Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyszer perverzióból kipróbáltam valami nagyon kis ellenállású versenyolajat, jó drága volt, de kb semmi egyéb:)

szerintem nem fogsz észrevenni semmit, legfeljebb, ha úgy adalékolt az olaj, akkor megcsúszik a kuplung hidegen.
Létezik direkt olajos puklunghoz való motorolaj, igazából ezt volna a legjobb beleküldeni, de én egy ideje tök közönséges olajjal tolom, kb semmit nem vettem észre.
Lerakódás uygan annyi, reszelék uygan annyi, blokkfelújítás ugyan úgy nagyjából, szóval nagyion nem érdemes rugóüzni rajta.

1,6os elég igen.
Szia Zoli!
Ha pl. 10W40-et rakok bele, de mondjuk fél szintetikust, akkor észrevehetek különbséget, mondjuk egy teljesen szintetikushoz képest? 70-es simsonba elég az 1.6-os kuplung rugó?
A gyári könyv gl 60as , vagy 30w40 es olajat javasol.
Azzal jó is.
80w90 léggé felesleges bele, ez nem traktor:)
15W40-es kell bele (én a legolcsóbb Agip-ost használom), van akinek elmegy a 80W90-esel is, de elvileg attól csúszik a kuplung (nekem is csúszott tőle)
Hello!

Lehet, hogy unalmas a kérdés de azért mégis felteszem, mert nem nagyon találtam egyértelmű választ sehol.
Milyen váltó olaj való az S 51-esbe? Írhatnátok márkát is ami bevált vagy ilyesmi. Én próbáltam Agip rotra hypoid 80-90-est meg egy gyengébb minőségű 15-40-est is.
Nektek mi vált be?
sziasztok. 300-3000 ezer forintig vannak simo alkatrészeim 51-eshez, swarblehoz. Sok minden. Biztos meg tudunk egyezni mert nállam fogja a helyet.
Ami a képen van 5500 Ft kompletten mindenestöl.
VAgy cserélhető puch sachs ktm veteránok alkatrészeire.Esetleg ifa kompreszora vagy valamilyen másra.
Sziasztok
Terveztem egy rezonátort a mocimra. Azért írok ide mert tudom hogy ti sokat foglalkoztok a rezo tervezéssel és ezért kérnék egy kis segítséget. Azt szeretném kérdezni tőletek hogy én hogy tudnám meghajlítani hogy fel tudjam normálisan rakni. Mert símán nekem egyenesen nem fér el, ezért a diffuzor konfuzor résznél kéne hajlítanom. Akinek van ötlete az írjon kösz
kell vkinek 30-érT?ha igen szóljatok! és pest megyében szívesen üzemanyagáron kiszállítom. amúgy vki lát benne motivációt akkor azt vegye meg csak bátran!
Ha 2 vezetékes alaplapod van, akkor itt ez a bekötési rajz, ezen nem nehéz eligazodni.
http://www.babettamoped.co.cc/...
Itt a legfelső.
Bár régebben akárhova forgattam szinte mindenütt adott szikrát mondjuk az már más kérdés hogy nem indult be vele minden állásban,de volt szikra most meg nem akar lenni.
Remélem a képek segítenek,és ti is nekem.
Ebből jön 2 1.kép
Ebből pedig 1 kábel 2. kép
Hogyan kell helyesen összerakni?
Na ilyen a trafóm,melyik kábelt hova kell rá tenni?
köv...
Töltök fel képeket is mert nem vagyok biztos benne hogy jól van bekötve sorry de nem értek ehez. :(
Hello,szerintetek mi miatt nem ad szikrát a babszi gyújtásom a simon,közdarab végre alu felső holtpont előtt 1,5mm-re állítom be összerakom semmi szikra,akárhova forgatom semmi.
Mi mehet ki benne,gyújtó tekercs vagy mégis mi baj lehet
Köszönöm előre is.
Sok sikert hozzá.
Majd tájékoztass a végeredményről. :)
Helosztok!Kérni szeretnék egy kis segitséget ehez a tipushoz S51/1B(-H40) Gyujtás! meg a karburátor be álitás lenne! meg valkinek nincs meg a kézikönyve ? köszi ellöre is
Hello Mindenki.Ma szert tettem egy s51 n re.25 pénzért ,sikerült beindítani,,,,2 év állás idő után.Restaurálási célból vettem,nem tönkrevágni.Szerencsére 4 gangos de ezen kívül gyári.1980as 1 tulajtól .Csak hogy tudjátok.
ne azt mondtam, hogy jó a 35 fokos előgyújtás, hanem, hogy ELINDUL azzal is.
persze, ha egyéb tekintetben kifogástalan.
De nem szokott az lenni:)
Köszi a választ, akkor holnap beletöltöm.
üdv.azért vigyázni kell az előgyújtással .ha túl nagy,meg is szorulhat és idővel hazavágja főtengelyt is
Sziasztok!
Eladó lett a kék simsonom.
A nyáron motorikusan teljesen fel lett újítva. Kapott új gumikat, festést. Irányár: 70e Ft.
Akit érdekel az írjon :)
Karbit takarítsd ki, légszűrőt is, kipufogót is nézd meg nincs-e eldugulva.
lehet hogy régi a benzined
márcsd bele a gyertyát benzinbe és ugy rakd be a helyére
ha akkor pöffen eggyet akkor nem kap rendesen benzint
isolator 225-ös gyertyát rakjál bele, hidegbe azt szereti az enyém
mehet bele nekem is 15-ös van benne
csak nem shell hanem tesco-s