Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké köszönöm, ha Te mondod elhiszem. Amúgy vissza kell majd esetleg holnapra állnia rendes állapotba? Nem rég sajnos bevizesedett az olajam. (szerelési hiba miatt), de azóta direkt "átmostam" kétszer másik olajjal. Ha nem áll vissza lecseréljem?
Ne problémázz, benne forogtak a habverők majd nyáron nem fog habosodni.
Azt csak akkor szabad ha már van jó zúzmarás fű , radírozni !
Sziasztok! Az mennyire problémás, ha friss hajtómű olajjal megyek kb 20km-t és megnéztem, miután hazaértem és fehér habos volt. Látszik maga a sárga olaj színe, de behabosodott. Lecseréljem sürgősen?
azt még nem próbáltam :D
elötte próbáld ki,hogy csak a gyürűt teszed bele a hengerbe és ha passzol akkor semmi gáz :)))))))))
Az ígyencek a halapenyúpaprikás, extra csípős üvegszilánkos vazelint nyomassák :)
vazelinnel :D:DD
Sajtos félét kell venni ! De gondolom nem mindenki tudja ezt. Egy ellenőrzés sosem árt ! Főleg, ha "nem megy bele" vazelinnel sem !
akko9r mégeygszer csak neked:
Igen, azt be kell álíltani.
A sajtos félében meg benne van századra, hogy mekkora likba való.
HA akkorába teszik, jó is.
hát volt reszelgetve a gyürű meg ahol vettem belemérte a faszi de mind1 mert el is tört mindkét gyürű:D ugyhogy mad lesz 2. próbálkozás
Régebben elég sokat szereltem, (mikor még csak jobbára kétütemből állt a világ), és én bizony megnézném mekkora is az a gyűrű ! Mert több esetet is olvastam mostanában itt, hogy "elment a kompresszió letörött a dugattyú széle, darabokban a gyűrű...."
hmm hmm.
Szóval maradjunk abban, hogy már amelyeiknél.
A sajtos féle dugóban benne van a méret, hogy MEKORA LIKBA VALÓ
HA akkorába teszik, megvan a hézag is.
A gyűrű "gyárilag nincs előkészítve a használatra ! Az úgy történik, hogy a gyűrűt beteszed az üres hengerbe, és a végeit addig reszeled míg Simson esetében a hézag 0,2 mm nem lesz, a gyűrű két vége között ! Hogy ha felmelegszik, akkor se érjen össze, ne feszüljön be, és ne legyen gyűrűtörés !
Akkor az van, hogy kézzel összeszorítod a felső gyűrűt, rátolod a hengert óvatosan, aztán jöhet az alsó ugyanígy.
Ha a gyűrűk a dugattyúra valóak akkor rá kell hogy menjen a henger.
Szia! Az egyik haverom autó szerelő és ő csinálta a gyújtás részét, mert én még nem vágom! De köszi a tippet és megnézzük!
simsont neked? én tudok egy eladót
Valaki ad el itt simsont? Külseje nem érdekel, csak motorikusan legyen jó. Nem az enduro kivitel érdekel és lehetőleg 4 sebességes. Ha van valakinek ilyen motorja eladó írjon rám.

Köszönöm
olyankor mivan ha rajta van a két gyürü rajta van a dugattyún és nem megy bele a dugattyú a hengerbe?
Szia.a gyújtást szakszerüen tettétek vissza?lehet tul nagy előgyújtás miatt túlmelegszik, kezd csörögni,majd megáll
Én itt vettem a helyi motorosboltban, volt még pirosban, meg kékben is, csak kék éppen nem volt :S
Simsonbolt...
ijen szines üléshuzatot hol lehet venni?
alacsony fordulathoz nem jó az egy gyűrű, az pont egy forgós hengerhez lenne ideális, de ahogy látom forgós hengert akarsz kétgyűrűs dugóval