Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van! mi kellene?
Elég baj, a fémet is ki lehet, kis csavarhúzóval ki lehet pattintani.
hát a kosz tuti nem megy bele de szerintem az olaj se elvileg gyárilag van benne zsír nem tudom szerintem szedd ki és vedd le legalább az egyiket
Hellóztok!
Lenne egy kérdésem.Mekkora baj, ha a porvédőt rajtahagytam a csapágyakon és úgy raktam be?
Állítólag a fém porvédőt nem lehet leszedni.
Mennyit fog így bírni?
sziasztok esetleg nincs valakinek ETZ mz hez alkatrész
ezt most megint sikerült értelmesen, és szépen leírnom
Azért azt megnézném ha a faszi egy visszaváltással beakarna szúrni pl. GI-nek :)
oké, este felveszlek :D
Simson benzincsap menet méretére lenék kíváncsi ott ahol a tankhoz csatlakozik. Köszönöm a segítséget előre is
Mert ez a régebbi fajta, a tiedbe meg nem ez való.
A fölös vezeték a kis töltés vezetéke gyakorlatilag értelmetlen, ezért később el is hagyták.
de am poén mikor mondja h "ha véletlenül eljutok a simson kupára és beakarok szúrni egy visszaváltással" bazz ezzel a motorral nem fog a simsonkupán normális helyezést elérni xD
de kíváncsi vagyok a fojtatásra
Nem tudom mikor lesz, én is kaptam a linket, ha akarsz vegyél fel msnre, én most nem keresgélem a emiledet.:)
jéé hallod ez látott már motort:S hogyan rugdalja már teúristen..

Meg a végén: ,,...75-öt ment köszönhetően a 60-as hengerfejnek, meg a négybeömlős hengernek..."
WTF ez azt se tudja mit beszél.
Be se járatták meg semmi aztán hogy örül a 75-nek.
Az enyém ment annyit a 75 kilóm alatt, széria 4-es váltóval, 15-ös első fogassal, 50-es, bővített felömlőkkel.
ÉS az GPS .. :D
poén ez a faszi.,.
A következő adás mikor lesz nem tudod?
majd vegyél fel msn-re légyszi :D
Az egész csak egy szar reklámfogás, kíváncsi vagyok mit fognak művelni ezzel pályán, még berúgni se tudja a fickó...
nemlátsz nagy dolgot majd. bekarburálatlanság nemindúl lehörög, generál után csutka gáz megint csak beállítatlanság, és megy 75öt :)
Azért az poén, amikor mondja, hogy: ,,ha eddig kételkedtetek tuningunk komolyságában...."
És rádobnak egy leo pincsit, aztán megdicsérik a robogós hangját :S
fail.
mindjárt lennvan a 2. rész, majd megnézem abban milesz :D
üdv megint
na most már kerékcsapágy megvolt kössz a választ
de most megint vab egy ilyesféle problémám
a hátso lánckeréken is van egy csapágy vagyis benne egy kis tengelyen
na az nekem a felismerhetetlenségig széthulott
na most annak a száma kellene
Más! Eladó másfél babetám!Vagy cserélném simson blokra alkatrészre!De mást is meghalgatok!Akit érdekel írjon nyugodtan,adok bővebb infót és képet róla!
Helló!Segitségeteket kérném!
A simsonom kicsit keheskedik!Beindul,de nehezen veszi a fordulatott és dadogva is megy,gyenge is,menet közbe ki se tudom pörgetni,semmi nyomaték!Az egész gyújtás rendszer új!Karbit szétszedtem kitakaritotam,a szivató gumit kicseréltem!És mégis úgyan az!Gyertyát beköpi és olajos a kipufogó rendesen!Füstölni viszont nem füstöl erősen!Az a szokásos!Benzint cseréltem,és 1.40-re van keverve!A karburátoron már mindent próbáltam állítani,a súbertűt már fogalmam sincs hányszor helyeztem át!Szóval már szinte mindent próbáltam!Gyertyát is cseréltem!
Szóval ha van valakinek valami ötlete mi lehet a gondja a mocimnak segitsen!Előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek! Szerintetek milyen problémából adódhat az a jelenség h tökéletesen megy a motor... és hirtelen leáll... gyújt 1x 2x de végül leáll. Kivesszük a gyertyát, rúgjuk és hébe-hóba adott szikrát. Betoláskor is hébe-hóba akart gyújtani... Másnapra egyáltalán semmi szikrát nem ad. Nem vagyok egészen biztos benne de sztem a kondi ment ki... Szerintetek? Előre is köszönöm a választ!
Komplett blokkfelújítás 70eshez...... Főleg tiédhez.
Ez alapján meg tudod csinálni:
http://www.akf-shop.de/moser/s...
SKM-en 6 LE-s Simson 100-at megy...
Üdv mindenkinek.
Kéne egy kis segítség fesz szabályzó bekötésében.
Nekem egy 1985-ös S51 Elektronic 6V gépem van.
A képen látható fesz szabályzóval és sehogy se tudom bekötni tudom kapcs. rajz de nekem valahogy más színű némelyik kábel. És ami a fő gondomat jelenti a képen is jön ki egy zöld kábel na az nekem el van vágva és a kapcs rajzon sincs rajta na az hova megy?
Látszik hogy valami villamos mérnők csinálta már előttem.......
Igazából az nagy segitség lenne ha valaki leírná hogy melyik kábel melyik ponthoz megy a gyújt kapcson.Szóval Szín/Szám szerint.
Köszönök mindenféle segítséget
Köszi szépen, de honnan szerezted meg ezeket? Te vetted fel, esetleg valahol megtalálható?