Sziasztok! Szerintetek a leovince kipu csak gyári hengerre jó? Mert azt vettem észre tuningolt hengernél hogy nem megy úgy vele,mintha visszafogná.Viszont a hangja nagyon odabasz. Mi lehet a baj? Irjatok,előre is köszönöm a segitséget És BUÉK mindenkinek!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne van egy riga km-órám és azt simsonra fel lehet -e rakni ? Vagy a km spirál nemvaloszinü hogy össze jönne az órával. Segitséget elöre is köszönöm.
Hali lenne kérdésem!
Van egy simo endurom ! egy "streetfighter" szerűséget szeretnék varázsolni belőle! Miket kéne alakítanom rajta?(persze a motorba)
annyival tisztába vagyok h kell egy tervezett kipuf nagyobb karbi(de mekkora) bai gyújtás is kellene vmi cross kormány ! és minimum 70es henger ! am amit boltba lehet venni az mennyire jó? http://www.simsonbolt.hu/produ...
hello
zoli te válalsz hengerfurást?
láttam a profilodon hogy milyen hengereket faragsz.
Lenne egy 51-es hengerem mennyiért tudnád megfurni dugóval együt?
helo
ezt eltaláltad mert nem lett lebontva a kuplung csak a blok
lett széthuzva!De most irtak a simson.hun hogy a kuplungnál be lehet engedni a kis rudakat
Hát azok a kuplung kinyomó pálcák. de azt egyszerűbb visszatenni, ha összeraktad a blokkot és majd a kuplung felől bedugni. De nem is nagyon értem, nem re szedted szét?
Elfordult a kiemelőkar, nincs szemben a bemarás a pálcákkal, azért nem mennek a helyükre.
Nemtudom minek szedi szét, akinek alapvető ismereti sincsenek...
(Újabb tökretett simson blokk)
szevasztok
Széthúztam az S51-es blokot és a gyújtás felőli oldalon a kuplungból kicsúszott
a kis rúd és nem lehet viszateni 2cm kint van belőle mit csináljak vele!
Van egy simo endurom ! egy "streetfighter" szerűséget szeretnék varázsolni belőle! Miket kéne alakítanom rajta?(persze a motorba)
annyival tisztába vagyok h kell egy tervezett kipuf nagyobb karbi(de mekkora) bai gyújtás is kellene vmi cross kormány ! és minimum 70es henger ! am amit boltba lehet venni az mennyire jó? http://www.simsonbolt.hu/produ...
zoli te válalsz hengerfurást?
láttam a profilodon hogy milyen hengereket faragsz.
Lenne egy 51-es hengerem mennyiért tudnád megfurni dugóval együt?
a rohadék motorszerelő nem jól rakta
össze és belül a berugótengelyen a fogadkerék nem volt a hején.D
ezt eltaláltad mert nem lett lebontva a kuplung csak a blok
lett széthuzva!De most irtak a simson.hun hogy a kuplungnál be lehet engedni a kis rudakat
Nemtudom minek szedi szét, akinek alapvető ismereti sincsenek...
(Újabb tökretett simson blokk)
Széthúztam az S51-es blokot és a gyújtás felőli oldalon a kuplungból kicsúszott
a kis rúd és nem lehet viszateni 2cm kint van belőle mit csináljak vele!