VIszont Sa is almotból kreaálja ezeket, ezért indúltam ki ebből. Amúgy manapság 2-3 ezerért megreszelnek 1 ilyen hengert szóval ottvan hogy 10-11 ezer és van 1 jó hengered ( nagy márkás tuningokkal ellentétbe amik 30-40 ezer ft ért árúlják az alsó kategóriás hengereiket )
De az csak maga a henger.
Főleg ha abból indulsz ki hogy a gyári henger megvan, amiből nagyon jó kis 50-es vagy 60-as faragható, akkor máris ott vagyunk, hogy van egy hengered amit használhatnál de helyette megveszel egy másikat. Vagy ha a gyárit alakítod 70-esre az lehet hogy még több is, persely kiszed alutest felesztergál persely megvesz kb ugyanott vagyunk. És akkor a blokkot még nem bontottuk szét a felmaráshoz.
Mondjuk mert gyáriból fúrható, ha nincs hoki állapotban a blokk akkor nem kell szétborítani, stb.
(én inkább gyáriból csináltam a 70-est is, még így is olcsóbb mintha boltba vettem volna, és egyébb előnye is van:), csak cserébe utána kellet járni...)
Jó de, 70est kapsz készen, amihez a gyári főtengely is jó, 90esnél meg már egyebeket is piszkálni is kell. Lényegében az a 9 és pár tized köbcenti eltérés van a 60 és 70es közt, áruk teljesen megegyezik, nemtudom miért pátolják mégis azt
Meg jól látom hogy a szívó azt a szép fallosz alakú valamit leszámítva maradt gyári?
Éppen a napokban raktam be egy iylen nagytudású munkáját, minnyá megkeresem
Főleg ha abból indulsz ki hogy a gyári henger megvan, amiből nagyon jó kis 50-es vagy 60-as faragható, akkor máris ott vagyunk, hogy van egy hengered amit használhatnál de helyette megveszel egy másikat. Vagy ha a gyárit alakítod 70-esre az lehet hogy még több is, persely kiszed alutest felesztergál persely megvesz kb ugyanott vagyunk. És akkor a blokkot még nem bontottuk szét a felmaráshoz.
"egyedi henger" sokat nem szeretnék elárulni róla,majd ha kész lesz...
http://www.simsonbolt.hu/produ...
9ezer a henger + 3ezer a hengerfej+2000 a dugó + a többi a haszon meg az átalakítás.
simsonbolt.hu... szilveszterkor már talán motorozhatok...
(én inkább gyáriból csináltam a 70-est is, még így is olcsóbb mintha boltba vettem volna, és egyébb előnye is van:), csak cserébe utána kellet járni...)
Nekem előző 70-esben volt, mostaniban nincs.
Kössz a segítséget , arra gondoltam de miért ne tegyem alá?