Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmm Merci kereskedés kicsit lepukkant helyen?:D:D

Amúgy a srác jól kerekezik :)
Nem rossz, bár nem kivitelezhetetlen dolgok, akár simsonnal is
Nem akartam a szakmai nevén illetni
MAgyarul: rejszoló
:)
Igen,huzató kalapács és a horpadás kihúzó.
Ha értesz hozzá,otthol meg tudod csinálni,szerintem nem nagy meló.oké,visszahegesztés kicsit macerás lehet...

MHR 90 ccmes Big Bore-ba keresek 50es dugót 12mmes csapszegátmérővel.Ha valaki tud szerezni vágjon hozzám pár infot.
Már miért kéne ehhez szétvágni? Csúszókalapács (vagy énnemtom hogyhívják) erre van kitalálva.
igaz,nekem egyből a Motul és a Motorex scooter ugrott be. Aztán leesett most hogy mi újság...
Mindkettőben rep szól.
há'meee abban repp szóóól!
Jaa értem köszi
Köszi! Ezt tudom olcsón szerezni, ezért lesz benn ez.
A kóter az rész szintetikus, a compe az full szint.
A "competition vagy mi alófüle" az miben más mint a sima scooter?
A compe enyhén szólva túlzás simsonba.
A sima fél szinti scooter is bőven sok/elég, én azt évekig hazsnáltam 1/70 be gond nélkül, pedig a motorom 5ben 8500 felett forog, és volt, hogy nyáron 40 fokban agárdról nyélen jöttem haza.

A competition vagy mi alófüle azzal nem lesz baj.
Köszi a segítséget.
igen,a jégkárt is így javítják
Lakatoshoz el kell vinni. Az megcsinálja. Amúgy meg vagy megpróbálod valahogy belülről kinyomni, vagy profik rápöttyintenek egy rudat amin van egy súly, azzal szépen ki lehet húzni, na persze ezt otthon nem ajánlom, szépet tud ám durranni a tank.
szétvágni és kikalapálni vagy kigittelni.
Sziasztok! Repsol competició-ról mi a véleményetek? Gondolom simóba bőven jó. Valóban nem füstöl vele annyira a motor, és jobban elég mint a hagyományos olajok?
üdv mindenkinek!
Szerintetek ezzel a tankkal mit lehet kezdeni?
Javítható?
Köszi:)!
Svalbié. Talána Star-é is abban nem vagyok biztos.
A babetta gyújtás előnye pont hogy a forgós motoroknál jön ki. Gyárira tökéletes a gyári gyújtás, akár tiris akár megszakítós, nekem soha semmi bajom nem volt a megszással, még tuning hengeren sem (igaz amellett nem sokat használtam) csak a kondit kell rendesen a helyére rakni hogy ne rázódjon ki. Ja meg kenni kell a bütyköt.
Természetesen, a babetta gyári elektronikáját el kell felejteni.