Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ó már.......kúpos könyök?milyen tompító?mert többféle megildás is van......és mindnek más az ára!tehát részletes elképzelést kérek!
Koplett, könyökkel, tompítóval. Simsonra. Olyat, ami nem ér le kanyarba, tehát a lehető legjobban a motor alá, de szép ívekkel. Mármint éles törések nélkül. Külsőre nem kell szép, belül legyen fasza.

Egyenlőre csak tájékozódom.
csak a rezó része kell,dob nélkül? kúpos könyökkel?na! írd le pontosan mit szeretnél!vagy hívj!
Rezót mennyiért csinálsz? Terv hozott, elvezetés spéci. (Konkrétan a motorhoz kéne szabni, minél közelebb a vázhoz, blokkhoz.) Sima lemezből.
Vagy 5 - 6 litert
hali szeretnék venni egy 70es vagy 80as 4 felömlös henger!
azt lenne a kérdésem h melyik a jobb menyivel erősebb a 80as ! meg ha meglenne csinálva babi gyulával meg tervezett rezó meg hozzávaló karbi (pontosan mekkora főfúvóka kéne mert gyári simo karbin kicserélném) akkor mennyit fogyasztana kb? várom a válaszokat kösziii
simson s 51 bontva eladó..89es évj
érdeklödni : cross04@freemail.hu
megfecsegjük a bandával hogy legyen.
emzoli?
Szappan.
Sziasztok! Tud valaki jó módszert a motortartó szilentek+persely helyükre juttatására?
ha csak ahoz értesz......... de minden nap pesten vagyok a MAMI ba........nekem ott is jó!na azért a sszimó bordák vékonyabbak,és hamarabb fel is melegszik!
Hü?
Tőlem neked?

Árkot kell ásni vagy mi?
:)

Megpródámok átküldeni egy Gödöllöi kollégát egy hengerel, de kb uygan az, mint az MZ csak ksiebb.
hm..............el kell jönnöd,látnom kell,és kéne "próbahegesztés"is h.kitudjam kalkulálni,mi mennyi!.....és megbeszéljük.....hátha nekem is kell tőled segítség....
Alumíniumhegesztésről :)

Bedobozolni simson hengereket, vizhűtési céllal.
Igazad van 20/65-ös az áttétel csak elszámoltam :D
Helo Kéne nekem 2db alu ,vagy króm felni ,+hibátlan ,küllő garnitúra,2db használt rozsdás felnimet rozsdás küllőkkel eladom jelképes áron (agy nélkül)Köszi
szétnézek..................
megegyezés szerint.......meg h.milyen bonyolult,elő van e készítve,vagy nekem kell azt is megcsinálni......miről lenne szó?
Hoyg alakul nálad az aluhegesztés ára?
Kicsit együgyü a gyerek. Nekem occsóé' kell polírozott políküllős k55ös gumis, max 5ezeré' :-)
Mindegy csak betudjam rakni és guruljon, szögesgumit akarok raknirá csak azért akarok még egyet, hogy ezt berakom és kész nem kell a gumivan baszakodni. Elsőő Hátsóó persze, és küllős havan! Szóval egy hátsó és egy első kerék kellene! festés meg ilyen mindegy teljesen.
Az úgy nem stimmel, össze sem mehet, az 50-es az 20/65, a 70-es pedig 21/62, szóval semmiképen sem összevaló páros!
ó istenem..........milyen kerékre gondolsz?(persze simsonon belűl)írd már le......ötletek:ha nehezen menne......alu ráf acél ráf felújított kerékuj küllős,vagy festett...vagy jó neked a szar is?felfogtad mit kérdeztem?
de néztem.denemtudtam irni e-mail cimedre valamiért nemhoztabe.namindegy. Mibe lenne a két simson kerék? És gumistol mindenestöl?