Még annyit, hogy, ha kellene olaj, milyet tudnál küldeni, mennyiért, és postával mennyi lenne, hogy kellene fizetni, szóval minden érdekelne, ha tudnék tőled venni.
Ez ilyen épített széria 70-es amúgy! Igazából 80 kiló alatt ment 69-et, de sajna nem simson kipufogó van rajt, hanem mz-ből lett szerkesztve. Jó hülye volt aki kitalálta, de végül is nem megy vele lomhán, csak hát lehet a gyári kipufogó dobna még rajt. De úgy is 45-50-el megyek vele, azt meg kényelmesen viszi. 3.1-es fogyasztással.
A gyári 70es, azért picivel többet tudott, de nem sokkal.
A valós 70-75 az tök reális a széria 70es től.
(az 50es meg 60at megy valójában, a jobban sikerült darabok max 65-öt)
Én nem próbáltam még kisebb hátsó lánckerékkel, lehet, hogy a láncbúrában nem fér el akkor a lánc.
Boltban meg klell próbálni.
Szia Zoli!
Az én motorom 4 sebességes, 70-es, 17-es első lánckerékkel. AZ megy GPS szerint 70-et. Akkor ez reális? Most nézem a mofakert, a ROLLER hátsó lánckereket rá lehetne tenni az 51-esre? Az 3 foggal kisebb! Ha rá is lehetne érdemes lenne? Amúgy a motor meg teljesen erős nincs vele gond.
Nekem egy teljesen gyári 51e-m van furatlan henger van benne 120000km edig csak lamelát cseréltem benne és 80 at viszi lazán és szerintem gyárilag max 4 ló lehet bene :)jah és 6-7k fordulaton
Sürgős segítség kellene! A problémám, hogy a simsonomnak ha odarántom a gázt nem pörög fel hanem fullad, majd 1-2sec múlva kezd felpörögni. Valamint menet közben egyenletes gáznál rángat mintha nem gyújtana néha. A motor üzemmeleg, dugulás nincs, karbi tiszta. Mi lehet a probléma?
Hali!
Az mekkora teljesítmény romlással jár, ha nem nyitja ki egészen a pótfelömlőket a dugattyú?
Kicsit kevesebb, mint a felömlő negyede marad zárva.
Az sokat számít?
A gyári 70es, azért picivel többet tudott, de nem sokkal.
A valós 70-75 az tök reális a széria 70es től.
(az 50es meg 60at megy valójában, a jobban sikerült darabok max 65-öt)
Én nem próbáltam még kisebb hátsó lánckerékkel, lehet, hogy a láncbúrában nem fér el akkor a lánc.
Boltban meg klell próbálni.
Az én motorom 4 sebességes, 70-es, 17-es első lánckerékkel. AZ megy GPS szerint 70-et. Akkor ez reális? Most nézem a mofakert, a ROLLER hátsó lánckereket rá lehetne tenni az 51-esre? Az 3 foggal kisebb! Ha rá is lehetne érdemes lenne? Amúgy a motor meg teljesen erős nincs vele gond.
(óra szerint)
Mert a Motorshow1 oldalán keresgéltem, de nem találtam.
Kíváncsi lennék rá. :)
dodor elkente neki keményen
azt monta hogy magyarországon jelenleg a leg népszerübb motor
Sürgős segítség kellene! A problémám, hogy a simsonomnak ha odarántom a gázt nem pörög fel hanem fullad, majd 1-2sec múlva kezd felpörögni. Valamint menet közben egyenletes gáznál rángat mintha nem gyújtana néha. A motor üzemmeleg, dugulás nincs, karbi tiszta. Mi lehet a probléma?
Az mekkora teljesítmény romlással jár, ha nem nyitja ki egészen a pótfelömlőket a dugattyú?
Kicsit kevesebb, mint a felömlő negyede marad zárva.
Az sokat számít?