmentes, csak a kormány..
e-mail: chuckyoooo@gmail.com