Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ártani nem árt
Üdv Zoli!

Biztosan igazad van abban amit leírtál , de az utólag beépített ellenállás sem árthat az izzónak.
Egyébbként a gyári konfigurációban nem létezett 12volt 25wattos tekercs, 12 voltosból 35 és 42 wattos létezik.
A generátort annyira kell megterhelni, amennyi a generátor tekercsének a teljesítménye, másképpen a feszültség felszalad, és az izzó kiég.
Nem ellenállásokat, meg izzóvédőket kell belerámolni- a gyári rendszerben sem volt iylen, mégsem égett ki az izzó- hanem a megfelelő terhelést kell ráakasztani.

35wattos tekercsre 35 wattos izzót, ennyi a megfejtés.
Szia pedro121!

Ellenállást kellene bekötni az izzó elé vagy esetleg úgy is próbáld hogy csak alapjáraton kapcsolsz világítást, talán ez is megoldja a problémát. Persze érdemes lenne kimérni milyen feszültség megy az izzóra.
Izzóvédőt rakj be az áramkörbe.
nem venni akarok eladni de azért kösz
Üdv mindenkinek! 51-es simsonnál hol lehet a hibaforrás ami miatt örökké kiégnek az izzók 1 idő után? 12V 25/25W-os izzóról lenne szó.
okés, csak mondom nekem felesleg, mert csináltattam 2db -ot hogy legyen:)
Üdv.
250es MZ alkatrészek eladóak.
Érdeklődni mailben: btibike46@windowslive.com
Sziasztok!

Simson s51b jobb oldali fém deklije alól hiányzik két elektronikai egység, gondolom az egyik a lámpáé lenne, de sajnos nincs meg egyik sem. Tudja valaki hogy ezek mik és honnan tudnám beszerezni legolcsóbban? Meg még ha valaki segítene abban, hogy miért kicsi a szikra ugyanennél a motornál, az jó lenne. Megszakítós. Köszi
Köszi, remélem sikerrel járok, egyébként 40.75-ös dugó lesz benne, hát igen, elég kicsi a 45-öshöz képest :)
Én az iylen kis dugattyúkhoz semmiképpen nem javaslom a benyomoszerszámot, mert félnék hogy eldeformálja a dugót.
A csapszegnek kézzel be kell menni
Másfél órán át kocogtattam ki a taiwani dugóból a csapszeget, amikor leszedtem :)
Aztán féltem, hogy akkor majd berakni milyen nehéz lesz, de most megnyugodtam :D
Köszi, most semmiképpen, Keystone lesz benne, azt meg majd valahogy belebűvölöm
nekem van! mennyit adsz érte?
ha kell nekem van egy plussz ilyen szerszámom 3ezer ft-ért új!
Ez így a jó. Természetesen nem átesik rajta, de nem kell segédeszköz.
Tényleg szobahőmérsékleten UJJAL? :O
Lol.
Sajtos féle dugókba szobahőmérsékleten ujjal be lehet tolni a csapszeget. Felesleges ilyet gyártani.
Köszi, 6 liternél többet nagyon nem is szoktam tankolni =)
Agy, angolul "Brain"
Egyszerű, pici kezecskéddel fogsz egy papírt meg egy ceruzát és készítesz egy táblázatot, nekem is van ilyen.

Pl 1:40
6 liter - 1,50 deci
5 liter - 1,25 deci
4 liter - 1 deci
3 liter - 0,75 deci
2 liter - 0,50 deci
1 liter - 0,25 deci
0,5 liter - 0,125 deci

Ha ezeket betanulod akkor 20 másodperc alatt álmodban is kiszámolod
Áá :(
Ehhez itt nem kapnék alkatrészt..
10-es csőkulcsra is 2 hétig vadásztam, tolómérőt meg még mindig nemtudtam szerezni :)
Hali!
Nem tud valaki valami keverék kiszámító programot?
Akár telefonra is?
Mert nem mindig van pénzem ugyanannyit tankolni, ezért mindig ki kell számolnom hogy hogyan kell keverni a kúton...