Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Autó-Motorban 2 oldalas cikk van a Gyarmati versenyről cincony is van benne
A blokktartó akkor szokot ferdén állni, ha kivan a szilentje.
ezt a linket küldjetek minél többen! http://www.petitiononline.com/... hogy b-s jogsival is leheten menni 125-ös mocival! legálisan!
ja oké köszi akkor már értem
de sajna már csak hétvégén tudom megcsinálni
jah meg méganyit hogy emlitettem azt a láncropogásos történetet
és hogy a bloktartokat lehet valahogy álitgatni vagy csak hézalgolni tudom valahogy hogy ne álljon ferdén?
6203 zz
Zsóval leműtesz minden xart ami a felső száron van, akkr alatta, látni fox egy izét, amin íves vemélyesdések vannak, az az anya.
befogod az alját puha pofával a satvadba, a mondott szerzsámmal kicsavarod az anyát, és így tovább.
kösz nekifutok akk mégegyszer
hát igen csak magamon hogy kifog rajtam
Eza fényes burkolatú természetesen ugyan oylan mint a többi, úgy kell szétszedni, ahogy leírtam.
Hiába teszel be vigyorfejeket, legfeljebb magadon nevetgélhetsz.

Minden ndk teleszpók ugyan olyan feépítésű, és uygan úgy is kell szétszedni, ha barkas, ha varnyogó, ha trabi, ha MZ, ha simson, hót ugyan oylan, és pontosan ugyan úgy is jönnek szét.
hát én ott nem láttam anyát
vagy esetleg arra gondolsz hogy amivel rögzitve van a telo teteje
azt a kis részt kell leszedni valahogyan?
jól irta le
ha leveszed a rugót akkor az alatt ahol egymásba csúszik a 2 rész ott van egy anya amin fölül van rá lehetőség beledugni valamit amivel meglazíthatod
biztos jó sáros lehet azér nem látod
nekem is kattog a lánc mikor hátra tolom
a villát ugy tudod kivenni hogy először sztenderre rakod
aztán van egy vastag tengely amin fordul a villa de az tartya a blokkot is ugyhogy inkább először a blokkot vedd ki aztánn a tengelyt huzd ki valahogy
ekkor ki jön a villa is meg ami a segédvázat támassza 2 vas rud is lógni fog
ha kitámasztón csinálod ezt meg akkor össze fog csukódni a motorod mint a bicska
ugyhogy csak sztenderen csináld
üdv
már meg lett probálva de nem segit
a képemen szentem az ment el kakilni csak nem tom szétszedni
kössz hogy enyit irtál de az én gyári telomban sehol nincs anya
fényas rész, nagy rugó,és az also aluminiumon van egy muanyag kupak de már azt sem tudtam eltávolitanni csak lehuzni
aztán ekkor vettem észre hogy a csilapitása szart se ér
szvalszentem te nem ennek a fajta telonak a szétszedését irtad le
nézd meg adatlpomon a simot hogy jot irtál le
azért kössz
A képen a feszítő látható. Meglazítod kicsit a hátsó tengelyen az anyát, és a feszítőkkel szintbe hozod a kereket!
Üdv!

A hátsó kereket tudod állítani. Hátul a kerék tengelyénél kell lenni mind2 oldalon feszítőknek. Ezekkel tudod szintbe hozni. A felni a villától mind2 oldalon ugyan akkora távolságra legyen! Ekkor áll egyenesen a kerék.

Innentől még előfordulhat, hogy kivan a gumiszilent a villa tengelyénél, vagy a blokktartónál.
Sziasztok! 4-éve van nálam egy simo az elsö felnin egy barum gumi van rajta a felnin ezzel nincs is semmi baj csak kb: 3-havonta a szelepet többe letépi mért lehet ez?! Tudja valaki!
haliho megint én még okosabb kérdéssel
első lánkerekem ha hátrafele tolom a simot akkor csunyán ropog (A LÁNC)szétszedtem és a lánckerék alján mintha leakarna esni alánc és hirtelen meggondolja magát és visszaugrik erre rálöttem hogy miért
nincs vonalba a hátso és az első lánckerék
na de erre má nem jöttem rá hogy miért
a lengővilla tengelyére gondoltam hogy ott nem stimmel valami mert a kerék is egy pilikét ferdén áll
na de ez mind lényegtelen
az érdekelne hogy azt hogy lehet kiszedni
aki elolvasta annak köszönöm szépen lécc válaszoljatok is rá
itt egy kép valamenyire látszik
Bocsi, véletlen volt
Oké de ezt miért nekem írod?

Hahó simsonosok ha valakinek volna ilyen hengere az jólesne.
Fém fékcsövek, fékolaj elosztó, fesszabályzó, s51b kormány kompletten, gyári első hátsó 51es lámpa eladó. akit érdekel írjon.

( simson alkatrészek gyáriak, többi pedig vadonat új )
Eladó két kerék külsővel belsővel fékfallal mindenel együtt 6900Ft.
heló.Kondi,megszakítót cseréld ki.ez 100.legalább jólesz sokáig:D
ha nemjó,próbálj másik trafót,ha gysem,gyujtótekercs,100%.
Aham!Na majd kiderül!Igaz a főtengelyről elég könyen lejött a csapágy!RÁadásul a blokból is könyen kijöt!De ezt ugy se tudom megoldani! Vagy meg lehet valahogy?