Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondom, hogy a mindennapi betevőmre Én keresem meg a pénzt, de ami motorra megy, ílletve magamra, azt Én.

Ebből következik, hogy amit Vaterán veszek, azt mind saját pénzemből.

Nemmondom, egyszer engem is átakartak már verni, futtatott ezüstel, de időben visszaálltam a vásárlástól. Ílletve 1 motoralkatrésszel is volt így. Így kaptam a 2 partnertől negatívat, de számtalan pozitívam is van. Csak akkor még kezdő felhasználó voltam és azért voltam könnyü hitü

Egy a lényeg figyeld a visszajelzéseket, és problémád nemlehet a vatera piacterén !
Csak óvatos.
Be fog következni az az idő amikor a megkeresett pénzeteket Ti sem fogjátok látatlanba előre utalni ismeretleneknek.
Vateráról 100x biztonságosabb bármit rendelni, mintha itt a senkifiától veszel valamit, eddig közel 70 adás-vételen vagyok túl vaterán, hol eladóként hol vevőként, ebből eddig 1 problémás vásárlásom volt, és 1 problémás eladásom.
Igazad van, egyértelmü. Csak tudod nyílván Ő okos, és ügyes, ezért kérkedik a nem létező tudásával, ahelyett hogy kicsit is értene a dolgokhoz.

Tudom, hogy magyarország Tré hely, de vannak becsületes emberek. Vaterán is
Nem tartom valószínűnek hogy 45X adásvételből 1negatívval téged átvágna. Erre való az értékelés.
Persze, hogy ő nem volt korrekt, amikor ta akartad őt átbaszni, és 4x-es árat fizettetni egy szarabb állapotban lévő cuccért
Olvasd el a válaszomat újra, aztán akkor talán sikerül felfogni
hello tomi51! Te mennyiért vetted?Meg a vaterán vetted?
Sok sikert az enyém már megvan csak beszerelem.
Hellosztok!Akkor szerintem a vaterásat veszem 100 szor joban megéri! ÜDV Patrik
De azért egyet!Vaterán csak személyes átvétellel biztos ami biztos-előreutalás És akkor már számolnom kell az utazási távolsággal is.2500 ft ot sem dobunk ki.Ugyan már miért kérdezte meg az egyik licitálni szándékozó azt hogy a kuplungkarnak megvan e a helye?Ő már tud valamit,látjátok!Talán már megjárta Ő is.
Mert természetesen az nem látszik a fényképeken.Azt a részt ha letörik esésnél, utánna elpasszolják!
Kidobott pénz,meg kapcsolóm se lesz.Ezért inkább élőben ha nem messze van.
Ezeket is köszönöm,regisztrálva is vagyok a Vaterán
1. http://auto-motor.vatera.hu/al...
2. http://auto-motor.vatera.hu/al...

És ha nagyon akarnék keresni még lehetne jópárat találni!
Ja és nagyon köszönöm hogy jóvoltodból már tudom is az árat,amiből kiindulhatok!
Fordulj továbbra is bizalommal Szunyiix Simsonjához!Csak kérdéses hogyha elküldi neked a cuccot akkor mire teszi a kuplungkart,esetleg tükröt-a simson kuplung nem piskóta .
Köszönöm a segitséget!Majd én megegyezek Csibewer rel de KIBICEK nélkül - nem is rossz nevető harmadiknak lenni ,, ,
Nyilván nem tudok linket adni.

Használan ennyi szok lenni az ára, sokan, sok helyen hirdetnek.
Szia emzoli22357!

Akkor légyszíves segíts, ehhez az általad ilyen olcsón kapható komplett kapcsolónak a megvásárlásához a pitbike99 fórumtársunknak. Én nem találtam ennyiért vagy rossz helyen kerestem.

Köszönettel: csibewer
Kérném a linket!
NA, akkor mivel megszakadt az üzlet:

Ennek a kapcsolós genyónak a normál hazsnált ára reálisan 2max3 ezer forint szokott lenni, az is csak akkor, ha nagyon szép.
Szia pitbike99!

Ez nem túl korrekt Tőled , azt hiszem itt az üzletelést részemről befejezettnek tekintem. Fordulj bizalommal a kibicekhez kapcsoló ügyben, biztosan találnak Neked olcsóbban mint amit ajánlottam.

Üdv: csibewer
Hello Szunyiix!5500 ért megéri? Az csak jobb már mint a 10000.xd
Hogyha ez ekkora biznisz, én szívesen eladom neked :)
6 ezerért, aztán bemegyek a boltba, és veszek egy ezresért egy sima kuplungkart.
Nekem úgysincs elektronikám.
Ja, és az enyém nemrég lett festve (kép)
Szia pitbike99!

Ment a mail.
Már bocs, de hülye vagy, ha 4-5-nél többet adsz érte..