Mekkora faszságokat beszélsz most nem azért..
Hozzátevődik a posta a 7300-hoz..ÉS? Ehhez is..
Logika ember.
A posta ugyanannyiért fogja kiszállítani neked is meg a mofának is.
És 7300+1980 = 9280
De 1000+1980= 11980
Érdekes... Én is tervezem, hogy beszerzek egy ilyent, majd ha lesz "kedvem". Valószínűleg azért szeretne az ember használtan hozzájutni dolgokhoz, hogy ne kelljen a bolti árat kicsengetni érte, ezek szerint ez valószínűleg valamiben sokkal jobb, mint a bolti. Mint mondtam, érdekes...
Természetesen látom miket írtak, de ez nem az sr50 kombinált kapcsolója és a postaköltség még ehhez is hozzátevődik esetleg az utánvét ára is! Természetesen amit írtam nem fix ár, ha drágállod akkor engedhetek belőle de a továbbiakban ne itt egyezkedjünk mert el szeretném kerülni a hasonló felzúdulásokat.
Kérlek adj egy mail címet és oda megírom mennyit engedek az árból, a postát továbbra is állom majd.
tudom ez nem az mz fórum de ott senki nem ír vissza kellene nekem egy kis segítség hogy ki értene ahhoz hogy hogyan kéne megtervezni egy 4 f-esre mz 250 ts hegert? Vagy van e aki csinált ilyent? az adatlapomon meg lehet nézni a mocit ha valaki úgy jobban eltudja képzelni vagy nem tudom
Szia pitbike99!
Előkerestem a komplett kapcsolóházat is és össze is szereltem a kapcsolókkal együtt, kissé kopott a festése de gondolom ez nem okoz problémát.
Itt a fotó róla:
Szia pitbike99!
Ezek szerint a komplett kombinált kapcsoló kellene?
Megvan a többi része is csak nem mondtad hogy az is kellene, holnap előszedem és arról is készítek fotót, de értelemszerűen akkor kissé magasabb az ár. Azt még megbeszélhetjük.
Hozzátevődik a posta a 7300-hoz..ÉS? Ehhez is..
Logika ember.
A posta ugyanannyiért fogja kiszállítani neked is meg a mofának is.
És 7300+1980 = 9280
De 1000+1980= 11980
És olcsóbban ÚJAT kap.
Érted?