Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2. rész:
http://www.megaupload.com/?d=N...
1. rész:
http://www.megaupload.com/?d=X...

Az biztos hogy nem igazán értenek hozzá, csak reklámfogás a moped91-nek...
Heló! Valakinek nincs meg véletlenül a Motorshow1 adásból az utolsó? Simsont tuningolnak benne és megnézném! Azt mondták nekem, hogy 60-as 4 felömlős henger lett rajt + új főtengely. Sehol sem találom ezt az adást, de még a részletet sem. Ha valakinek megvan segíthetne.
Üdv.
Simonbolt.hu-n kapható 70/2Fes henger hány kilóméter bír?
(keystone dugóval)
illetve a használatához elég egy felújított gyári főtengely?
Elnézést.Igaz

Akkor ugy irom le, hogy alapjárat állító csavar melyrol letört a vége vagyis a (tűrésze).olyat bárhonnan tudok szerezni 16N1-es karbiba?
Még jó hogy nincs olyan BVF karbiba, hogy alapjárati tű.
Sziasztok!

Az lenne az én problámám, hogy a motorom nem akar menni. Vagyis berugon fel szeretne pörögni de leáll. Szétszedtem a karburátor és mit láttam: az alapjárati tű a karburátor belsejében van a sűbertű melett fekszik.Vagyis letört.

Lehet ez az oka a nem indulásnak? Jah és hol tudok szerezni ugyanilyen S51 16N1-es karbira?
Köszi! Már próbáltam másik karbival is, állítottam mindent, de nem lett jobb, akkor remélem ez lesz a megoldás...beszerzek pár ilyent. Üdv!
Ez kimaradt:D
Nah, ma megnéztem, átmostam a forgattyúsházat, és arra jutottam hogy elkezdett rágni a főtengely:) Így a széthúzás mellett döntöttem, és megtaláltam a leszakadt darabot a főtengelybe beleakadva:)
Röviden: IGEN!
Üdv mindenkinek!
Elindulok a motorral, 1esben kipörgetem teljesen, kapcsolom a 2-est és alig vánszorog, nem akar pörögni. A kérdésem a következő: okozhatja ezt a jelenséget, hogy a szivatónál a karbiban nincs meg az a gumibizb@sz, gondolom az tömít...Nem tudom már mit állítsak. Köszi a segítséget!
Sziasztok!

Az lenne az én problámám, hogy a motorom nem akar menni. Vagyis berugon fel szeretne pörögni de leáll. Szétszedtem a karburátor és mit láttam: az alapjárati tű a karburátor belsejében van a sűbertű melett fekszik.Vagyis letört.

Lehet ez az oka a nem indulásnak? Jah és hol tudok szerezni ugyanilyen S51 16N1-es karbira?
ELADÓ! 10-a kettő kerék kompletten mindennel!
Ja! Jövőhét végén lesz a banzai!
Hö! A 2.fotó nem idevaló! Ez Peter Lenárt & Lala Neuser anno.
Zsoli!Csak tolmácsolm!
Motoros Tréninget és Börzét rendezünk a Visontai Gokart Land pályán!
Utcai motorosok, Supermotosok, Scooterek,Simsonok, Mz-ek, bevonásával!
Vezetésteknikai bemutató, gyosasági motorosok utánpótlás, bemutatója! Délután minden kategória megméretheti az egész éves tapasztalatát, tudását 10-12 körös edzőverseny keretében!
Kedvező nevezés, értékes dijjak! Ezen a napon, igyekszünk mindenki figyelmét felhívni a közúti közlekedés veszélyeire, elméleti és gyakorlati jótanácsokkal is ellátjuk a megjelenteket és ha valaki igényli, még a motorja műszaki állapotát illetően (gumi, fékek, stb.) is tudtunk ötletekkel és segítséggel szolgálni.
Látva a legtöbb motoron díszelgő neves sportdobokat, úgy gondolom ha nehezen is, de kifizethető lesz a csekély részvételi díj, különösen ha egy óvatos hempergőzés során összeszaladó kárösszeghez viszonyítjuk.
Egy Fontos Tény! Ha 200-al csapatva előtted 60 méterre valami eléd fordul, vagy elzárja az utadat, nagyjából 190-el fogsz belecsapódni, míg 90-el motorozva biztonságban meg tudsz állni!
Ugye azért egy kicsit elgondolkoztató!
Akkor szerintem egy egészségügyi mosást megejtek nála, a mostani görgőnek nincs (még) baja, a dugó meg a hengerfal kapott "csak" a leszakadt darabból, de ezt sem vettem volna észre, ha nem veszem le a hengerfejet(csupán érdekességből), mert semmi jel nem utalt rá, hogy valamiféle problémája lenne a motornak. Köszi a segítséget.
háát, kétesélyes..
Mindenesetre át lehet öblíteni a kartert(lendkerék nélkül) és leszűrni eg y fehér rongyon a mosólevet.
Ha apró mágnesezhető részecsék lesznek a rongyon, akkor esélyes hogy a következő beszerelt görgőt megakasztja, ami azonnal tör9ik
az alul áteresztő szűrőt ugy is meg lehetne csinálni hogy egy megfelelő értékű kondenzátort párhuzamosan kötnénk az égővel?
Hello Zoli, olyan problémával fordulnék hozzád, hogy van egy robogó és a hengert alját kicsit átrendezte a seeger leszakadt vége, és a leszakadt darabot nem találtam meg a kipuban, mekkora annak az esélye, hogy a forgattyúsházban maradt? Illetve blokk széthúzása nélkül kilehet mosni onnan valahogy? vagy ne is próbálkozzak vele?
Előre is köszi.
Afenébe,azthittem hogy ez egy fojtó,mert sem a T, sem a Pí szűrő!
A teljesítméyn nem vész el, de látom nem érted a lényeget:)

Egy ellenállat, beterheli a generátort, vagyis terhelésként viselkedik itt az indktív szarnál meg a frekvencia van lekaszálva.
és mivel a generátor fordulatszámával emelkedik a fesz, de a freki is, ha a frekit megfogod, akkor egy tekercs 6Decibel/oktáv meredekséggel fogja vágni a frekvenciát, és ennek következtében a feszültséget is.
Vagyis, ez egy 6db/ oktávos aluláteresztő szűrő
Hello emzoltán 14-es csappal van dugód?Sachs 50sw vagy hasonló négyzetes löketű 40 környéke átmérővel.
Á őis átment nepperbe szóval vigyázni kell vele kár lenne elbontani a masinát!Amennyiért árulja senki nem viszi el tőle hamar de ha kisnyereséggel adná tovább megmentené az egybenlévő gépezetet és nem kéne bontani.