Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Végre nem csúszik a kuplungom
Lenne egy kérdésem,másnak is elgyengül alacsony fordulaton a moci a babszi gyujtástól?
hali!

ha valaki építési kedvében van ajánlom blokkjaim.
20-25ezer ft henger nélkül
30ezer ft komplettan
8ezer ft-ért van hozzá újszerű önindító is

6sebességes , vízhűtéses, aprilia, rieju, motohispania, derbi és egyéb mocikban van gyárilag

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
szevasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy Schwalbe-em 51-es blokkal.
Fel lett újítva de nem akar elindulni, minden jól lett összerakva a karbi meg volt repedve azzal már nem indult de kicseréltük egy ugyan olyanra. a gyújtása jó, benzint kap egyszer elindult járt normálisan de azóta nem akar elindulni.
Már nem tudom,hogy mi a f.sz baja lehet
Léci segítsetek !
Üdv!
A fémbetétes lamella közé kell e hézagolás mint a normál bakelit lamelláknál,mert én e közé ha beraktam akkor nem tudtam összenyomni a kuplung köteget mivel jóval vastagabb lett mint a normál lamellák esetén,de még mindig csúszik,ha valaki emlékszik erre a bajomra holnap jön meg az 1,6-os tányérrugóm,remélem végre jó lesz mert augusztus óta csak kinlódok vele,nos kellenek vagy sem a hézagoló lemezek a fémbetétes közé?
Hoppá a hirdetés linkje lemaradt.
Simson Roller Hirdetés
Hay mindenkinek!

Eladó egy nagyon megkímélt szép állapotú kis Simson Roller,,PINK"!

(Főleg annak ajánlom kinek ilyenre fáj a foga és szinte új állapotút keres)
Császtok. Érdekellne hogy etz első villát bele lehet-e rakni a simsonba mert kéne a tárcsa fék. Meg persze hogy megérie?
Hy...Simsonom egyik percröl a másikra megállt, rugdalom és csak pöfög. Mi lehet a baja? Mert ha tudtok segiteni akkor nem akarom szerelőhöz vinni.
3 sebis a simom és 4. sebességet megéri belerakni? Esetleg azt meglehet csinálni hogy van nekem itthon egy rossz 4 sebis blokkom és átteni csak a váltóját bele?
Hello! gyári s50 blokkot keresek kompletten! karbi, kipufogó, légszűrő nélkül. árban megegyezünk.
Spray formában is van? vagy ez csak kompresszoros? kb mennyi diő alatt ég le? :S
A Vrezókon sima 2K-s lakk van. Én is azzal fújtam a könyökről úgy is le fog égni. Bemész a kasznishoz kérsz 2 deci lakkot és kész.
Nem tudjátok mivel festhetném le a rezóm? :S
Most nincs rajta semmi csak olajozom, de így ráragad minden por. :S
Csak fekete hőálló spray van de nekem mindenképpen színtelen kéne.
a Vrezókon milyen lakk van? :S
Eladó simson s51-es motorom!Csak most a hétvégén 35 ezer egyben!Vagy külön a blokk és a váz,de úgy 22-22 ezer az ára!
Motorikusan jó volt,csak széthúztam,mert 4-es váltót terveztem bele,de anyagiak miat félbe maradt!De mindene meg van!A gyújtás új,üléshúzat is és nem rég kapot festést!Meg 1-2 apró új cuccot!Érdeklődni egész nap lehet a cziprusz@freemail.hu vagy a 06306013543-as tel számon!
Hello!Igen érdekel,képet küldesz,Email címem:szennay.patric@citromail.hu írj erre!
Hali!
Verezo kipuffot keresek!Valami normális állapotban!Schwalbira raknám rá!email:zsoca99@freemail.hu
Csapágyat és Simeringet csapágyboltban vegyél, (motorosboltban a bóvlit árulják általában) SKF Koyo vagy FAG... Simeringből Vitonos anyagút ajánlom.
Csapágyak:
6204 C3 2db
6004 C3 1db
6203 C3 1db
6000 C3 1db
16004 C3 1db
Simeringek:
20x47x7 1db
20x35x7 1db
20x30x7 1db
22x35x7 1db
Dugattyúból Sajtos féle Keystone gyűrűs dugót ajánlanám én:) Beszerezheted közvetlen Sajtos úrtól, vagy Simsonbolton keresztül vagy egyéb úton-módon.
Csapágyak méreteit nemtudom, de jó belőle bármilyen mostanába menő márka. Skf fag meg minden egyéb.

Dugattyúbol meg 2500-3500 ft körül van keystone. Simsonbolt.hu-ról lehet rendeni.
Hello!

Segítséget szeretnék kérni, a simsonomon motorgenerált tervezek, azt szeretném tőletek megkérdezni lehet-e hozzá valamilyen jó minőségű dugattyút kapni(vertex vagy vmi normális minőség ), és ha igen akkor hol. És még a blokkban lévő csapágyak méreteit, és ha valami márkát tudnátok ajánlani ami bírja egy darabig.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv!
ha minden jól megy még ma este pöfögni fog :DDD
Hali

barátomnál van egy nagyon szép simson,70cc,teljes blokk generált kapott,új fényezés,gyorsított 4.
érdekelne?
Ma van karácsony :)
60/4 Keystone-nal, hozzáalakított fejjel, rezóval :)
N1 Tuning munkája
Szia!
Sajnos csak kp érdeke,l mert most eléggé le vagyok égve.
Helló mindenkinek!Eladó simson s51-es motorom sűrgősen!Komplet új gyújtást kapot,festés nem régi!Jelenleg annyi hogy a blokk ki van véve a vázból,mert 4-es váltót akartam bele venni,de anyagiak miat félbe maradt!Mindene meg van!Egybe 35 ezer fix pénz!Ha külön kell a blokk,vagy a váz az úgy kicsit több,de meg egyezünk!Csere is érdekel skoda 120 felnire +gumi,vagy skodába való jó akumlátor is érdekel!Érdeklődni egész nap lehet: cziprusz@freemail.hu vagy a 06306013543-as tel. számon!
Van még egy malaguti crosser tipusu robogóm is ha érdekel valakit,árba megegyezünk!
Üdv újra.
Amiatt csúszhat e a kuplung,hogy a kuplungtengely megforog a csapágyon?
nem jó a felnire.