szevasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy Schwalbe-em 51-es blokkal.
Fel lett újítva de nem akar elindulni, minden jól lett összerakva a karbi meg volt repedve azzal már nem indult de kicseréltük egy ugyan olyanra. a gyújtása jó, benzint kap egyszer elindult járt normálisan de azóta nem akar elindulni.
Már nem tudom,hogy mi a f.sz baja lehet
Léci segítsetek !
Üdv!
A fémbetétes lamella közé kell e hézagolás mint a normál bakelit lamelláknál,mert én e közé ha beraktam akkor nem tudtam összenyomni a kuplung köteget mivel jóval vastagabb lett mint a normál lamellák esetén,de még mindig csúszik,ha valaki emlékszik erre a bajomra holnap jön meg az 1,6-os tányérrugóm,remélem végre jó lesz mert augusztus óta csak kinlódok vele,nos kellenek vagy sem a hézagoló lemezek a fémbetétes közé?
Hy...Simsonom egyik percröl a másikra megállt, rugdalom és csak pöfög. Mi lehet a baja? Mert ha tudtok segiteni akkor nem akarom szerelőhöz vinni.
3 sebis a simom és 4. sebességet megéri belerakni? Esetleg azt meglehet csinálni hogy van nekem itthon egy rossz 4 sebis blokkom és átteni csak a váltóját bele?
Nem tudjátok mivel festhetném le a rezóm? :S
Most nincs rajta semmi csak olajozom, de így ráragad minden por. :S
Csak fekete hőálló spray van de nekem mindenképpen színtelen kéne.
a Vrezókon milyen lakk van? :S
Eladó simson s51-es motorom!Csak most a hétvégén 35 ezer egyben!Vagy külön a blokk és a váz,de úgy 22-22 ezer az ára!
Motorikusan jó volt,csak széthúztam,mert 4-es váltót terveztem bele,de anyagiak miat félbe maradt!De mindene meg van!A gyújtás új,üléshúzat is és nem rég kapot festést!Meg 1-2 apró új cuccot!Érdeklődni egész nap lehet a cziprusz@freemail.hu vagy a 06306013543-as tel számon!
Segítséget szeretnék kérni, a simsonomon motorgenerált tervezek, azt szeretném tőletek megkérdezni lehet-e hozzá valamilyen jó minőségű dugattyút kapni(vertex vagy vmi normális minőség ), és ha igen akkor hol. És még a blokkban lévő csapágyak méreteit, és ha valami márkát tudnátok ajánlani ami bírja egy darabig.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv!
Helló mindenkinek!Eladó simson s51-es motorom sűrgősen!Komplet új gyújtást kapot,festés nem régi!Jelenleg annyi hogy a blokk ki van véve a vázból,mert 4-es váltót akartam bele venni,de anyagiak miat félbe maradt!Mindene meg van!Egybe 35 ezer fix pénz!Ha külön kell a blokk,vagy a váz az úgy kicsit több,de meg egyezünk!Csere is érdekel skoda 120 felnire +gumi,vagy skodába való jó akumlátor is érdekel!Érdeklődni egész nap lehet: cziprusz@freemail.hu vagy a 06306013543-as tel. számon!
Van még egy malaguti crosser tipusu robogóm is ha érdekel valakit,árba megegyezünk!
Lenne egy kérdésem,másnak is elgyengül alacsony fordulaton a moci a babszi gyujtástól?