Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néha használj vesszőket( , ), mondatvégi írásjeleket( . ? ! ), iskolában tanítják őket.
jah eccer volt fent a gyujtés egy másik 4 f es hengerrel de kapot egy gyürü törést és azota kapot másik hengert meg karbit de karbi tutira jó mert másik motorral meg ment vagyis másik hengerrel
mi baja lehet ennek a szarnak ha van babetta gyujtásom msot egy frissen furt henger 41,5mm és frankón veszi a fordodt de nincs benne a rö a gyujtást álitgattam karbit is a 4 felömlös hengert is felraktam azzal is ugyan az volt valami szar de nem tom mi már anyira öl az ideg ha kell valakinek 55 be oda adom ajándk 4f es hengerel
Még nem rakta bele , :d de én elis megyek érte a napokban aztán majd megpróbálkozok én vele meg haver. Kössz nagyon hát nemlett volna jó szétb..ni a blokkot,mert igen sokba van .
Remek szerelőd lehet...

naki nyilván nem, mert macera, neked meg igen.
Egy hidegen szerelgett blokkban kb 2szer lehet csapágyatcserélni, mert a csapágy levési/paszírozza az illesztést.
melegen meg vagy 6szor büntetlenül.

szóval neki jobb, ha hidegen belenymja, mert egyszerűbb, neked meg nem, mert hosszabb távon rpsszul jársz.

Keress másik szerelőt
Még 1 valamit szeretnék , azt mondta a szerelő hogy csapágyazáskor nem kell felmelegíteni a blokkot. Nem tudom..
Kösz a választ , de megrendeltem az újat,mert nem nagyon bíztam ebbe:@ Szerinted ez jobb mint a ckr ?
ckr-rel problémamentesen forgattunk 10 felett, teljesen jó.
Rocket is.
SZIA
Én tudok, (adatlapom)
Hello s51n felújításához keresek hibátlan felniket ,agy sem kell ,krómos kipufogot .köszi
Üdv
Szerintetek az s50 old-nevű főtengely hajtókar az jó minőség?,érdemes lenne megvennem a ckr-helyett?
Kösz
CSaó! Vki nem tudna nekem eladó s51es blokktömböt üresen?
MAMI Kupások figyelem!

Díjátadó és megbeszélés január 8-án! Kérek mindenkit, hogy ha jönni akar, akkor jelentkezzen a http://szocformula.hu/?q=node/... címen!

Békés Karácsonyt és BUÉK!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
emzoli skyp cimed leirod nekem szeretnék veled beszélni meg kérni egy kis segitséget
Karbit adná hozzá az árban akkor igen, amúgy drága.
helló! nekem van 1 bing17-es karbim eladó!
képeket tudok küldeni, ha érdekel!
email címem: bencebmx@freemail.hu
Sziasztok!
Erről tdu valaki bővebb infót mondani? Egyáltalán megéri-e?

http://simson.hu/index.php?mit...
Zoli elérhető vagy most? Ha igen írj, lenne 1 kérdésem.
nem tud nekem valaki valami jó karbit bing 17 et vagy 21 est ?
Hibátlan enduro ülésemet ,hibátlan laposra cserélem.
Szia Mester!

Köszönöm a választ!

Egyébként MZ ETZ 251-ben gondolkodom, jobban tetszik a formája mint az ETZ 250-nek.

Jaffa se rossz, de inkább ETZ.

Üdv!
megtisztelő, de sajna nem igaz, nálam sokkal avatottabb szakiki vannak iylen téren.

Az Etz egy bevált modell, sok alkatrész beszerezhető hozzá ma is.
A 250 és 251 nem sokban különbözik, megbízható strapamotor, mint általában minden szoci.
A /1 es mz nagyon régi, bár teljesne jó, de nehéz hozzá alaktrészkapni, inkáb mz batárnak való, mint mindennnapi közlekedésre, arra alkalmasabb az etz.

Nem sok Jaffás ismerősöm van, de akinek van, az nem szídja, és nem is szereli állandóan.
A generátora nem sokat ér, azt le szokták cserélni, egyéb tekintetben megbízható jószág az is, az ETZ egy kiscsivel jobban megy, és modernebb is(villanygyula, tárcsafék)

Az Etz szeritnem a legjobb választás, mind alkatrész, mint menetdinamika ügyben.
Jankó csere nem érdekel?
Hello van valakinek eladó simsonja vagy esetleg cserélhető?