Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó!

Most a héten volt időm nekiesni a motoromnak, szépen kicseréltem megszakítót mert már eléggé le volt szedálva :D
Beállítottam a hézagot 0,4re, a gyújtást 1,8ra, akarom berúgni..
erre nem indul... néztem a gyertya nem szikrázik...
szerintetek most mi lehet a baja? tán a kondi ment ki, vagy a trafó?
vagy valami egyéb ötlet, hogy mit és hogyan nézzek meg?

válaszaitokat várom köszönettel!
Sziasztok fórumlakók! Ha érdekel valakit simsonba, CASTROL Actevo 2t eladó, 1liter 1900ft.
szabata@freemail.hu.
Köszi közben néztem és valóban azt kell tekerni, fordítottam rajt, most pöpecül veszi a sebességeket és még nem dobta ki 1x sem ma, pedig direkt próbálgattam. Attól függetlenül kidobhatja persze, majd használat közben kiderül. Köszönöm mindenkinek aki segített!
Sürgős!
Schwalbe alkatrészek ELADÓK!
Árban megegyezünk! Érd: evil1937@citromail.hu vagy 06209650190 (Délután vagy este).
Zoli, mostanában lesz olaj? Ha igen kb mikor?
Nem a csavart ("menetes szár") kell tekerned, hanem ha benézel a csavar mellett, látsz egy anyát amin van 2 bevágás, azt kell tekerni, egy csipesszel, vagy valami hasonlóval, de egyszerre csak max negyed fordulatot.
Heló! Szétkaptam a gépet, de nem jutottam elöbbre, sőt hátrébb inkább! Levettem a 13-as anyát de utána nem tudom tekerni a menetes szárat. Mivel szoktátok, vagy kell valami célszerszám? Mondom jó hagyom visszatekerem az anyát meghúzom aztán alig veszi az 1-est nagyon nehezen. Légyszi segíts, mert elcsesztem :(
Hátsó kellene csak és a gumi az nem mert az van millió
Ha lehet akkor a belsejéről is kattints egy párat( csapágyak és a többi részéről)
Köszi
oké holnap ha nem felejtem el lefotózom. Bár mind az első és a hátsó kell? vagy hogy gondoltad?
csá!
bocs hogy ilyen késő válaszolok, de érdekelne mindenképpen
képet küldjél az email címemre rapala0307@mailbox.hu
köszi
bocsi az offért de ezt nem mogyoródról vetted bréda zolitól?:D
hát biztos hogy gyorsan mentek
nekem meg nem volt most fölösfeges 8000-em hogy mennyek 15 kört az utcán
majd talán jövőre benevezek csak azért hogy megtudjam mijen egy verseny
üdv mindenki robogó tankom jó állapotban csappal eladó...
Szemre, ami nem megy, az azért eléggé megy.
Nézni csalóka.
Köszönöm a választ majd megnézem a héten! Attól baja lehet ha így használom?
haverom is mondta hogy én is indulhattam volna a versenyen
az utolsó előtti hely lehet hogy meg lett volna
alikhanem láttalak ott a sátor alatt de nemtudom biztosan hogy te voltál-e az
lehet hogy te is láttál engem, zöld simson feliratu pólóba voltam
nem, de ha mentem volna, Vinzével meccseltünk volna az utolsó helyért erősen:)
te is versenyeztél?
az anya M8-as, az 13mm kulcsnyílású csavarkulccsal tekergethető, szóval de:)

Ha befelé tekerred a csőanyát8óramutaó járásval egyező irány) Akkor az egyes felé viszed az alaphelyzetet, ha fordítva tekered, akkor a 4as felé.
Simson Bontás!
áron alul minden!
Ha rajta ülök akkor előre kellene csavarnom? Keresgélek itt a fórumon ezért kérdezem. Az az anya nem 13-as? 2. 3. sebesség nem tűnhet el, nem dobálhatja ki? Bocs hogy nyaggatlak de egy simsont illene otthon megcsinálni, ha nincs nagy baja és nem akarom elcseszni, mert a héten elég sokszor kell használnom :)
Eladó gyújtások!

Nagyon akció!
felteszem 51es.
Az 51es váltójában az állító, a VÁLTÓ ALAPHYELZETÉT tologatja ide-oda.
Tehát, az egyik irányba tekerve az egyes tűnik el. a másikba a 4es.

ebből következően, ha az egyest kidobálja, akkor a 8as anya alatti sliccelt csőanyán kb 1/4-1/2 fordulkatot kell tekerni.
(ha túltekered, elmúlik a 4es)
Szia Zoli! Olyan gondom lenne, hogy néha kidobja a simson az 1-es sebességet. Nem mindig csinálja, hőfoktól függetlenül (bár minuszban még nem tudtam tesztelni) Ma úgy éreztem mintha nem is akadt volna be rendesen, na mondom most tuti kidobja és megtette. Ja és csak úgy csinálja, hogy beakad (félig gondodlom) És picit megindul a motor aztán kidobja. Ha próbálok állítani a kis tengelyen, akkor mennyit? Ha a többi sebesség jó akkor azokat is eltudom cseszni? Csak az 1-esel van gond! Előre is köszi a választ.
Valakinek blokk alkatrészek?
Henger 4 felömlős,blokközép hibátlan,kuplung nemrég kapott gyári új lamellákat,váltó gyári 4.