Heló! Valakinek nincs meg véletlenül a Motorshow1 adásból az utolsó? Simsont tuningolnak benne és megnézném! Azt mondták nekem, hogy 60-as 4 felömlős henger lett rajt + új főtengely. Sehol sem találom ezt az adást, de még a részletet sem. Ha valakinek megvan segíthetne.
Az lenne az én problámám, hogy a motorom nem akar menni. Vagyis berugon fel szeretne pörögni de leáll. Szétszedtem a karburátor és mit láttam: az alapjárati tű a karburátor belsejében van a sűbertű melett fekszik.Vagyis letört.
Lehet ez az oka a nem indulásnak? Jah és hol tudok szerezni ugyanilyen S51 16N1-es karbira?
Nah, ma megnéztem, átmostam a forgattyúsházat, és arra jutottam hogy elkezdett rágni a főtengely:) Így a széthúzás mellett döntöttem, és megtaláltam a leszakadt darabot a főtengelybe beleakadva:)
Üdv mindenkinek!
Elindulok a motorral, 1esben kipörgetem teljesen, kapcsolom a 2-est és alig vánszorog, nem akar pörögni. A kérdésem a következő: okozhatja ezt a jelenséget, hogy a szivatónál a karbiban nincs meg az a gumibizb@sz, gondolom az tömít...Nem tudom már mit állítsak. Köszi a segítséget!
Az lenne az én problámám, hogy a motorom nem akar menni. Vagyis berugon fel szeretne pörögni de leáll. Szétszedtem a karburátor és mit láttam: az alapjárati tű a karburátor belsejében van a sűbertű melett fekszik.Vagyis letört.
Lehet ez az oka a nem indulásnak? Jah és hol tudok szerezni ugyanilyen S51 16N1-es karbira?
Zsoli!Csak tolmácsolm!
Motoros Tréninget és Börzét rendezünk a Visontai Gokart Land pályán!
Utcai motorosok, Supermotosok, Scooterek,Simsonok, Mz-ek, bevonásával!
Vezetésteknikai bemutató, gyosasági motorosok utánpótlás, bemutatója! Délután minden kategória megméretheti az egész éves tapasztalatát, tudását 10-12 körös edzőverseny keretében!
Kedvező nevezés, értékes dijjak! Ezen a napon, igyekszünk mindenki figyelmét felhívni a közúti közlekedés veszélyeire, elméleti és gyakorlati jótanácsokkal is ellátjuk a megjelenteket és ha valaki igényli, még a motorja műszaki állapotát illetően (gumi, fékek, stb.) is tudtunk ötletekkel és segítséggel szolgálni.
Látva a legtöbb motoron díszelgő neves sportdobokat, úgy gondolom ha nehezen is, de kifizethető lesz a csekély részvételi díj, különösen ha egy óvatos hempergőzés során összeszaladó kárösszeghez viszonyítjuk.
Egy Fontos Tény! Ha 200-al csapatva előtted 60 méterre valami eléd fordul, vagy elzárja az utadat, nagyjából 190-el fogsz belecsapódni, míg 90-el motorozva biztonságban meg tudsz állni!
Ugye azért egy kicsit elgondolkoztató!
Akkor szerintem egy egészségügyi mosást megejtek nála, a mostani görgőnek nincs (még) baja, a dugó meg a hengerfal kapott "csak" a leszakadt darabból, de ezt sem vettem volna észre, ha nem veszem le a hengerfejet(csupán érdekességből), mert semmi jel nem utalt rá, hogy valamiféle problémája lenne a motornak. Köszi a segítséget.
háát, kétesélyes..
Mindenesetre át lehet öblíteni a kartert(lendkerék nélkül) és leszűrni eg y fehér rongyon a mosólevet.
Ha apró mágnesezhető részecsék lesznek a rongyon, akkor esélyes hogy a következő beszerelt görgőt megakasztja, ami azonnal tör9ik
Hello Zoli, olyan problémával fordulnék hozzád, hogy van egy robogó és a hengert alját kicsit átrendezte a seeger leszakadt vége, és a leszakadt darabot nem találtam meg a kipuban, mekkora annak az esélye, hogy a forgattyúsházban maradt? Illetve blokk széthúzása nélkül kilehet mosni onnan valahogy? vagy ne is próbálkozzak vele?
Előre is köszi.
A teljesítméyn nem vész el, de látom nem érted a lényeget:)
Egy ellenállat, beterheli a generátort, vagyis terhelésként viselkedik itt az indktív szarnál meg a frekvencia van lekaszálva.
és mivel a generátor fordulatszámával emelkedik a fesz, de a freki is, ha a frekit megfogod, akkor egy tekercs 6Decibel/oktáv meredekséggel fogja vágni a frekvenciát, és ennek következtében a feszültséget is.
Vagyis, ez egy 6db/ oktávos aluláteresztő szűrő
Á őis átment nepperbe szóval vigyázni kell vele kár lenne elbontani a masinát!Amennyiért árulja senki nem viszi el tőle hamar de ha kisnyereséggel adná tovább megmentené az egybenlévő gépezetet és nem kéne bontani.
http://www.megaupload.com/?d=N...
1. rész:
http://www.megaupload.com/?d=X...
Az biztos hogy nem igazán értenek hozzá, csak reklámfogás a moped91-nek...