Szevasztok Simsonosok.
Lenne egy kis problémám, hátha ti tudtok segíteni.
Megérett a Simsonom ülése egy cserére, pontosabban csak az üléslemez, mert már eléggé el van rozsdálva, de nem vagyok hajlandó megvenni azt a lemezdarabot 5 ezerért a boltban.
Nem lehetne valahogy egyedi ülés gyártani rá?
Olyasmira gondoltam, hogy vágok le egy kis vékonyka darabot a szivacsból, ráhúzom a huzatot, alul pedig tűzőgéppel megfogatom, és lesz egy vékony kis ülés, bár tudom nem kényelmes, de hátra meg faridom lesz majd.Nem lenne olyan hosszú, mint a gyári ülés.
Milyen anyagból csináljam az üléslemezt?
Valami olyan kellene, ami nem rohad el túl gyorsan, viszont oda lehet ragasztani, vagy máshogy rögzíteni hozzá a huzatot.
elbukok a gépemen,teljes felujitás után is a jelenség h a melegen nem bir kipörögni csak ha lehuzom a gumit a karburátor és a légszűrő közül olyan ez a motor mintha nem kapna levegőt a karbit párszor már pucoltam de szerintem akkor is ott a hiba....dobjatok ötleteket tapasztalatokat....
Ombre, az úszóházon van szellőzőnyílás, túlfolyó.
A tömítés abból a célból van hogy ne kelljen félóránként ganézni a blokkot.
Az úszóházban légköri nyomás van, mindig kiegyenlítódik a szellőző, túlfolyónyílásokon, ott nem tud falscholni, német szó, sch-val.
Heló! Olyan gondom van, hogy alapjáraton csörög a simsonom. Ugye a gáznak van kis holtjátéka, de ha holtjátékon belül megmozdítom erősödik ez a ciripelős csörgés! Szerintetek mi lehet a baja? Súber? Vagy valami nagyobb baja lehet? Súberből az utángyártottat érdemes megvenni, vagy inkább csörögjön, ciripeljen? Előre is köszi.
Valaki megtudná mondani , hogy a Babetta állórésznél(2vezetékes)a jeladó vasmagjának és a testnek össze kell zárnia?Kisípoltam multiméterrel és összezár a test és a vasmag.Már nemtudok mire gondolni , mibaja lehet , mert ha beállítom 1.4re be sem indul a motor , állítgattam szemre az alaplapot és volt ahol beindult , de nempörög fel normálisan stb...
csipi1990:Köszönöm a segítségedet.A levegő arány nem volt megfelelő.Ki is cseréltem a tömítést, igaz hogy egy hónapja vettem bele ujjat, de úgyis 2-őt vettem.
igedn erre gondoltam mert volt már olyan hibám is. és ha gumira cseréled vagy olyanra ami tökjól kell tömítenie. bár ha házilag van csinálva az nem mindig jó. és a fúvóka járatokat meg a levegő állító csavart is kiveszed és mega szivatónál is kiszedeg és kompresszoral fújasdki. és újra összerakod hátha jólesz.
Állíts a keveréken hogy több levegőt kapjon. Sztem ennyi az egész, mert nekem is voltak ilyen gondjaim.