Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, N1 rezó :)

Nemrossz gép!
Nekem meg ilyen, hátra, meg még 1 másik, előre
Tetszik a csöve nekem most van ilyen is.
Nézd mim van :P
Nézzétek mim van:-)
Szerintem a váltórudazat anyája(a kontraanya a blokkon kívül van a karbi alatt a bal oldalon a másik a blokkon belül) elállítódott, nem drága a javítása csak célszerszám nélkül macerás.
az a legtisztább ha mind2 levan cserélve..
Sziasztok! Van 1 problémám nem tom mi történhetett a simsonnal. Beindul csak váltani nem lehet vele meg naon csörög vmi benne. úgy történt h mentem vele és 1x csak leállt ha tudjátok mi lehet vele és mennyibe kerülhet megcsinálni akkor kérlek írjatok. előre is kössz
30.000 maximum
És akkor mit lehetne ezzel tenni cserélni? valamelyiket?
Az mit jelent?
Simsont vennék korrekt áron!
Vigye már el valaki!
Talán a fesszabályzó vagy a trafó dolgozik vissza..
Többször méregettük, azt hittem mikor megvettem, hogy 17-es van rajt, mert annyinak számoltam, de kiderül, hogy 16-os:). Az enyém a 92 kilóm alatt ment 70-et GPS-el mérve. Akkor belsőrezós kipufogó volt rajt, ami nem vált be egyáltalán, mert nyomatékból rengeteget veszített vele a motor. Végre jobban ment vele. Őszintén megmondom 68 körül megy a 16-os lánckerékkel alattam, normál kipufogóval. Emzoli bácsi írta, hogy a 70-es simsonnak kb. 75 körül kell mennie 17-es lánckerékkel, de a súly rengeteget számít. Ahhoz képes az enyém nem rossz.
Gyújtás probléma: s53

Tilisztoros gyújtás: gyújtótekercs cseréje után, (2 tekercs is lett cserélve...) tilisztort rövid időn belül tönkreteszi, (több tilisztort is már)
Mi lehet az oka?
lenne egy kérdésem nemtudom h így tudja e valaki de mekkora központi teló kéne a szimóba? vagy hogy is megy ez? csinálgassuk tesómmal a motrot és most ez a kérdés merült fel
Lehet akkor megveszem rá a 16-ost. :)
Csak az első lánckereket kell kicserélni vagy a hátsót is ? :)
(amúgy neked kb mennyi a vége a simó sebességének ? :)
Nem. Mondjuk nem volt valami bizalom keltő látvány.
Saminak nyemkő?
Nézd meg holnap, de szerintem 16-os jó lenne rá! Nekem 16-os van és én minden hol használom, és fontos, hogy a hegyre is fel vigyen! Ha csak utcán használnám szerintem még a 17-es is elbírná az enyém, de ezt csak akkor tenném rá ha alföldi lennék.
Sajnos azt nem tudom :(Holnap megmérem.
Annyit tudok hogy 1-es 15km/h már pörög a motor :D
Valaki vegye már meg szegényt. :) Gyári főtengely,gyári henger a dugó is gyári. A mexásgyujtás gyári mexa,kondi gyújtótekercs. I.á:55
Üdv,hanyas van most rajta?
Sziasztok!
Van egy 60ccm simsonom.
Hallottam olyat hogy lehet venni rá nagyobb ránckereket és sokkal gyorsabb lesz ez igaz?
Mert az enyémben erő még lenne csak 60 nál vége van.
Mit ajánlanátok? Milyen méretűt vegyek rá?
Köszönöm!