Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Szerintetek a leovince kipu csak gyári hengerre jó? Mert azt vettem észre tuningolt hengernél hogy nem megy úgy vele,mintha visszafogná.Viszont a hangja nagyon odabasz. Mi lehet a baj? Irjatok,előre is köszönöm a segitséget És BUÉK mindenkinek!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne van egy riga km-órám és azt simsonra fel lehet -e rakni ? Vagy a km spirál nemvaloszinü hogy össze jönne az órával. Segitséget elöre is köszönöm.
Sima 70es reszelt kipufogó nyílással, karbi az maradhat gyári, bár mehet rá 19 és 21es, kipufogó is relatív, aztis csinálhatsz rá.
Hali lenne kérdésem!
Van egy simo endurom ! egy "streetfighter" szerűséget szeretnék varázsolni belőle! Miket kéne alakítanom rajta?(persze a motorba)
annyival tisztába vagyok h kell egy tervezett kipuf nagyobb karbi(de mekkora) bai gyújtás is kellene vmi cross kormány ! és minimum 70es henger ! am amit boltba lehet venni az mennyire jó? http://www.simsonbolt.hu/produ...
BUÉK Mindenkinek.
Sajnos nem vállalok ilyesmit.
hello
zoli te válalsz hengerfurást?
láttam a profilodon hogy milyen hengereket faragsz.
Lenne egy 51-es hengerem mennyiért tudnád megfurni dugóval együt?
ezért nem szoktam reagálni bizonyos szintű kérdésekre.
azért kellett szétszedni mert
a rohadék motorszerelő nem jól rakta
össze és belül a berugótengelyen a fogadkerék nem volt a hején.D
De, ha ennyire nem értesz hozzá, akkor miért kell szétszedni?
Akkor ez megint egy szakszerű, megfontolt, szervizelés.
helo
ezt eltaláltad mert nem lett lebontva a kuplung csak a blok
lett széthuzva!De most irtak a simson.hun hogy a kuplungnál be lehet engedni a kis rudakat
Szerintem, ez oylan blokkbontás, hogy a puklungoldal nincs is lebontva...
Hát azok a kuplung kinyomó pálcák. de azt egyszerűbb visszatenni, ha összeraktad a blokkot és majd a kuplung felől bedugni. De nem is nagyon értem, nem re szedted szét?
Hogy lehetne visszateni segitsetek mert már nagyon kéne a motor 2héte nem jó!
na it egy kép a blokról a kis rúd nem megy vissza kuplungba!
Elfordult a kiemelőkar, nincs szemben a bemarás a pálcákkal, azért nem mennek a helyükre.
Nemtudom minek szedi szét, akinek alapvető ismereti sincsenek...
(Újabb tökretett simson blokk)
Te most a kuplung kinyomó kis bizbaszról beszélsz?
Akár 14 ezret is. Amennyire hangolva van, de inkább értelmes kérdések előtt olvasgass szakirodalmakat.
egy 70-es 2felömlős nem tudjátok mennyit foroghat?
tegyél fel róla képet valahova hogy lássuk mivan vele akkor talán tudunk valami értelmeset mondani!
szevasztok
Széthúztam az S51-es blokot és a gyújtás felőli oldalon a kuplungból kicsúszott
a kis rúd és nem lehet viszateni 2cm kint van belőle mit csináljak vele!
Hová valósi vagy?
Valaki készít gyári s51-es hengerből 60/4-es hengert? Megbízható ember érdekel!
A szikra olyan kék mintmaga a motor most tökéletes!