Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvéve!
Illetve, elcserélve vagy iylesmi:)
(a versenymoccról jön le, kilométer nemnagyon van benne)
Dellorto Phbg 21 karbimat cserélném Amal 19 vagy 21-es karburátorra.
A karburátor kézi szivatós teljesen komplett.
Képet megpróbálok minél hamarabb feltenni róla, ami kint van kép illusztráció, de ugyan ilyen.
Annyi pénzért ajándék! Élőben jól néz ki ilyen színben!
Tudod mit...csináltass Benukával 1 rezot és atomnagyot fog szántani :) + 20 hp
És azt mégis miből következtetted ki hogy 82-es fúvóka lesz pont jó egy széria 60-ashoz? (és amúgy is drága 300Ft egy BVF fuviért!)
Sziasztok!

Szeretném tuningolni a simson s51-esemet. A keret amit rá fordítanák olyan 25.000ft lenne.De nem tudom mit lenne jobb bele venni.

Én erre gondoltam:
1:60ccm henger:(9000Ft)
2:keystone verseny dugo 41:(3200Ft)
3:82-es főfúvóka. (300ft)

Szerintetek mit lenne érdemesebb venni?
Helló.Valaki nem tud eladó Simson s53 tankot?
ok tudom mi hogy néz ki, csak a méretét nemtudom még hogy mekkora legyen a tengelynél. na mind1
ááá! hallod ha 1 kis érzéked van hozzá akkor megbirod tervezni! nekem már nincs képem!
1-2 képet tudnál lökni róla?
Heló! Szerintem megéri
egy nagy alátétet heggessz bele:D
Heló! Szerintetek megéri a lentebb hírdetett Vrezo? Ilyen lenne élőben:
KÉP
mármint a kerékkitartó részre gondolok
Nagyon vastag laposvasból vagy kazánlemezből.....
Te árúltál régen hátsó tárcsaféket nem ? nyeregtartót hogy csináltál hozzá ?
Csöcs! 70/2re tervezett vrezo eladó. kurva szép hang és nagy teljesítmény növekedés.fix ár 8ezer HUF. akit érdekel:stuntszeki@citromail.hu vagy 06305385329 msn=email cím
ja te az elsőét kérded: akkor ha növeled akkor nő a sebesség ha csökkented jobban gyorsul.
ha növeljük jól gyorsul ha csökkentjük többet megy. akárcsak a montainbike xd ....
szeretnék lezárni egy vitát valakivel. erre kérnék egy választ: ha a hátsó lánckerék fogszáma fix, és növeljük vagy csökkentjük az első fogaskerék fogainak számát akkor, mikor nő a végsebesség, és mikor lesz jó a gyorsulása, ha növeljük vagy ha csökkentjük?
Sziasztok!
Szeretném kérdezni S50 es blokkknál mekkora szimering kell a berúgótengelynél? 20x30x7?
Sürgős lenne!:D
Ha szabad tudni mennyi a belső rezós és a sima? (külön-külön)
Simsont vennék Székesfehérvár közelében (50km-t még elmegyek.. de többet nem akarok utazni érte... ) s51es 4sebességes lenne a legjobb.. ha ráismertél eladó motorodra, jelentkezz itt, vagy vegyél fel msn-re (adatlapomon)
Akit érdekel simsonra dob,jelezze
Nagytételnél-5db min- JELENTŐS kedvezmény
így is bolti ár alatt van
Táborfalváról egyenesen
Első telókat kiflivel meg első fékkel meg a kerékagy fedelet ha van mennyibe adnád?