Koplett, könyökkel, tompítóval. Simsonra. Olyat, ami nem ér le kanyarba, tehát a lehető legjobban a motor alá, de szép ívekkel. Mármint éles törések nélkül. Külsőre nem kell szép, belül legyen fasza.
hali szeretnék venni egy 70es vagy 80as 4 felömlös henger!
azt lenne a kérdésem h melyik a jobb menyivel erősebb a 80as ! meg ha meglenne csinálva babi gyulával meg tervezett rezó meg hozzávaló karbi (pontosan mekkora főfúvóka kéne mert gyári simo karbin kicserélném) akkor mennyit fogyasztana kb? várom a válaszokat kösziii
ha csak ahoz értesz......... de minden nap pesten vagyok a MAMI ba........nekem ott is jó!na azért a sszimó bordák vékonyabbak,és hamarabb fel is melegszik!
hm..............el kell jönnöd,látnom kell,és kéne "próbahegesztés"is h.kitudjam kalkulálni,mi mennyi!.....és megbeszéljük.....hátha nekem is kell tőled segítség....
Mindegy csak betudjam rakni és guruljon, szögesgumit akarok raknirá csak azért akarok még egyet, hogy ezt berakom és kész nem kell a gumivan baszakodni. Elsőő Hátsóó persze, és küllős havan! Szóval egy hátsó és egy első kerék kellene! festés meg ilyen mindegy teljesen.
ó istenem..........milyen kerékre gondolsz?(persze simsonon belűl)írd már le......ötletek:ha nehezen menne......alu ráf acél ráf felújított kerékuj küllős,vagy festett...vagy jó neked a szar is?felfogtad mit kérdeztem?
Egyenlőre csak tájékozódom.
azt lenne a kérdésem h melyik a jobb menyivel erősebb a 80as ! meg ha meglenne csinálva babi gyulával meg tervezett rezó meg hozzávaló karbi (pontosan mekkora főfúvóka kéne mert gyári simo karbin kicserélném) akkor mennyit fogyasztana kb? várom a válaszokat kösziii
érdeklödni : cross04@freemail.hu
Tőlem neked?
Árkot kell ásni vagy mi?
:)
Megpródámok átküldeni egy Gödöllöi kollégát egy hengerel, de kb uygan az, mint az MZ csak ksiebb.
Bedobozolni simson hengereket, vizhűtési céllal.