Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Belső rezós kipufogó eladó! Kb. 100km-t használtam, 7.5cm-t vágtam a könyökből és hollandert is adok hozzá! Ha valakit tényleg érdekel, akkor képet is csinálok.
A robogó trafó jó Simsonra babetta gyújtáshoz?
Csak mert alapesetben a babszi gyújtásnál 3 vezeték jön fel az alaplaptól, a trafóra viszont csak 2 mehet.
A simson érdekel email cimem van gabor469@freemail.hu
1:100? Asszem nem lesz a motornak sokáig hangja...
ÉS ha megcsinálod a herkulest akkor ne a szád járjon :P:) hanem csináldd:)
Bazmeg muszáj beleugatni? én is bele fogok.
Szerintem kurvanagy hülyeséget tennél.
Attólmég hogy fullszint nemhiszem hogy jóttenne neki az 1:100, elvégre az fele annyi olaj, fele annyi kenés.
Én az enyémet 1:40-nel használom OMV Carrera 95 benzinnel és Repsol Scooter 2T fullszint olajjal, és még ígyis gyönyörűen megy, és nem is füstöl.
Indításnál fél percig picit füstöl, utána nem is látni semmit.

Amúgymeg Simsonkupán GI is 1:25-tel megy, és az nem semmi egy motor.
Kimentem előbb megnézni, hátha a jeladó rozsdás, de nem volt az.
A gerjesztő se rozsdás, szikra van most már normális, de nyomás alatt nem igazán akar működni.
Vagy csak a karbival van gond, de a gyertya meg benzines.
Pont jó.
Lehet a tirisztor a gond?Egybetrafós tirisztorom van.
Húzd a tudodhova ennyi pénzért!
Amúgy szerinted a herculesem megér majd 50-et ha készlesz?Mert annyiért szeretném meghirdetni.
írjon akit érdekel simson henger. 45 mm átmérőjű 2 nagyfelömlős megnagyobbított kipuablak és karbi. és a kipufogómenete javított de javítás nem volt használva . és csak szinte fúrni de lehet hogy nem is kell csak csiszolni aztán go.
BÁr ez 70-es de aki akarná azt tovább tuningolhatja :) az ára ötezer pénz plussz posta. Aki érdekli ott a emailcímem a adatlapomon!
Nem is olvastam vissza, hogy az olajakról beszéltek. Most kéne olajat vennem, mert elfogyott és hát elég olcsón tudok is venni ilyen olajat.
Szia Zoli!
Ha repsol competicion olajat kevernék a motoromba, hányas keverékként merészeljem ezt megtenni? Nem egy rossz olaj+full szintetikus, lehet 1:100-ba? Vagy egyáltalán 1:50 fölött érdemes, hosszútávon mennyire éri meg? (kopás ügyileg). Előre is köszi. Széria 70-es a motor általába normálisan használom, de néha kell pörgetnem is :)!
tom95 akk nem tudom az okot,sok sikert a hibaelhárításhoz:D
ok köszi
Sajnos nem tudom megnézni műszerrel, de szerintem nem a pipa a baj, mert próbáltam másikkal is, és azzal se volt jó.
MIVAN?Milyen ERKÜL?Levegős igen:-)
Amúgy tatabányai a srác?

A KS 100 nagyon jó lenne nékem úgysem volt még zündappom.
Wie viel euro das motorrad:-) :-) :-)
tom95 a gyertyapipát nézd meg műszerrel,hogy jó e.Nem tudom pontosan milyen ellenállási értékek közt kell lennie,de ha annál kisebb akk uj pipa kell.Am nem értek a babszi gyujtáshoz,csak a magaméhoz:D(már amennyire:D)
Hali!
Miért van az, hogy alig van szikra a babetta gyújtással a Simsonomon?
Pedig minden normálisan be van kötve.
Gyertyakábelről még elfogadható a szikra, de a gyertyánál már nincs.
A gyújtás be van állítva normálisan.A tirisztor hibája lehet?
Jah egybetrafós tirisztor van rajta.
Was kostet das Motorrad? :D
Majd egyszer lehet kipróbálom, bár az én gépembe nemnagyon kell.
Nem versenyzek, és nem is vmi komoly tuning van (lesz..) benne
Már most is Repsol Scootert használok.
Mol.. pff :D
Nem hemzsegnek errefelé ezek a gépek.
Meg nekem a Simson jó. Alig eszik, jól megy, egyszerű a karbantartása, és a sarki ABC-ben is van hozzá alkatrész :D
Most voltam kint Németországba, 1 hete, és láttam egy leharcolt, (de nagyon jó restaurálási alap) KS100-ast, az mennyire ritka? Már ha ez itt nem túlzottan off. Kár, hogy nem értek németül, megkérdeztem volna hogy mennyi az annyi, bár nem tudtuk volna hazahozni sajnos.
A repsol competitionnál nem sokkal jobb.
A sooternél viszont jobb, bár drágább is.
Ha jól emlékszem az elf meleg viszkozitása 12, a cometition valami 10 a kóter meg 10alatt kicsivel.