mindent én terveztem,és én is csináltam meg,kivéve a marós.és esztergályos munkát.de ha jól megy,veszek esztergát,és marógépet is,és majd én megcsinálom magamnak.hát a versenyzéssel kapcsolatban nem tom mi lesz,nyílt napra biztos kimegyek,meg kakucsra is!de tervben van egy másik gép,ami ettől sokkal brutálabb.....kb 60 le a cél! elképzelés megvan,már csak az anyagiak kellenek....
lehet igazad van...... valami lightos windows rendszer van telepítve......ami miatt nem mükszik.van másik gépem is,de annak vinyó baja van....és arra sincs most pénzem.......
az már három éves kép,és az a mintadarab......ja,és azért széles a varrat,mert 1es lemezből van a cső.ez volt a kérés,versenyen,bukásnál kevésbé sérülékeny! érted?
Ahogy néztem nemrossz a hegesztésed, igaz kicsit mehetne egyenesebben meg vékonyabban, akkor esztétikus is lenne. Na meg persze dobból kreálhatsz esztétikusabbat
Igen, táguló könyökös, szelvényekből. Rugós felfogatással a kipucsonknál. Sima fémlemez, felőlem CO-val is lehet hegeszteni, csak ne legyen belül ragyás. Végcső 16-17, még nem tudom, tompító sima fém, perforált csővel. A vége szegecses (szerelhetőség).
Kb ennyi. Az a lényeg, hogy be kéne forgatni a motor alá (gondolom egy motor kell hozzá), hogy kanyarba ne érjen le.
Üdv van egy 60/4f-ös Vrezo-s babszis simom,de a karbeszom még a gyári 16n1-es.
Kérdésem az lenne ha tennék rá egy 18 vagy19mm-es karbi mi változna a motor karakterisztikáján,erősebb lenne,alul szar lenne,zabálna? Érdemes lenne rá vennem ?
Annak pl nagyon csini a kipu elvezetése.
Persze, első dolgom az lett volna hogy megkérdezzem, miért nem csináltatod meg?!
Amúgy meg nem operációs rendszer gondod van? Esetleg usb része van piszkolódva?
Csak hogy már segítsek is kicsit.
Arra a visszahajlított végű csőre gondoltam ami az adatlapodon van
Kb ennyi. Az a lényeg, hogy be kéne forgatni a motor alá (gondolom egy motor kell hozzá), hogy kanyarba ne érjen le.
Kb ár érdekelne.
Keressek BVF 16N3-4 jó állapotú karburátort egyben.
Ajánlatokat e-mail címemre várok: vigh11 kukac freemail.hu
Üdv: Laci
Kérdésem az lenne ha tennék rá egy 18 vagy19mm-es karbi mi változna a motor karakterisztikáján,erősebb lenne,alul szar lenne,zabálna? Érdemes lenne rá vennem ?