iylen vékony perselyt(mindegyik iylenbe csak iylen fér bele) igen óvatosan kell szerelni, ezstergálni, és hónolni.
Vékony cucc, nagy likak, könynen belekap a kés vagy a hónoló.
Természetesen neked volt igazad :)
Tényleg perselyes, csak én még ilyen vékony perselyt nem láttam :D De megnéztem mágnessel. Mindkét hengert, az alsó gyári nicasil, a felső perselyes, tehát elkúrták a hengert, megperselyeztették, aztán rögtön ezután elkúrták mégegyszer, hát nem csodálom hogy eladták :D
Heló! Nem tudjátok véletlenül, hogy 16-os lánckerékkel a km számláló csal-e? Ha igen, kb. mennyit? Gondolok itt arra, hogy pl.: 100km-enként 5km-t minuszba. Csak érdeklődés képpen kérdezem.
Vékony cucc, nagy likak, könynen belekap a kés vagy a hónoló.
Tényleg perselyes, csak én még ilyen vékony perselyt nem láttam :D De megnéztem mágnessel. Mindkét hengert, az alsó gyári nicasil, a felső perselyes, tehát elkúrták a hengert, megperselyeztették, aztán rögtön ezután elkúrták mégegyszer, hát nem csodálom hogy eladták :D
Próbáld ki egy mágnessel, ha nagyon vonzza vashüvely, ha épencsak, akkor bevonat.
A kipattanás nem bíztató, de ha repeds nincs, szerintem elmegy.
érd.06705379039
:)
Jójez, fúrás után, vedd le a likak éleit.
csak lenne már kész az én simsonom
egyébként Aprilia 50ccm-es gépekben van ilyen blokk
ha érdekel van hengerrel is úgy 25-30ezer ft
az árak gyújtással együtt értendőek(alaplap+lendkerék)
alapból berúgós blokk, de van fogaskoszorú a lendkeréken így az önindító is felfogatható rá.
önindító 8ezer ft
ha veszel egy blokkot 20-30ezer ft, akkor +5ezer ft az önindító
lehet érdekelne 1
a készlet ereéig!
AM6-os blokk henger nélkül 20ezer ft/db
orozoli2002@yahoo.com
06304351769