Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló! Valaki tudna nekem abban segíteni , hogy hol találnék 70/4es rezóhoz könyöktervet?Elegek lennének nekem csak az értékek , amit a Mota-ba kell beírni.
Ezenkívül még az lenne a kérdésem , hogy mi baja lehet a simómnak , milyen irányba induljak el javításilag? Tünete: Magasabb fordulatszámon "betilt" vagy nemis tudom hogy fogalmazzam meg , hallatszik rajta , hogy még forogna vagy ezret , de csak elkezd darálni. Adatok:70/2 , trapézosított kipuablak , hangolt rezó ,babetta gyújtás, 16 os karbi 76os fúvókával , gagyi "sportszűrő"
Remélem tudtok segíteni , Köszi!
Egyébként a pesten található motorszerelő iskolákról nem tudsz semmi információt? oktatási színvonal, stb.? konkrétan egy érdekelne, a Pannónia Motorkerékpár-Szerelő Szakiskola
Rendben:D, és ha van rá mód, akkor az olajjal együtt kellene egy 95ös fúvóka phbh 28-hoz:)
MAjd még bacogassál ez ügyben, mert el fogom felejteni.
Köszönöm szépen
Hompi Félegyháza, és az ország bármely fele körül mozog:)
hMM HMM, NAGYKÁTA van arra ismerősöm, Fuentes Amador, egy indián srác.
megkérdem mikor jön pestre.
Köszi szépen a választ :D
Nagykátán lakok, nem ismerek Hompi nevű emberkét. Ő hol lakik?
"az alapjárati csavar, az..."

Helyesen:
Az alapjárati FÚVÓKA
Az alapjárati fordulatszám szabályozó csavar, a suberház mellett van, függőlegesen áll, egy kis levegőcsatornát zár el, és a legjobban becsavart állástól kifelé, még vagy 3 fordulatot kell tekerni, hogy történjen is valami, mert a furat amit nyitogat, kb ott van, ha lent tekergetd, semm sem trténik.
A keverékcsavar, a henger felé van, egy plomba alatt, szintén függőlegesen.

Az alapjárati csavar, az ufóházban egy nagy sliccelt csavar alatt van, a főfuvi meg szokásosan a keverőcső(tűsfúvóka) végén csücsül.
Széria 50es motort 68-72es fuvival kell etetni.
Heló mindenki! Nem tudna vki 1 képet küldeni vagy elmondani h 1 16N3-4-es karburátornál milyen részek vannak? Ilyen van az 51-es endurókon... csak azért kérném mert fogalmam sincs itt melyik az alapjárat és a levegő csavar... meg h mi a gyári főfúvóka érték. Köszi előre is a választ.
Hát, őszintén szólva, a helyszínen még izgalmasabb volt, de ez egy kiugróan jó verseny volt, rendszerint nem iylen érdekes kívülről.

Értékmegnevezéssel 1650 vagy mennyi a posta.
De nem megy feléd vaamikor valaki , mondjuk Hompi?

Hol lax?
Oksa:D, és értékmegnevezéssel kb a 3 liter olajra mennyi a postaköltség, vagy ez sok mindentől függ? Akkor majd érdeklődök pár nap múlva:)
Néztem az ide felkerült két videót a versenyről, igazából csak a motorok hangja miatt, de nem gondoltam volna hogy ilyen izgalmas tud lenni egy ilyen "kis" verseny
őőő, versenyen elnepperkedtük az összeset, de napokon belül veszünk megint.
Rendben, Elf olajból jelenleg van 3 literrel?
Ha én naponta 15 szimót szednék szét szívesen válaszolnék laikusoknak. Pont ez a témakör amiben ellentétesek a meggyőződések és mindenki a magáét hisz 101-es-nek.
Nem,de egy ilyen kérdésre elég lenne egy: hülyeség vagy egy cseréld válasz. Nem a jelbeszéd........
Hagyd, nemérdekes.
Ismered egyáltalán?
Eladók Schwalbe alkatrészek!
Érd: evil1937@citromail.hu vagy adatlapomon lévő msn-en!
Tisztelet,csak az arra érdemeseknek.
Egy kis tiszteletet neki:) és lehet még válaszolni is fog
emzoli hudszonakárhány ne az arcodat simogasd hanem válaszolj ha olyan okos vagy.
eladó kawasaki zxr 250-es motorom:
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...