Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HALI!
Érdekelne a rezód ha természetesen csa ha eladó?
Az árát MEGBESZÉLNÉK JÓ DE CSAK HA BENNE VAGY AZ ÜZLETBEN
Pont, hogy a kilométeróra eredeti:)
dence a hátsó lámpát mondtam már csak elfelejteted
a gyújtás UAZ gyújtás volt benne csak hát kivettem mert nem tetszet amugy meg talán még jobban működött mint eza a gyújtás, a km-óra télleg nem eredeti de nemis érdekel lényeg hogy működik,nemugy árultam hogy eredi simson s51n hanem csak simán.... tudom hogy nem eredeti de ahogy megy amien és ahogy nézki 100 ból 90 azt mondta hogy tetszik neki szivesen elfogadná csak hát van neki is motorja....
a fék felfügesztése más, a kormányzár is kissé a hegesztések technológiája is más volt, a hátsólábrató fefügegsztése más, szóval látszik az.
Hello simsonosok!

Van eladó simson S50-re való jó állapotú első hátsó lámpám GYÁRI.
Ha valaki szeretné megkaparintani akkor írjon.
Ottvan valahol a tömegben.
Mi a kül. az s50 s51 váz között?
Ami mögötte van, az a kék sokkal rendesebbnek néz ki, a zöld kb vele egykorú.
s50re való óra van rajta
A hátsófék kialakítása egyértelműen s50

A kulcs helye utólag lett kivágva, a dekli nem erdeti, ezért gondolom, hogy N-es modell volt eredetileg.

De mindez lényegtelen.
Egy összerakosgatott korcs motort kínálsz jelentősen túlárazva.

HA a kritika zavar, nem kell kitenni nyilvános fórumba.
lécci mondj 2 okot mér s50 nes váz ... mert ha jól tudom s51n es simsonom van és a kormánynál is akis táblán az áll hogy s51n , a lábtartoknak a helye le lett flexelve mert nem kellet ... várom a választ
Eladó Simson egyben vagy alkatrésznek:60/4F VRezóval,műanyaggal kiöntött főtengellyel(70-es simsonboltos)(leveszem a hengert ha nem hiszed:)),18-as Amal karbival(simsonbolt),gyári 60/2Fhengerrel(4F már eladva),elöl Mitas slick szinte új,hátul Heidenau 100/60-as slick(9400Ft volt:/)90-95%os),hengerfej szar(menet),a motor kinézete sem a legjobb,Ár 45000Ft (aki képben van az árakkal az tudja,hogy a f.tengely,karbi,Rezó kiteszi. a többi szinte ajándék)
Kispajtás, ez egy s50-es váz.
Hoyg ezt te nem látod, az azért van, mert nem értesz hozzá.
Ez még önmagában nem volna baj, csak aki meg igen, azt ne akarjad meggyőzni, mert nem fog menni:)
90.000 ft körül volt a össz ár...
hát öcsém 30.000 vettem anno ne tud meg hogy nézett ki szinte mindent ki kellet rajta cserélni ,nem értem mi bajod van a sárvédőkel ,a blokk-váz eredeti .....
Ez egy s50n vázba mókult 51-es blokkos, vagdalt sárvédős sajátos üléshzatú motor.

HA most áron alul van, akkor mennyi lenne árában?
Hello mindenkinek! Eladó a simsonom! Teljesen fel lett újitva esztétikailag,új dugattyú,frissen fúrt,metál-neonzöld fényezés,mz telók,új gumik,egyedi bőr űléshuzat,sportrezó az ára 70.000 Ft igyis ár alatt van.Érdeklődni msn-nen: beli_bence@hotmail.com vagy 06/20/2923466
Magát a blokkot megvenni lehet hogy olcsóbb. De mit nyersz vele, és mit veszítesz. Lesz egy 10 pacalos Simsonod. Ami nem 10 pacal lesz mert az olcsó mz-blokk már biztosan nem tudja a 10 lóerőt. Egyrészt másrészt a 10 lovat sem egy olyan nagyon nagy valami kihozni Simson blokkból. Cserébe marha hülyén fog kinézni, szabdalni kell meg hegeszteni a vázon, és nyugodt szívvel közúti forgalomba nem mehetsz vele.
Ha nem kókány módon van megcsinálva, simán ugyanannyiba vagy még többe fog kerülni mintha a saját motorját tuningolnád.
Csáó!
Van egy haverom aki megcsinálta
Neve sportmotoron: Kajos
csótány az egyik vidijének a címe:D
váz bírná. Rendőrök már nem

Inkább egy am6os blokkot tennék bele,azzal lehetne racingolni ha annyira akarsz.
valaki még átakarta alakitani de sztem sem birná a váz se meg pepecselős lehet
Azért gondoltam erre mert azt szeretném hogy erősebb legyen, gondoltam arra is hogy felfuratom meg stb de hogyha nem kéne sok mindent átalakítani akkor olcsóbban kijönnék egy mz blokkal.
A féket kell alakítani hozzá leginkább...

De mondhatnál egyetlen 1 érvet is, hogy mi értelme van ennek, vagy mi haszna?
a rendőrbácsi meg jól elverdesi a popód:D
Sziasztok
Van egy simson s50 vázam és szeretnék beletenni egy mz ts 125 blokkot, csak nem tudom hogy mit kell átalakítani a vázon (a blokk felfogatásnál) aki csinált már ilyet az légyszi segítsen.
Előre is kössz!
Nyugalom, és mérés:)