Sziasztok. Valaki tudna nekem adni egy ötletet, hogy hogyan lehetne megoldani a kézi hátsóféket simsonson? Mert én megcsináltam, de nagyon nehéz behúzni a kart és alig fog:S
A javításnak nem az a módja, hogy találomra elkezdesz alkatrészeket kicserélni, hogy hátha az volt a baj. Szerezz hozzávaló szerszámokat, és egy kevés infót, hogy le tudd ellenőrizni hogy mi jó, illetve mi rossz a motorodon, ezután már ki tudod cserélni a hibás alkatrészt.
Adatlapodat kitöltheted nyugodtan!
üdv
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy simson S51N-em minden alkalommal pöccre indul, a baj annyi, hogy ha felmelegszik a motor, akkor menet közben úgy fullad, mintha nem kapna szikrát. Kipróbáltam sztenderden is, úgy, hogy sebességbe rakom, úgy semmi baja, de terhelés alatt valami nem tetszik neki. Eddig kicseréltem rajta a trafót, gyertyapipát, gyertyát. Ami a lendkerék alatt van, azt sajnos nem tudtam megnézni még, meg nincs lendkeréklehúzóm. Ha valakinek van tippje, hogy mit tudnék csinálni rajta, hogy jó legyen, az írja meg.
egy U alakú vas,a közepén eg ycsavarral ami a kuplungtengely helyén megy át, ha a csabvar másik felén az anyát tekerem, összanyomja a cuccot, és fel-le megy a zéger.
van egy nagy problémám, mégpedig az, hogy éredekesség képp bele bele akartam rakni a régi lamellát, de annyira vastag, hogy nem bírom rárakni a zégert a végére. Vastagabb a régi lamella mint a töröttek. Hogy tegyem fel? Ha még egy fémlamellát raknék alá akkor meg teljesen reménytelen lenne. Ha kihagyom a fémlamellákat akkor tudom kényelmesen a zégert rátenni. Ha esetleg tudnék venni fémbetétes lamellát, akkor azt megérné, az közé nem kellenek a fémlapok?
először is próbálj magasabb hőértékű gyertyát,mert már túlhevül,és részleges öngyulladás lép fel!