Nem mondom, hogy a mindennapi betevőmre Én keresem meg a pénzt, de ami motorra megy, ílletve magamra, azt Én.
Ebből következik, hogy amit Vaterán veszek, azt mind saját pénzemből.
Nemmondom, egyszer engem is átakartak már verni, futtatott ezüstel, de időben visszaálltam a vásárlástól. Ílletve 1 motoralkatrésszel is volt így. Így kaptam a 2 partnertől negatívat, de számtalan pozitívam is van. Csak akkor még kezdő felhasználó voltam és azért voltam könnyü hitü
Egy a lényeg figyeld a visszajelzéseket, és problémád nemlehet a vatera piacterén !
Vateráról 100x biztonságosabb bármit rendelni, mintha itt a senkifiától veszel valamit, eddig közel 70 adás-vételen vagyok túl vaterán, hol eladóként hol vevőként, ebből eddig 1 problémás vásárlásom volt, és 1 problémás eladásom.
De azért egyet!Vaterán csak személyes átvétellel biztos ami biztos-előreutalás És akkor már számolnom kell az utazási távolsággal is.2500 ft ot sem dobunk ki.Ugyan már miért kérdezte meg az egyik licitálni szándékozó azt hogy a kuplungkarnak megvan e a helye?Ő már tud valamit,látjátok!Talán már megjárta Ő is.
Mert természetesen az nem látszik a fényképeken.Azt a részt ha letörik esésnél, utánna elpasszolják!
Kidobott pénz,meg kapcsolóm se lesz.Ezért inkább élőben ha nem messze van.
Ja és nagyon köszönöm hogy jóvoltodból már tudom is az árat,amiből kiindulhatok!
Fordulj továbbra is bizalommal Szunyiix Simsonjához!Csak kérdéses hogyha elküldi neked a cuccot akkor mire teszi a kuplungkart,esetleg tükröt-a simson kuplung nem piskóta .
Akkor légyszíves segíts, ehhez az általad ilyen olcsón kapható komplett kapcsolónak a megvásárlásához a pitbike99 fórumtársunknak. Én nem találtam ennyiért vagy rossz helyen kerestem.
Ez nem túl korrekt Tőled , azt hiszem itt az üzletelést részemről befejezettnek tekintem. Fordulj bizalommal a kibicekhez kapcsoló ügyben, biztosan találnak Neked olcsóbban mint amit ajánlottam.
Hogyha ez ekkora biznisz, én szívesen eladom neked :)
6 ezerért, aztán bemegyek a boltba, és veszek egy ezresért egy sima kuplungkart.
Nekem úgysincs elektronikám.
Ja, és az enyém nemrég lett festve (kép)
Ebből következik, hogy amit Vaterán veszek, azt mind saját pénzemből.
Nemmondom, egyszer engem is átakartak már verni, futtatott ezüstel, de időben visszaálltam a vásárlástól. Ílletve 1 motoralkatrésszel is volt így. Így kaptam a 2 partnertől negatívat, de számtalan pozitívam is van. Csak akkor még kezdő felhasználó voltam és azért voltam könnyü hitü
Egy a lényeg figyeld a visszajelzéseket, és problémád nemlehet a vatera piacterén !