Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer kellett tolni, emelkedőn felfelé , és mikor hazaértem akkor vettem észre, hogy véletlenül lekapcsoltam az Engine Stop kapcsolót.
Arról meg nem a motor tehet
Jó esetben nem kell tolni tele tankkal, max. szárazon
Szerintem kicsit megbízhatóbb mint a simson de amúgy a nyáron énis tologattam a mocit egyszer napszúrást is kaptam
Meg aztán még benne van az anyag!teletankkal 265 kg! gondold el, ezt tolni napsütésben bőrruhában
A családban is van egy cbx 750f, csak pirosban, szerintem marha szép motorok
oké ha melegebb lessz majd akkor rakjál fek képeket!
Melegebb lesz akkor igen. Most a garázsban , az autó előtt szomorkodik.De már van kábel a dig. fotoapparáthoz, és le tudom tölteni a képet. de ha nagyon érdekel beírod a keresőbe Honda CBX750f , és az enyém fekete.
Raksz fel képeket a cbx-ed ről?
Érdekelne mien mocid van!
Remélem!
jaja van addigra talán meglessz a jogsi is
Van még idő addig!
Elötteszoljál megvan neked az emailom úgyis!
Majd jövő nyáron lehet arra megyek, kicsit nagyobb motorral, mint a Simo , Debrecen irányába.
Ja jó, világos
Nincs egyik sem messze nagyon. A Sámson meg gurul.
Mint irtam a mocim Mezőtúron vanfateromnál tehát hiába hogy majdnem szomszédok vagyunk a mocimat még véletlenül se tudnád megnézni!
Nem laksz messze, én nagykátai vagyok:)
Hát onnan eléggé messze!
Mezőtúron van a mocim fateomnál de amúgy tápiógyörgyén lakok
Mezőtúr-szolnokmegye ,,,,Tápiógyörgye-pestmegye
Messze laksz Badacsonytól ?
A kondi nem lehet pár száz forintnál drágább. Nem bánnám ha nem te csinálnád .
Rendben Van holnap veszek eggyet bár nemtom mennyibe fog kerülni mert a gyujtóteki 2000-forint volt( szerintem kész rablás)
de muszály volt!
Köszi atanácsaid elekro motor hátha lessz ebből a szarból valami!
Cseréld ki a kondit! Aztán be kellene állítani a megszakító hézagot, ha van olyanod. Gyújtást pontosan beállítani. és akkor keresel.
Küldtem Neked emailt.
Hali, szóval a simsonom gyujtás szarakodás meg ienek miatt kapott egy másik gyujtótekrcset egy trafósat mert eddig amólyan fajta volt rajta és avval baszik indulni!
Szikra van de szerintem gyenge kb fél centiről már átüt a testre de onnantól nem!
Én a kondira gyanakszok de hátha ti tudtok valami ésszerűbbet mondani!
Válaszotokat előre is köszi!
Itt a sámson topik.