Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Szeretnék megkérni minden félőrültet, hogy ismerősei körében reklámozza már meg a www.mopedrally.hu oldalon található két - kizárólag 50 köbösöknek - szervezett jövőévi rendezvényünket!
1) Bp-Szeged offroad mopedrally... (kb. 220 km)
2) 80 óra alatt Magyarország határai mentén... (kb. 2100 km)

Előre is kösz! Jó lenne ha sokan lennénk...

Üdv: taki
igen...nem gyári elektronikával.
Lehet hogy olcsóbban kijönnék belőle,de csak egy babszi gyula...Nem mindig bízok benne.S50en az volt...
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy melyik simson tipusnál van hosszabb hátsó lengővilla mint mondjuk egy s51-es-nél?
Szerintem komolyabb tuningra is megfelelő, persze kellő átalakítással.
Lásd: http://www.sportmotor.hu/motor...

Ez babszi, bár nem gyári elektronikával.
És szerinted a babgyula elbírná a NGK B10EVX-et? Oké,gyárira,minituningra tökéletes a babgyula de kicsit komolyabb gépnél...

Esetleg valaki tudna eladó "ducati" gyújtást?
Kb 1,5-1mm es alátét kell a gyuladekli alá, és akkor simán elfér, és nem kell vagdosni semmit.
Ilyen alátétet ki lehet vágni fémből, műanyagból de akár spirálfüzet fedélből is.
Nylván a papírt aleg egyszerűbb, de a leg kelvésbé szakszerűbb is egyben
http://sportmotor.hu/motoros_v...

Szerintem se kell vágni.
Énis azért tettem le róla, s választottam inkább a babetta gyújtást, mert a deknit nem akartam vagdosni.

Úgytudom nem fér el.
őőő, a duci sem?
Nekem mintha az rémlene, hogy az elfér simán, csak a dekli alá kell vágni 2mm-es lemez "alátétet!
energia gyújtáshoz kell vágni rajta......nem fér el a jeladó.
Hmm...tudtommal eddig nem kellett

Jeladósnál is fontos?
Vágni akarod a deknit?
Üdv!

"Ducati" gyújtás keresek,ha valakinek akadna...Írjon!
Sziasztok!
Keresek simson s51-es 4 sebességes eladó blokkot olcsóba, nem baj hogyha nem tökéletes úgy is csak donornak kell. Ár : 10-eft-ig
Egyrészt ez nem lehet, másrészt HA ez lenne a probléma akkor sem az lenne rá a megoldás amit írtál. Sőt az csak rontana rajta:) De nem ez a probléma, hanem az hogy sok a nyál. Vagy mint már említették döglött főtengelyszimmering (bal oldali) stb.
Próbáld meg ebben a hidegben, hogy szivató nélkül hányadik rúgásra indul. Én szerintem egyszerűen sokat kap! Ha eddig jó volt a beállításokkal, fúvókával, akkor szedd szét a karburátort és pontosíts rajt, majd újra állítsad be rá a levegőt!
Szóval, a fekete de SZÁRAZ tehát porszerűen kormos az egész egyöntetűen, akkor az gyújtáskimaradás.
Ha uygan ez, csak nem száraz, hnam OLAJOS ÉS FEKETE akkor az döglött szimmering, vagy túl sok nafta
(vagy eldugult kipu)
Fekete száraz (kormos, porszerű) vagy fekete olajos?
Nagyon nem mindedj
Ha fekete akkor sokat kap! Sok a benzin kevés a levegő.
A keverékminőség állító csavaron tekerj kijjebb egy kicsit. Vagy lehet nagy fúvóka, ill.nem jó pozícióban van a tű.
Huu fiuk köszönöm szépen..:D Amugy fekete a gyertya de nemtudom keverékkel nem lehet baj mert 95-ös benzin és castrol racing 2t vel keverem 30-35 össbe. Azugyjó? De én gyanakvok arra hogy nagyobb fuvóka kéne mert, hidegen meg és várok velekicsit akkor megint megy szerintem akkor megint amig várok folyik neki anyag megyek vele akkormegint elfogy.. Nem e ezlehet?
Nézd meg milyen színű a gyertyád! Ha fekete kormos, egyértelműen dús a keveréked
Ha hidegen megy de melegen belustul akkor valszeg sok a nyál.
Ha 80-as fuvival teszi mindezt, akkor gyanakodnék a szívató dugójára, hogy rendesen zár-e.
Gyertyakép?
Sziasztok! Keresek komplett schwalbe blokkot gyújtással karbival. Restauráláshoz elengedhetetlen. Köszönöm a segítséget.
Nem lehet hogy nagy rá az a karbi ( talán ) cask egy tipp
vagy levegövel gondok nem tudom cak tipp majd jön aki ért hozzá elmondja : )
Üdv mindenkinek. Kérdésem lenne hozzátok! SA 60/4f blokk rol lenne szó megszakittós gyujtás, amal 19 karbi. Az a bajom hogy hidegen nagyon jól megy a motor, mikor kezd melegedni valahogy elhaggya az erő, lennt nagyon nem akar menni. Karburátort akárhogy állitottam 80-as főfuvókám van benn valahogy sehogyse jó. Valakinek valamilyen ötlete esetleg, aki tud legyenszives segíítesn Itt a videó ahogy megy, nagyon nemjó:S