Üdv!
Mit csinálok rosszul?
Babszi gyulát állítom befele,felső holtpont előtt 1,5mm-re belőve a lendkerék,van azon is egy vágat meg az alaplapon is összerakom,és nem akar működni,mi a gond.?
Ombre...
Attól, hogy valahol, valahogy szkrázik a ygertya még nem üzemképes a motor.
A szikraképződésnek megfelelő időben, és emgfelelő intenzitással kell történnie.
Az, hogy megráz, nem egy egzakt mérés a gyújtásteljesítméynt illetően.)
HA 2mmes szikraközzel is kék és erős pattogó hangú a szikra, akkor a teljesítmény az oké.
Akor már csak megfelelő időben kell szikrázni:)
elég nagy szikrát ad :) az egyik gyertya, az van most benne, de azzal sem indul be. Azt gondoltam hogy holnap széthúzom és szétnézek benne, mert már fogalmam sincs hogy mi lehet vele. Azért kérdeztem, hogy ha valaki találkozott már ilyennel, akkor megtudja mondani hogy mi lehet a baja. Nem nagyon akarom széthúzni se.
Jah és amúgy egy Simson S51 -ről van szó.
Üdv mindenki!
lenne egy kis ill nagy problémám ami a következő:
rugdosom a motort és nem indul be, tolásra sem. Szikra van, most lett egy új trafó rárakva. Benzint kap, karbi kitisztítva és semmi. szívatóval sem indul be,ja és szimeringek lettek cserélve (úgy van berakva ahogy az eredeti volt).
Ha valaki találkozott már ilyen problémával, tudna nekem írni egy e-mailt vagy itt hogy mi lehet az esetleges baja?
mert se apám, se én, se ismerős nemtud rájönni.
Köszi szépen GERI ! Most meg az a problémám hogy összeraktam, beledugom a gyertya pipába az ujjam és olyan ütést ad hogy lezsibbad a kezem... DE ha bele rakom a gyertyát akkor meg nincs szikra, több gyertyával is próbáltam.... Tökre tanácstalan vagyok.. A válaszokat előre is köszi !
Heló, tudnátok nekem olyat mutatni hogy kapcsolási rajz, mert az van hogy nemtudom hogy kéne összedugni a vezetékeket .Lehetőleg egy olyat mutassatok amiből értek is valamit...
Előre is köszi!
Na sikerült visszarakni majdnem minden golyót, egyet nem, a 3 legkisebb golyóból, amik a rugónál vannak, abból egyet nem sikerült visszarakni.
Nagyon nagy baj, ha egy hiányzik és úgy rakom össze?
Hali!
Mi lehet a legegyszerűbb módja annak, hogy blokkhúzás nélkül visszarakjam a golyókat a váltóba?
Mert véletlen kihúztam a vonóéktengelyt, és kihullott 7 golyó, 4-et visszaraktam, de elég sok időbe tellett.
A blokkot nem szeretném széthúzni, mert most volt.
Sziasztok! Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy a kuplung kinyomó pálcáját kivegyem? Akár hogy piszkálom, elfektetem a motort, ( gyengén ütögetem), csak nem akar kijönni. Mozogni mozog benn, mert ha behúzom a kuplungot nem szorul egyáltalán. Valakinek volt már ilyen gondja? Ja az első és a középső kicsi már kijött, de a 2. hosszú nem akar :(
Mit csinálok rosszul?
Babszi gyulát állítom befele,felső holtpont előtt 1,5mm-re belőve a lendkerék,van azon is egy vágat meg az alaplapon is összerakom,és nem akar működni,mi a gond.?