Én krédezösködtem az mbx villa simsonba alakításárol : )
simóba marad a kiflik alul felül a két szár belemegy a simoé 29,8 átméröjü az mbx nek pedig 29 szal majd valhogy megoldom adolgot de szerintem jó lesz : ) csak érdekségknét irtam vagy h valaki még estleg iylet akar csinálni stb.. :D
bár azért kérdeztem hogy emnnyiét ér. mert a eladó szerint a lámpa megm indenegyári majdnem. és csak a hátsó meg a kezelőszervek hiányoznak. és a váztábla szeint 81-es és s51nel jelölt. akkor most így mennyi ér? 25-35-öt?
Ha a Simson kiflikben mozog akkor inkább úgy kéne valahogy beleoperálni a saját kiflieivel, nem tudom pontosan, annak a méreteit, meg hogy gyárilag kúpgörgős, csapágyas, vagy görgős. Egy "közdarabot" kéne csinálni, valószínű megoldható... (Mint ahogyan a Kis ETZ eleje Simsonba, című játéknál)
Milyeneket? Igényesen is bele lehet ott pótolni szépen vágott lemezzel, vagy inkább lötyögjön neki ha már mindenképp cserélni akarja, és esetleg balesete legyen miatta? Rendbe ....
Belemegy, azthiszem 1 mm difi van 1-2 kitágúltabb lehasználtabb villahídnál, oda valami energiaitalflakonból lehet bevágni lemezt, de általába jó bele.
Helo mindenkinek : ) azt szeretném krédezni hogy a honda mbx villa ( villaszár villahyd ) az belemgy full midnennel a simóba átalakítás nélkül ha nemjól tudom lécci mondja el valaki :$ köszi előre is : )
Én krédezösködtem az mbx villa simsonba alakításárol : )
simóba marad a kiflik alul felül a két szár belemegy a simoé 29,8 átméröjü az mbx nek pedig 29 szal majd valhogy megoldom adolgot de szerintem jó lesz : ) csak érdekségknét irtam vagy h valaki még estleg iylet akar csinálni stb.. :D