Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora faszságokat beszélsz most nem azért..
Hozzátevődik a posta a 7300-hoz..ÉS? Ehhez is..
Logika ember.
A posta ugyanannyiért fogja kiszállítani neked is meg a mofának is.
És 7300+1980 = 9280
De 1000+1980= 11980

És olcsóbban ÚJAT kap.
Érted?
Hello csibewer!Email cimem:szennay.patric@citromail.hu irjál hogx mennyit engednél!:D
Érdekes... Én is tervezem, hogy beszerzek egy ilyent, majd ha lesz "kedvem". Valószínűleg azért szeretne az ember használtan hozzájutni dolgokhoz, hogy ne kelljen a bolti árat kicsengetni érte, ezek szerint ez valószínűleg valamiben sokkal jobb, mint a bolti. Mint mondtam, érdekes...
Nem fordítva volt? Mert nekem 84-esen domború nem matricás, és nem hiszem hogy cserélve volt.
Esetleg kifejtenéd a differenciát, ami indokolja az új árhoz képest majd 1/3-dal drágább használt árat?

Amit feltettél kapcsolót, az a kép alapján, színre, szagra azonos a 88 utáni domború feliratos kapcsolókkal.
(előtte matrinyás volt)

Tényleg nem szenyózásból, kérdezem, komoylan érdekel
Szia pitbike99!

Természetesen látom miket írtak, de ez nem az sr50 kombinált kapcsolója és a postaköltség még ehhez is hozzátevődik esetleg az utánvét ára is! Természetesen amit írtam nem fix ár, ha drágállod akkor engedhetek belőle de a továbbiakban ne itt egyezkedjünk mert el szeretném kerülni a hasonló felzúdulásokat.
Kérlek adj egy mail címet és oda megírom mennyit engedek az árból, a postát továbbra is állom majd.
Hello csibewer!Látod miketirtak ,hoggy igy meg ugy nem ér az annyit ujjonan 7300 ezt még lekéne fujni!5 be nem lehetne megállapodni?:D
10 ezer forint? Hol élsz te? :)
Ha járna hozzá kormánnyal meg gázmarkolattal együtt nem ér az annyit.
Arról nem is beszélve, hogy 7300 a boltban
szóval, ez a mofában nem egészen 7300 forint...

http://www.mofaker.hu/?termek_...
Az jó ár.

(neked:)
Szia pitbike99!

Az egész kombinált kapcsoló vezetékekkel együtt 10 000 lenne, úgy hogy a postát Én állom. Remélem nem túl nagy az ár.
tudom ez nem az mz fórum de ott senki nem ír vissza kellene nekem egy kis segítség hogy ki értene ahhoz hogy hogyan kéne megtervezni egy 4 f-esre mz 250 ts hegert? Vagy van e aki csinált ilyent? az adatlapomon meg lehet nézni a mocit ha valaki úgy jobban eltudja képzelni vagy nem tudom
Hello Csibewer!Rendben tökéletes!Ezt mennyibe keülne postaköltséggel együtt? Köszi!
Szia pitbike99!
Előkerestem a komplett kapcsolóházat is és össze is szereltem a kapcsolókkal együtt, kissé kopott a festése de gondolom ez nem okoz problémát.
Itt a fotó róla:
A yamaha a versenymotorjainak a 60as évek végétől a TZ tipusjelet adta.
Igy volt TZ-a TZ-b TZ-C satöbbi

Előte TD-1 Td-2 satöbbi volt.

Gecseinél asszem valamelyik korai TZ idom másolata van.
NAgyon csini, de ez szerintem egy felújított motor.
Az iylenek 80-100 feltt mennek.
Yamaha TZ?
És milyen évjáratú, mekkora?

Ez a Morbidelli kegyetlen jól néz ki
Amennyid csak van rá!
Rendben köszi!
Szia pitbike99!
Ezek szerint a komplett kombinált kapcsoló kellene?
Megvan a többi része is csak nem mondtad hogy az is kellene, holnap előszedem és arról is készítek fotót, de értelemszerűen akkor kissé magasabb az ár. Azt még megbeszélhetjük.
Egy ilyen állapotú simsonért mennyit érdemes kiadni(kb)? Ha jól emlékszem 2000 km van benne.
ez valami morbidelli vagy milyen gp motor idoma átszabva
Dzsínek yamaha tz idoma van.

Ezene a morbidellin ül egy fél éve Bósza kolléga, hogy gártsa...
az n-es simsonbol még találni ojat ami eléggé gyári szokott lenni
Értem :S
Amúgy ilyen idomot hogy lehet szerezni? (kép lent, az adatlapodról) Ez egy tök egyedi cucc nem? GI Simsonján is tök jó az az idom
Ha tényleg gyári állapotú, akkor vastagon 100 felett.
Viszont sajna nem szokott az lenni:)