Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helsoztok gondoltam írok :D

Én krédezösködtem az mbx villa simsonba alakításárol : )
simóba marad a kiflik alul felül a két szár belemegy a simoé 29,8 átméröjü az mbx nek pedig 29 szal majd valhogy megoldom adolgot de szerintem jó lesz : ) csak érdekségknét irtam vagy h valaki még estleg iylet akar csinálni stb.. :D
bár azért kérdeztem hogy emnnyiét ér. mert a eladó szerint a lámpa megm indenegyári majdnem. és csak a hátsó meg a kezelőszervek hiányoznak. és a váztábla szeint 81-es és s51nel jelölt. akkor most így mennyi ér? 25-35-öt?
Ha mexás gyutacsod van, akkor valszeg kondi.
vagy kecskebenzin
Hát vagy valami, vagy valahova megy... Nekem igymagyaráztaki az árpád:)
Próbálj meg csinálni vele valamit, vagy lehet hogy nem kéne bántani.
VAlamitől valamit csinál a motor (vagy mékse?)
Mi lehet?
Mégis a dadogás alatt mit értesz? Rángat?
beteszem sebességbe elindulok vele és elkezd dadogni hidegen melegen
hidegen melegen csinálja vagy mindenhogy ?
a karbit már ki tisztítottam
hihi : ) hát sokmindenért lehet egyébként : ) :/

karbibaj gyujtásbaj stb... elöször takaritsd ki a karbit aztán lesz ami lesz . )
lol
Mert az oviban nem járt logopédushoz
A simóban ugye golyoskosárvan vagy golyó ahogy tetszik mbxben szintén ugyan ez de a mréeteket holnap megnézem : )
hy az mér van hogy a simsonom dadog ?
Ha a Simson kiflikben mozog akkor inkább úgy kéne valahogy beleoperálni a saját kiflieivel, nem tudom pontosan, annak a méreteit, meg hogy gyárilag kúpgörgős, csapágyas, vagy görgős. Egy "közdarabot" kéne csinálni, valószínű megoldható... (Mint ahogyan a Kis ETZ eleje Simsonba, című játéknál)
Ott alakítani kell csapágyak meg minden fele, inkább hagyd meg a gyárit és abba rakd a villákat.
Tehát akkor a vilalhíd nem okés :/ : ( ?
Milyeneket? Igényesen is bele lehet ott pótolni szépen vágott lemezzel, vagy inkább lötyögjön neki ha már mindenképp cserélni akarja, és esetleg balesete legyen miatta? Rendbe ....
Ilyeneket légyszi neee!
Vagyis most csak a villaszárakról beszéltem, villahíd belealakítása már másabb, ott kell alakítani.
Belemegy, azthiszem 1 mm difi van 1-2 kitágúltabb lehasználtabb villahídnál, oda valami energiaitalflakonból lehet bevágni lemezt, de általába jó bele.
Helo mindenkinek : ) azt szeretném krédezni hogy a honda mbx villa ( villaszár villahyd ) az belemgy full midnennel a simóba átalakítás nélkül ha nemjól tudom lécci mondja el valaki :$ köszi előre is : )
s53 simson kicsit hasonlít az ETZre azokat nézd meg
Nem kell valakinek egy jó állapotú simson s51-es 3-mas váltó?