Hello!
Miért lehet az, hogy a könyöknél mindig félrecsúszik a hollander?
Vrezo-m van, és valami elhúzza és így a fékkarba is beleér.
Nem jön le a csonkról, csak félrehúzza valami.
Pont ugyan ott adja le a maximális teljesítményt, mint a sima S51B, mivel nem létezik külön Enduro blokk, semmiben sem különböznek se váltóba se semmiben.
3.7 le/5.500 U/min
Szia Zoli!
Olyan "gondom" lenne, hogy múltkor állítottam a benzinszinten lejjebb, mert alacsony gázon fulladt! A gyertya képe őzbarna volt, de lehetett látni, hogy azért kicsit sötétes barna. Na mondom ezen a benzinszint is javít majd. Kivettem ma a gyertyát, tiszta fekete. A motor tökéletesen indul, ugyan úgy megy mint régen, csak nem fullad, tehát javúlt. Volt még egy tű csere, lehet hogy rövidebb van benn? Sajnos már nincs meg a régi. Ja levegőt is ráállítottam, az új szintre. Mi lehet a baja, mit állítsak? Bocs hogy hosszú voltam. Előre is köszi.
Az lenne a kérdésem hozzátok,h nincsen valakinek kölcsönbe egy S51es blokkhoz széthúzója? :D
Nem tudom,h szét volt-e húzva egyáltalán, de most nagyon össze vagyon gyógyulva
Hali
Van egy Simson S51b motorom van egy olyan problémám ha elmegyek vele akkor egy idö után leál és csak akkor indul be ha hagytam kb 15 percig hülni a motort és akkor is nem tudok sokat vele menni mert utánna ujbol leál és elöröl kezdödik az egész ha valaki tudna segiteni hogy mi ez a probélma
eladó ! : első hátsó lámpa gyári állapot, hátsó sárvédő, gyári kormány konzolokkal és gázzal ílletve szivatóval (s51b) gyári tükör....nagyjából ennyi meg ha még kell valami talán meglelem :)
Miért lehet az, hogy a könyöknél mindig félrecsúszik a hollander?
Vrezo-m van, és valami elhúzza és így a fékkarba is beleér.
Nem jön le a csonkról, csak félrehúzza valami.
3.7 le/5.500 U/min
haverommal régóta veszekszünk azon hogy egy gyári tuningolatlan 4 sebességes enduró 6500-on adja le az erőt vagy annyi a maximális fordulata?
Nemtudom csak úgy randomba bevágtam benuka style-ba épült a gép nagyon úgynéz ki.
simson dob még mindíg van,enduro könyökkel 5000ft
sima dob könyökkel 4000ft
szinte eredeti minőség,nagyon szép hang
Olyan "gondom" lenne, hogy múltkor állítottam a benzinszinten lejjebb, mert alacsony gázon fulladt! A gyertya képe őzbarna volt, de lehetett látni, hogy azért kicsit sötétes barna. Na mondom ezen a benzinszint is javít majd. Kivettem ma a gyertyát, tiszta fekete. A motor tökéletesen indul, ugyan úgy megy mint régen, csak nem fullad, tehát javúlt. Volt még egy tű csere, lehet hogy rövidebb van benn? Sajnos már nincs meg a régi. Ja levegőt is ráállítottam, az új szintre. Mi lehet a baja, mit állítsak? Bocs hogy hosszú voltam. Előre is köszi.
és még 5 év műszaki van rajta
hőlégfúvóm az nincs, max hajszárító :p
úgyh szerintem akkor berakom a sütőbe :D
kössz a tippet
Az lenne a kérdésem hozzátok,h nincsen valakinek kölcsönbe egy S51es blokkhoz széthúzója? :D
Nem tudom,h szét volt-e húzva egyáltalán, de most nagyon össze vagyon gyógyulva
Van egy Simson S51b motorom van egy olyan problémám ha elmegyek vele akkor egy idö után leál és csak akkor indul be ha hagytam kb 15 percig hülni a motort és akkor is nem tudok sokat vele menni mert utánna ujbol leál és elöröl kezdödik az egész ha valaki tudna segiteni hogy mi ez a probélma
köszönöm elöre is a segitséget
benukatestvérespeciálstuntmotor II
Ezeket szeretném megvenni:
1:60ccm henger+keystone versenydugó
2:tuning légszűrő.
3:82 főfuvi (vagy amilyen a tökéletes bele!)