Papp Miki féle 60/4F, ami nem túl forgós, inkább nyomatékos, Vrezo, 4 sebesség, FAg csapágyak, Vitonos szimeringek, 17-es Mikuni karbi,
egy gyűrűs dugó...
:)
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy a simsonommal ha megyek egy idő után fura csörgő hangot kezd kiadni és lefullad! A gyújtás oldali főtengely szimeringet kicseréltük mert ki volt fordulva félig de mégis ezt csinálja! Mi lehet a baja? Előre is THX a SEGÍTSÉGET!
Nem sötét lesz nem lesz gond, mivel a kert végében van az erdő
És elmondanád nekem, hogy mit hova kell kötnöm? :)
gondolom a tirisztor és transzformátor kell
1. Tudom
2. Értem hogy mit szeretnél, és a simsonba szerencsére ezt meg lehet oldani 1 szál vezetékkel.
3. Erdőbe ráesteledik haverodra, akkor fog nagyot nézni :)
4. Ez tény
5. Nekem is csak arra kéne
bocsi, nem érted
1. nem nekem lesz
2. azt kérdeztem hogy hogyan kell megcsinálni hogy legyen szikra de ne legyen felesleges alkatrész
3. sosem fog menni utcán
4. jobb mint egy pitbike
5. ökörködni kell
Nagyon fog neki hiányozni az a lámpa. Simson meg nem lesz "krosszmotor" attól hogy leveszed a lámpát meg kidobod az akksit. Én már csak tudom, nekem is voltak ilyen terepes elképzeléseim, és igazából lámpa nélküli gép max pályán állja meg a helyét, a másik kérdés hogyha a lámpát rajtahagyod a rendőr se fog baszogatni.
Sziasztok
Havernak van egy S51-es simsonja, most gondolt egyet és megcsinálta terepre.
Nincs szüksége semmiféle lámpára és akkumulátorra.
Az érdekelne, hogy melyik alkatrészeket kell meghagyni és hogyan kell bekötni úgy hogy füstöljön?
Csatoltam egy rajzot, ha valaki unalmában meg tudná rajta mutatni, hogy mi kell hogy menjen akkor megköszönném.
Sajna jelenleg csak ez a cserealapom van. Elköltöttem a pénzem fényképezőre :) És amúgy meg nem napi használatra lenne, hanem farigcsálni, arra meg kár egy szép motor.
Hello.
Ha valakinek van valami szakadtabb simsonja, 25 ezer forint körül, akkor egy polski fiat 650 cserét fel tudok ajánlani, ideiglenesen forgalomból kivont, csapatásra ajánlott, arra bevált :) Bővebb infót, és képeket emailban: vdani666@gmail.com
És bocsi hogy beírtam ide, de hátha így meggyorsul kicsit a folyamat :)
N1 Tuning féle 60/4F, nemtúl forgós (7-8 ezer), N1 rezó, 4 sebesség, nemtommilyen csapágyak, lófasz huber szimeringek, BVF 16N1 gyári karbi, Sajtos dugó
:)