Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól függ mit akarsz végeredményként. :)
Hello,

Kerekek mérete, állapota milyen? Telószárak átmérője mekkora? Állapotuk?
helló ha felömlőt akarok tágítani akkor azt milyen irányba tegyem? Fel,le vagy oldal irányba?
Eladó Honda Dio gyújtás,kúp része passzol a simson főtengelyre.
Malossi elektronikával.
Érd.:Adatlapomon található elérhetőségen vagy itt.
Látványosságnak ott a hátsó...
Jóaz csak a 2 tárcsa látványosabb.
Én elvagyok a sajátommal egy tárcsával is.
A nyereg kell az Ultrám duplatárcsásításához de nagyon gatya állapotú még nem tudom, hogy lesz belőle működő nyereg.
Nem marzocchi hanem hercules.
Hello!

Megvan a trácsa furatos kivitelű.De a fékkel nem kell kinlódni ha a villával együtt átteszed a simsonba.A villa valószínűleg combosabb darab mint a simsoné (hercules villa).
gyó kis vella, van iylenem, csak ki kellene egyenesíteni, diszkréten görbe:)
Ha a tárcsa megvan, 1 féknyerget tartókonzollal már rálehet varázsolni
Ilyenek.Féknyerget nem tudom adni hozzá.De ha kell két villaszárat is adom és gond nélkül beépíthatő.
Mit takar a "menő" kerék ?
Hello Simsonosok!

Kinek kellenek menő kerekek simsonba?
nem akarok másik motort venni,nekem ez jó. Örökölt motor és ennek eszmei értéke és lelke van :)
25wattos van igen 12v-os rendszerben,mondjuk most a babszi gyújtást használom azzal meg ugye gyenge a fénye,meg az csak 6v de égyébként a 12v-os megszakítós gyújtásommal jó erős fénye van a 25-ös izzóval,és még gyári a világító tekercs,faterom soha se cserélte még,én sem mióta használom,ő vette újjonnan a motort azóta az nem volt cserélve.
60rugóért azért elgondolkoznék rajta...
Szinte minden külső elem hiányos, vagy nincs is(indexek, fordmérő, sebmérő stb)
Továbbá van rajta néhány nem rá való elem.
Ilyenkor én elgondolkodom, ha kívülről iylen, akkor miylen belül?
Ezt vedd meg mielőtt elviszik. Ránézésre 58 ér jó bolt .
450-től már jó
A gyári az 16-os:)
Iylen célra vegyél Dt-t vagyMTX et ezek sokkal alkalmasabbak iylesmire, és ne is drágábbal sokkalmint egy cimcony
Bocs, de pöppet rosszul emlékszel.
Kerek 80at ment, és 8,15 loerőt mértünk rajta 6500 on.
Nyilván, elvitte volna a nagyobb lánckereket, akkor ment volna többet, illetve a 5.-iket is simán, és akkor meglettv olna a 90+.
A teljesítményszintnek is stimmelni kell a voltzsám mellett.
Sziasztok!

Köszönöm a simson világításos tippeket. Nektek hány W-os izzó van elől? 12V rendszerben? Nekem 35W-os és ez világit haloványan. Tud valaki valahol lendkerék mágnes mágnesezőt Budapest környékén.

Ha vesztek simsont csak jó állapotút érdemes a felújítás nagyon sokba kerül :(

Köszi

Andrew :)