Sziasztok! Valakinek abban kérném a segítségét, hogy óra hiányában tolómérővel állítanám a gyújtást. A menetét értem meg is tudnám csinálni, csak az a homály, hogy hogy fér be a tolómérő a gyertya lyukján. Vagy pl. ezeket a méreteket egy csavarhúzón jelöljem be és úgy csináljam?
Nemaz mert én megbízok szinte bárkiben csak egy nincs bankkártyám+a posta az megint egy ezres és akkor megint ott vagyok ahol a part szakad hogy 2-ezerért meg itt a kisáruházban is megtom venn ibár ott igaz 3-ezer tehát azért kérdeztem hogy valósi vagy mert akkor akár elis mennék érte mert nekem ráadásul a vonatozás ingyen van tehát szinte bárhová eltok menni!
Tehát ha ezekben benne vagy akkor ird meg a lakcímed és elmegyek azért a cuucért!
Am a helyedben énis pakolnám fel vaterára a cuccokat mert ennyi cuccból nagyon sok lóvét összelehetne szedni!
Egyben kb mennyiért adnád el csak kíványiságból?
egyetértek igazad van csak tudod úgy nehéz lesz kivívni a bizalmat hogy én még soha nem árultam így alkatrészeket,a közeljövőben sem áll szándékomban(ezért is akarom egyben eladni) és ezt sem szeretném sokat árulgatni,mivel már nem foglalkozok szereléssel ezért nekem ezek csak akadoznak,részemről ez egy egyszeri alkalom.de lehet inkább megpróbálom a vaterát,tesóm sokat nyomja és ott már legalább nem kell kivívni a bizalmat.
Ez úgy megy, hogy eladsz pár cuccot,és ha rádkérdeznek akik nem imsernek, akkor az elégedett vevőid bevésik, hogy korrekt fazon vagy.
Több iylen embert "ismerek" innen is, akikkel voltakáppen életmben nem találkoztam, de bárkinek javaslom, hogy akár előre is utaljanak neki, mertt oké az ember.
Iylen pl a simsonbolt.hu vagy ZZ4 zoli.
Viszont, ezt a bizalmat el kell érni, ki kell vívni.
Lehet hogy ez a szöveg ismerős neked de nem általam az biztos én megpróbáltam normálisan viselkedni,ki is töltöttem az adatlapot ahogy kértétek VALÓS adatokkal,megpróbáltam beilleszkedni de én úgy vettem észre hogy nem is engeditek hogy elérjem azt hogy megbízzanak bennem.Mit tegyek hogy ne bunkózzatok velem,kinyalni a seggeteket nem fogom.Igazatok van,nem ismertek de attól még nem kellene mindenféle ócskáshoz hasonlítani.Pénzt nem kell utalni,ha valakinek kell valami utánvéttel tudom küldeni,vagy jelezze hogy akar fizetni.CSAK NE VITÁZZUNK MÁR.!
Időnként próbálkozik. Régebbről ismerős ez a "Azt írok be amit akarok"-szöveg , meg az "utalj pénzt előre". Már a múltkor is írtam , hogy senki sehova előre ne utaljon semmit. Aki egy szaros email címet nem képes beírni, és még méltatlankodik?!?
Látod, ezzel az "azt írok be amit akarok" ezzel van baj. Ha rendben lenne , akkor nem kellene titkolózni!
Mi itt nem szégyelljük magunkat. Jobb is ha mész!
Bocsi az adatlapért nem tartottam fontosnak mivel azt ír oda az ember amit akar,mivel ezek az alkatrészek nekem feleslegesek ezért gondoltam hogy itt valaki csak hasznát veszi de hogy egy ócskáshoz vagy egy betonkeverőre gyűjtőhöz hasonlítsanak ezt nem szeretném,úgyhogy vegyétek úgy mintha itt se lettem volna.További szép estét.
Sziasztok!
Szégyelled melyik országrészben laksz? Miért nem lehet kitölteni azt a rohadt adatlapot? Gondolod itt annyira hülyék vannak , hogy utalgatják a pénzt?! Mi is kitöltjük te is tedd ezt. ha derogál hordd a cuccot ócskapiacra.
sziasztok valakit nem érdekel simson swarbi alaktrszek?(blok)
akor van még 1 imson hátső teleszkópom prba gyönyörüen néz ki
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Sziasztok!
Rengeteg felesleges simson alkatrészem van ha érdekel valakit,de nem fogok 1-2 fogaskerékkel futkározni a postára ezért egy az egyben lehet vinni az egészet,ha egyben nem kell senkinek akkor a többi vassal együtt megy a méh telepre.Ár megegyezés szerint,mondasz egy árat hogy neked mennyit ér és majd megegyezünk.
Érd: norki@freemail.hu
dede sőt most úgy van már hogy inkább még azt is kicserélem és egy örök élet lenne utánna a gyujtás!
Mert így kb 500km-után felfog lazulni a tekercs és akkor megint tolhatom mint a lopott biciklit!
Tehát ha ezekben benne vagy akkor ird meg a lakcímed és elmegyek azért a cuucért!
Am a helyedben énis pakolnám fel vaterára a cuccokat mert ennyi cuccból nagyon sok lóvét összelehetne szedni!
Egyben kb mennyiért adnád el csak kíványiságból?
Több iylen embert "ismerek" innen is, akikkel voltakáppen életmben nem találkoztam, de bárkinek javaslom, hogy akár előre is utaljanak neki, mertt oké az ember.
Iylen pl a simsonbolt.hu vagy ZZ4 zoli.
Viszont, ezt a bizalmat el kell érni, ki kell vívni.
ennek az első lépcsője az adatok megadása..
Mi itt nem szégyelljük magunkat. Jobb is ha mész!
Sziasztok!
Persze, a te dolgod.
Nem valami bizalomgerjesztő.
akor van még 1 imson hátső teleszkópom prba gyönyörüen néz ki
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Rengeteg felesleges simson alkatrészem van ha érdekel valakit,de nem fogok 1-2 fogaskerékkel futkározni a postára ezért egy az egyben lehet vinni az egészet,ha egyben nem kell senkinek akkor a többi vassal együtt megy a méh telepre.Ár megegyezés szerint,mondasz egy árat hogy neked mennyit ér és majd megegyezünk.
Érd: norki@freemail.hu
Mert így kb 500km-után felfog lazulni a tekercs és akkor megint tolhatom mint a lopott biciklit!
Egy vidit majd csinálj róla:)