Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma ezt alkottam első faragásom.
aha de ezek hiányáért nem büntet a rendőr?
vilgagsz sztem megérné elcserélni,az irányjelző,a km óra,duda az nem lényeges:).
Az a lényeg,hogy jól menjen,és ne 2 naponta kelljen szerelni,hogy egyik hiba jön a másik után.Próbáld ki előtte és győződj meg alaposan,hogy rendbe van-e.Mert utólag már kár szidni az illetőt,ha már megegyeztetek.
De te tudod,a te döntésed.
hello
A leo vince kipufogó a gyári hengeren mennyit dobna természetesen nem számítok jelentős teljesítmény növekedésre de gondolom sokkal jobb mint egy gagyi rezo ami sajnos most rajt van. Vagy ha nem is leo akk egy vrezo.
tehát elcseréljem?
na van egy ember. van egy simsonja de neki robogó kell és neki jó lenne az én kínai 4t-m. tudom h kínai de most lett rendberakva tehát teljesen tökéletes(kopp-kopp). Teljes kuplung, görgőszett, ékszíj csere történt.gumik újak rajta. Jól megy(robogóhoz képest). a simson amit adna érte 4 sebességes de csak első, hátsó világítás van rajta. se irányjelző se km óra. talán duda se. első rúgásra indul, nem csörög csattog. légyszi segítsetek mit tegyek mert lehet h már holnap döntenem kell. előre is köszi.
Előszőr nézd meg a trafót.ha az jó akkor még az alaplapon a gyújtástekercs szokott behalni.
Ha nőveljük
Cserélj kondenzátort
tudsz esetleg olyan rajzot ami alapján visszaállíthatom ? gyújtáskapcsolóm nincsen , direkt-re van kötve ! köszönöm az eddigi segítséget is !
Szedd ki a levegőszűrőt ragd vissza az oldaldobozt és állíts a levegő csavaron
Nekem van de Csongrád megyében lakok.Ha érdekel írj email címre:asfal657@freemail.hu
A kipufogó végében benn volt az a zajcsökkentő cucc, amit kiszedtünk, mert amíg az benne volt, addig sokkal nagyobbat pukkant (ami logikus), de egyébként kiégettük már az egészet.
A megszakítóhoz sajnos nincsen hézagolónk, éppen ezért próbálgattuk kisebbre, nagyobbra hagyni, de így is csak a kb 3mmes előgyújtásnál ment, 1.8nál semekkora megszakítóhézaggal nem szerette :(
Próbáljátok meg a hátsó kipufogó véget leszedni,és nézzétek meg,hogy van e benne dugulás.Mert ha el van dugulva az a motor képtelen menni. Mert én már jártam így.Ha van még valami kérdésed Írj az email címemre: gabor469@freemail.hu
Sziasztok!

Fel szeretném újítani a simsonomat, hogy jobban menjen, és erősebb legyen, meg jobban nézzen ki! Miket vegyek rá? Sport légszűrő. Milyen kipufogó? Esetleg az eredetit átlehet alakítani? Tudom még sok minden kellene rá, lécci írjátok meg mik. Van egy komplett MZ TS 125-öm is, esetleg arról valami? Alkatrészeket innen tudok beszerezni : www.unoautomotor.hu

Köszi, Imi.
Üdv,ha valakinek kell Nagykanizsa környékén felni,az irjon ide fórumba :) lánckerékkel,fékekkel.
helló!
Azt szeredném kérdezni, hogy a légszűrőnél csöpög a benzinem ez mitől lehet?
Köszi!
kösz
Sok sikert :D
de azért próbálkozok
4 ütemű kínai robogóra sztem senki nem fog jó állapotú Simsont cserélni. Még talán szart se :D
Sziasztok!
Valaki tudna egy nagyon kicsit segíteni henger tuningal kapcsolatban?
Köszi, valahol énis jókat olvastam róla, csak már nememlékszem hol, és nem tudom ki írta..:D
Akkor a 60/4-gyel nem lesz gondja ugye?
2 éves ez a Yoko, nem kotyog semennyit, és olyan 5 ezer km lehet benne, vagy annyi se