Annyival jobb hogy a simsonodba amikor az arul2T helyett ilyet teszel nem hánnya tele a kiput (főleg töményebbnél számít) magas fordulaton 10-fölött is lesz megfelelő hűtésed és kenésed.
Látom tesó kőszegi vagy ott a bloha meg a lomi nemhogy venné egy puch cobra-t vagy ks50-t vagy ultra80-at vagy comet Rs-t vagy M50-jet-et vagy valami jókis gépet nem megtéríteni akarlak csak kérdem hogy nem tuds-e valami jót?
Hiszek neked de nem lesz széria.
Gyári alumínium hajtókar fellül bronzos (kell neki a 25-ös tőtet) olyan 5,3-lóerős 18-as bingkarbi és olyen 80-as végsebesség.
Látod ott látszik az alumínium hajtókar.
Köszi emzoli hogy leszervezted.Egyenlőre 1 liter kell kipróbálás képpen.
Aztán ha beválik akkro folyamatosan majd ahogy fogy.
Addigra előállítom az aprópénzt ez pontosan 15-én hozza?
Annyi.
Az.
Keresek tatabányai embert, hátha jö valaki bgyarmati versenyre, akkor elviszi neked.
ha nem, akkor a Környei haverem viszi, az sincs rettenet messze.
Ha nyilatkoznál, hogy komeszt megyében merrefelé lax, akkor könynebben eljuttatnám valakihez, aki közelebb van hozzád, mint én.
környére, pl el tudom juttatni ingyen
Az hogy kémkedik utánad az nembaj?
Amúgy az régmúltban említetted hogy tudsz olajat olcsó milyen és mennyiért van?Mert most ha felkerül a tuning a herculesemre 25-ös kell neki 4 literes fogyasztással nem olcsó.
aha értem. már csak a szüleimet kéne meggyőzni mert ők ugye csak a külsőt nézik és a robogó persze szebb. de nekem nagy vágyam egy simo én a földön járok tudnál adni egy msn címet? lenne egy-két kérdésem.
Nem büntethet,mivel kismotoron kézzel is jelezhetsz,a duda az nem lényeges,egy km órát meg nem árt beszerezni,de ha nincs azt mondod,hogy nincs rá keret,mer drága:D
Az olajat 15.-én este viszi haza egy skac, majd adok elérhetőséget, oszt összebeszéltek.